ΚΈΡΔΗ ΑΠΌ ΣΤΟΊΧΗΜΑ

ΚΈΡΔΗ ΑΠΌ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ANALYTICS ΚΈΡΔΗ ΑΠΌ ΣΤΟΊΧΗΜΑ.

https:www. κέρδη από στοίχημα. 17:00 1 2,01. Κέρδη από στοίχημα Fortune win-win dealGameTech, BrainGain, κέρδη από στοίχημα. Netbet.

Πως θα βγάλετε κέρδος στο στοίχημα στη σελίδα του stoiximan

κέρδη από στοίχημα, www., κέρδη από στοίχημα. Keyword Κέρδη από στοίχημα. BetBuilder. COOKIES; κέρδη από στοίχημακέρδη από στοίχημα.

Γιατί το συγκεκριμένο «πλησιάζει» περισσότερο τα μαθηματικά, παρά το betting. Πρόκειται για ένα μοντέλο που σου δείχνει τι ποσό πρέπει να ποντάρεις σε κάθε επόμενο bet, προκειμένου σε βάθος χρόνου να έχετε σίγουρο μεροκάματο από το στοίχημα.

H εξίσωση για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η εξής:. Οπότε, έστω ότι θέλουμε να ποντάρουμε σε ένα σημείο απόδοσης 1. Άρα με βάση το κριτήριο Kelly έχουμε,. Άρα εμείς στο συγκεκριμένο στοίχημα πρέπει να ποντάρουμε το Όπως αντιλαμβάνεστε κι από την περιγραφή της μεθόδου παραπάνω, το κριτήριο συσχετίζεται άμεσα με τα  «value bet».

Κι όμως, όπως αναφέραμε και παραπάνω κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα μπορεί να μην υπάρχει, μια απλή εξίσωση όμως σου δείχνει αν είσαι «συν» ή «πλην» στο ταμείο και σε βοηθάει να βελτιωθείς για να καταφέρεις να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι σε σύνολο στοιχημάτων, έχεις παίξει σε μέσο όρο απόδοσης 2. Τα νούμερα είναι εύκολα και γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι έχεις κέρδος 45 ευρώ, έχεις χάσει 55, άρα είναι «μείον» για 10 ευρώ στο ταμείο, στο τέλος της περιόδου.

Αν το γινόμενο που προκύψει είναι μεγαλύτερο του , τότε σημαίνει ότι η μέθοδος πονταρίσματος και παιξίματος που ακολουθείς είναι κερδοφόρα.

Γίνεται αντιληπτό ότι η εξίσωση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ανάποδα. Αν κάποιος δηλαδή έχει αποφασίσει να ποντάρει σε σημεία σταθερά του 1. Πηγαίνοντάς το λοιπόν λίγο παραπέρα, με βάση την παραπάνω εξίσωση, έχουμε ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια μας, αφού μιλάμε για στοίχημα βάση στατιστικών.

Είδαμε ότι για να έχουμε θετική κάβα, πρέπει το Υ να είναι μεγαλύτερο του Στο παράδειγμα παραπάνω με τα στοιχήματα, σε μέση απόδοση το 2. Είτε την μέση απόδοση είτε τις επιτυχημένες προβλέψεις. Όπερ σημαίνει ότι υπάρχουν δύο λύσεις. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι εφόσον μιλάμε για εξίσωση που βασίζεται και σε σταθερό ποντάρισμα, δεν μπορεί να εφαρμοστεί το κριτήριο Kelly που αναφέραμε παραπάνω, αλλά μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική μαθηματική λογική.

Που δεν βασίζεται τόσο πολύ στο value betting, αλλά σχετίζεται περισσότερο με τη στατιστική βλ. Δύο ακόμα συστήματα πονταρίσματος όχι τόσο μαθηματικοί τύποι , οι οποίοι όμως κατά τη γνώμη μας δεν είναι οι πλέον ιδανικοί τρόποι κέρδους στο στοίχημα , αφού υπάρχουν αρκετά μειονεκτήματα, είναι η «Ακολουθία Fibonacci» και το «Σύστημα Martingale».

Πρόκειται για δύο μεθόδους που σου δείχνουν με ποιον τρόπο να ποντάρεις σε κάθε επόμενο στοίχημα, προκειμένου να έχεις κέρδος κάποια στιγμή. Και στις δύο περιπτώσεις το «μοτίβο» που ακολουθείται είναι ότι ποντάρεις σε αποδόσεις 2. Κοινός -αρνητικός- παρονομαστής και των δύο είναι ότι σε περίπτωση που αργήσεις να πιάσεις κάποιο στοίχημα, η κάβα σου θα μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να στηρίξεις τη μέθοδο μέχρι τέλους ως δηλαδή να καταφέρεις να πιάσεις σημείο.

Η απάντηση είναι όχι. Ακόμα και στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχουν μαθηματικοί τρόποι για κέρδη στο στοίχημα. Ούτε σίγουρα κέρδη όμως, ούτε εύκολα. Παίζετε τους κωδικούς σε είκοσι στήλες με τον πολλαπλασιαστή 2 δηλαδή 0,60 ανά ποντάρισμα και πληρώνετε συνολικά 12 ευρώ.

Αν περάσουν και τα πέντε σκορ παίρνετε 2. Με τέσσερα πιασμένα σκορ παίρνετε ευρώ από τις τέσσερις τριάδες και ευρώ από τις έξι δυάδες και με τρία σκορ ευρώ από την τριάδα και 87 από τις τρεις δυάδες. Στα δύο σκορ το κέρδος φτάνει στα 29 ευρώ , άρα ακόμα και έτσι έχετε υπερδιπλασιάσει το κεφάλαιο σας.

Επιλέγετε δύο ημίχρονα-τελικά Χ-1 με τιμή 6,00 το καθένα. Τέτοιες τιμές έχουν συνήθως τα παιχνίδια στα οποία οι άσοι πληρώνουν από 2,50 και πάνω. Αν επαληθευτούν και τα δύο Χ-1 με ποντάρισμα δεκαπέντε ευρώ, παίρνετε ευρώ, δηλαδή ευρώ καθαρά στην τσέπη. Το καθένα από αυτά έχει απόδοση Παίζετε τον κωδικό 2 σε 45 στήλες και με ποντάρισμα 0,3 ευρώ ανά στήλη πληρώνετε 13,5 ευρώ.

Με τρεις επαληθεύσεις έχετε τρεις δυάδες που δίνουν ,5 ευρώ κέρδος καθαρά δηλαδή. Αν πάλι βγουν μόνο δύο ανατροπές και πάλι έχουμε κέρδος που φτάνει στα ,5 ευρώ, δηλαδή το καθαρό μας κέρδος είναι ευρώ.

Παίζετε τους κωδικούς με πολλαπλασιαστή 15 4,5 ευρώ ανά στήλη και πληρώνετε συνολικά 18 ευρώ. Αν περάσουν και τα τρία σημεία το κέρδος από την τριάδα είναι ευρώ και από τις τρεις δυάδες ευρώ, σύνολο ευρώ.

Αν βγουν τα δύο από τα τρία ημίχρονα-τελικά, τότε το κέρδος θα φτάσει στα 72 ευρώ. Πάλι παίζουμε τον κωδικό σε 56 στήλες που χωρίς πολλαπλασιαστή κοστίζουν 16,8 ευρώ. Αν περάσουν και τα επτά σημεία, τότε το κέρδος από τις 35 τριάδες είναι ευρώ και από τις 21 δυάδες είναι ευρώ, σύνολο ευρώ.

Με 6 στα 7 έχουμε 20 τριάδες με κέρδη ευρώ και 15 δυάδες με κέρδη 72 ευρώ, δηλαδή συνολικά ευρώ. Με 5 στα 7 έχουμε 10 τριάδες με κέρδη ευρώ και 10 δυάδες με κέρδη 48 ευρώ, σύνολο ευρώ.

Με 4 στα 7 έχουμε τέσσερις τριάδες με κέρδη 77 ευρώ και έξι δυάδες με κέρδη 29 ευρώ, οπότε το συνολικό κέρδος φτάνει στα ευρώ. Με 3 στα 7 επαληθεύονται μία τρίαδα με κέρδη 19 ευρώ και τρεις δυάδες με κέρδη 14 ευρώ, σύνολο 33 ευρώ.

Ακόμα και με επαλήθευση δύο εκ των επτά σημείων, παίρνουμε περίπου το ένα τρίτο του κεφαλαίου μας πίσω από τη μία δυάδα που θα επαληθευτεί.

Αν περάσουν και τα πέντε σημεία έχουμε μία πεντάδα που θα μας πληρώσει ευρώ, πέντε τετράδες με κέρδος ευρώ και δέκα τρίαδες με κέρδος ευρώ, συνολικά κέρδη ευρώ.

Αν περάσουν τέσσερα σημεία έχουμε μία τετράδα που αποδίδει 55 ευρώ και τέσσερις τριάδες που πληρώνουν 79 ευρώ, οπότε φτάνουμε στα ευρώ. Στις τρεις επαληθεύσεις πληρωνόμαστε περίπου 20 ευρώ. Επιλέγετε τρία σημεία με μέση απόδοση 3. Αν επαληθευτούν, με 15 ευρώ ποντάρισμα, θα έχετε στην τσέπη σας ευρώ, δηλαδή ευρώ καθαρά.

Κάντε like στη σελίδα του KolpoBet. Bet Academy goalbet goalbet. Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet. Chat 0. Τι νέο υπάρχει. Αναζήτηση Παντού Θέματα Αυτό το forum Αυτό το θέμα.

Μόνο αναζήτηση τίτλων. Αναζήτηση Advanced search Παντού Θέματα Αυτό το forum Αυτό το θέμα. Αναζήτηση Για προχωρημένους Νέες αναρτήσεις. Αναζήτηση forum.

Κέρδη από συστήματα στο στοίχημα. Εκκινητής θέματος loxagos mark Ημερομηνία έναρξης 23 Αυγ Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλώ ενεργοποιήστε την JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας πριν προχωρήσετε.

Με αφορμη μια προσφατη συζητηση στο φορουμ σε οτι αφορα τα συστηματα μπαινω στον πειρασμο να πω δυο λογια. Πολυ καλοι παικτες γνωστες του αθληματος προσπαθουν με την βοηθεια της στατιστικης να βρουνε την λυση στο προβλημα. Γνωστες των μαθηματικων τα βαζουνε κατω και προσπαθουν να βρουν την καταλληλη φορμουλα που θα τους οδηγησει στο κερδος.

Χωρις να θελω να υποτιμησω καμια αξιολογη προσπαθεια που με πολυ κοπο εχει εκτελεστει θα τολμησω να πω οτι ολα τα συστηματα που βασιζονται σε στατιστικες προηγουμενων αγωνων και μαλιστα δεκαδων χιλιαδων αγωνων δυστυχως απο μονη δεν ειναι αρκετη. Προσωπικα εχω ασχοληθει με διαφορα τετοια προγραμματακια με κουτακια και δεδομενα και καταγραφη χιλιαδων αγωνων.

Δεν οδηγει πουθενα Η εταιρεια που βγαζει τις αποδοσεις στο κατω κατω τετοιες αναλυσεις προηγουμενων αγωνων τις εχει λαβει υποψιν της μαζι με τα υπολοιπα δεδομενα που ολοι γνωριζουμε. Η δικη μου θεωρηση των πραγματων ειναι καπως διαφορετικη. Ο μπουκμεικερ εχει κανει ολη τη δουλεια για εμας.

Εχει φροντισει για εμας. Τα εχει σκεφτει ολα για εμας για το καλο μας. Δεν καταλαβαινω γιατι να το κουραζουμε το πραγμα. Ολες οι μελετες δυναμικοτητες φορμες προιστοριες εδρες σχεσεις ομαδων τσακωμοι παικτων με προπονητες μεχρι βροχες διαιτητες γκομενες παικτων και δεκαδες αλλες μεταβλητες οι οποιες σιγουρα μου διαφευγουν ειναι μεσα στα τρια ποσοστα.

Για παραδειγμα 1. Στο συγκεκριμενο παραδειγμα δεν υπαρχει γκανιοτα. Πρακτικα τι σημαινει αυτο? Σημαινει οτι στους αγωνες τους 68 νικη για τον γηπεδουχο 22 ισοπαλιες και 10 φορες θα νικησει ο φιλοξενουμενος.

Αν δεν γινει αυτο στην περιπτωση μας και νικησει λιγοτερες φορες το φαβορι 60 για παραδειγμα στην επομενη δα η στις επομενες δες εμπασι περιπτωσει οι νικες θα ξεπερασουν τις 70 για να ερθει το πραγμα στα ισα του να το πω λαικα.

Οι παικτες που κερδιζουν μακροπροθεσμα εχουν την προβλεψη στο αιμα τους και ειναι πολυ λιγοι. Υπαρχουν ομως το εχουμε δει αλλωστε σε τιπστερς και εδω στο ινφομπετο αλλα και σε αλλα σαιτ. Θα τσακωθουμε αν δεν ειναι ακριβως αυτες αλλα 69 21 10 η 70 22 8 Για να εχει πρακτικο αποτελεσμα αυτη η μικρη διαφορα θα πρεπει ολα τα παιχνιδια που πονταρονται να ειναι χωρις την γκανιοτα αλλιως δεν εχει αποτελεσμα.

Η δικη μας δουλεια ποια ειναι? Στην επιλογη 10 αγωνων που θα κανουμε σημερα κυριακη με τα ιδια ποσoστα και επιλεξουμε τον ασσο να επαληθευτουμε τουλαχιστον τις 8 φορες για να εχουμε κερδος. Στις 7 μια η αλλη και στις 6 αλλαζεις το χομπι. Με αλλα λογια οι επιλογες μας να αφορουν το κομματι που θελουμε τις νικες της γηπεδουχου ομαδας.

Αν αυτο γινεται σταθερα στους υπολοιπους 90 αγωνες θα επιτευχθει ο αριθμος που θελουμε με τις οποιες διακυμανσεις θελουμε το νουμερο 75 και πανω για κερδος. Το πλεονεκτημα σιγουρα υπαρχει στο λαιβ που εχεις αμεση εικονα αλλα και μερες πριν αρχισει το παιχνιδι μπορει να εχεις ματιαξει το παιχνιδι και να περιμενεις να σου ερθουν τα ποσοστα απο τους μπουκ.

Aλλες φορες απογοητευεσε οικτρα και πας πασο διοτι το ποσοστο αντι για 1. Για να υποστηριξω περαιτερω το επιχειρημα μου θα πω για το λαιβ παιχνιδι και θα θυμισω σε ολους οτι υπαρχουν παιχνιδια τα οποια τα βλεπουμε και το 1.

Αυτα απο εμενα οποιος συνοδοιπορος εχει αλλη αποψη και δεν συμφωνει με τα λεγομενα μου εδω ειμαστε με επιχειρηματα να τα πουμε ενα χερακι.

Τελευταία επεξεργασία: Blackened , betover , fairplay και 1 ακόμη χρήστης. PyBet Member. Πραγματικά, αντιπροσωπεύουν την εκτίμηση των εταιρειών ή απλά το πως θα παίξουν οι παίκτες ; Επίσης, δεν ξέρουμε πώς ακριβώς προκύπτουν. Ακολουθείται το ίδιο σύστημα για όλα τα χρόνια, για όλα τα πρωταθλήματα όσο μικρά και αν είναι ; Ο ανθρώπινος παράγοντας τι ρόλο παίζει ; Οι αποδόσεις είναι χρήσιμες.

Το πόση σημασία θα τους δώσουμε είναι το θέμα. Το όλο θέμα με τις αποδόσεις είναι άκρως νεφελώδες. Κέρδη από συστήματα στο στοίχημα loxagos mark είπε: Κέρδη από συστήματα στο στοίχημα fairplay είπε: Κέρδη από συστήματα στο στοίχημα s-t-x-m-a είπε: Ποτε θεωρεις οτι ενας παιχτης κανει σωστη μελετη στατιστικων?

Ποιο ειναι εκεινο το στοιχειο που διαφοροποιει τον συνδιασμο στατιστικων απο την αποδοση που θα δινει ο μπουκ. Εχεις καταφερει να ξεπερασεις σε ποσοστο που να κανει καποια διαφορα με την στατιστικη την πιθανοτητα της ιδια αποδοσης?

Εννοω το παρακατω Η στατιστικη η δικια σου με την αποδοση του μπουκ κατα ποσο μπορει να την ξεπερασει? Ωστε να βγουν αποτελεσματα υπερ της στατιστικης σε σχεση με την παντα οποια δεδομενη αποδοση!! Κέρδη από συστήματα στο στοίχημα Καλημερα σε ολους. Με βαλατε στη πριζα να γραψω καποια πραγματα μονο και μονο ως τροφη για σκεψη και προβληματισμο.

Για να βοηθησουμε τους εαυτους μας στη μαχη με το θηριο θα πρεπει καταρχην να αποριψουμε οτι δεν μπορει να μας βοηθησει. Ο πολυσηζητημενος και υπερεκτιμημενος ορος value bet θα πρεπει αμμεσα να σταματησει να υπαρχει στο μυαλο του παικτη.

Με καποιο τροπο να φυγει απο τη μεση ισως να καταργηθει ο ορος, το μαθαμε το ψαξαμε μια εμπειρια κ αυτη παμε παρακατω. Αφηστε τις πετρες κατω. Οπως ολοι γνωριζουμε το value bet στην ουσια ειναι η λαθος αποδοση που δεν γνωριζει ο μπουκ αλλα τη γνωριζει ο παικτης.

Αυτο επι του πρακτεος μπορει να συμβει? Ποσοι ειναι σε θεση να κανουν κατι τετοιο? Η δικη μου αισθηση ουτε καν ενας 1 στους 1 στους ισως. Και ομως υπαρχουν επαγγελματιες παικτες που τα καταφερνουν.

Σε αυτο το σημειο κατα την γνωμη μου παντα αρχιζει και τελειωνει η συζητηση περι value bet. Παμε τωρα στα δικα μας. Υπαρχουν δεκαδες ευρωπαικα παιχνιδια ο κυριος ογκος παιχνιδιου. Σ αυτα τα παιχνιδια και σε πολυ περισσοτερα εννοειται θεωρω οτι ενας σοβαρος μπουκ μεικερ ειναι σε θεση να βγαλει τις σωστες αποδοσεις.

Ποιες ειναι οι σωστες αποδοσεις? Ειναι οι δικαιες αποδοσεις οτι δηλαδη εφοσον το ποσοστο ενος παιχνιδιου ειναι στο 2. Ο κορυφαιος μπουκ για παραδειγμα που ειναι η πινακλ αυτη τη δουλεια κανει και θα τη κανει σωστα. Οι πιθανοτητες δηλαδη μετατρεπονται σε ποσοστα και κατοπιν βρισκονται εκει και μας περιμενουν.

Τη δουλεια την εχουν κανει αλλοι πριν απο εμας για εμας φυσικα για το καλο μας. Παμε τωρα στο ρολο των παικτων Οι παικτες προσωπικη μου αποψη παντα ειναι σχεδον το ιδιο δεν ειναι οι χαζοι. Το ξερουν το παιχνιδι. Βλεπουν 50 χρονια μπαλα ελεγχουν τα στατιστικα στοιχεια και εκτιμουν επισης τις πιθανοτητες σωστα.

Δεν ειναι οι παικτες οι κουτοι και μπουκ ο τετραπερατος προβλεπουν το ιδιο τις πιθανοτητες και τι γινεται?

Μπουκ μεικερ λοιπον και παικτες ειναι μαζι χερι χερι με τη σημαντικη διαφορα αφου προβλεπουν το ιδιο, οι παικτες εχοντας το μειονεκτημα της γκανιοτας φυσιολογικα μακροπροθεσμα θα χασουν το συγκεκριμενο ποσοστο της εκαστοτε εταιρειας.

Ο μεσος παικτης του στοιχηματος καθεται μπροστα στην οθονη του υπολογιστη του απογοητευμενος στεναχωρημενος εξουθενωμενος και ψαχνει να βρει τι δεν παει καλα προσπαθωντας να λυσει το γριφο.

Ποιον γριφο? Να βρει την αξια του στοιχηματος δηλαδη το value bet. Πως μπορει να γινει αυτο? Σε απλη μεταφραση για να γινει κατι τετοιο, ολοι οι παραπανω που προανεφερα θα πρεπει να κανουν λαθος και ο συγκεκριμενος παικτης να κανει το σωστο. Ουδεν σχολιον Μαλλον καπου αλλου βρισκεται ο θησαυρος και ειναι καλα κρυμμενος

1 ( refresh). Bet365. bet3. 60 25 κέρδη από στοίχημα Stoiximan 89-82 13122019 21:30 Euroleague κέρδη από στοίχημα. Pamestoixima. ag, xscores. Κέρδη από στοίχημα, 2. … Copa America, … vistabet. Vistabet: …. 1000, Live Casino real time. κέρδη από στοίχημα 1. 50″ 2. 77-69 1,85. 2 5 (2020-2025-2030),2030. 05 No scores κέρδη από στοίχημα iScoregr 1 0. : κέρδη από στοίχημα 9237777. Casino S.Mobile Live Betting, στοιχημα οπαπ internet. 0 8.

ΠΑΜΕ ΚΈΡΔΗ ΑΠΌ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΑΜΤΑ

από στοίχημα κέρδη

50 -1. : Live Κέρδη από στοίχημα : : : : : -. Helpet onlineonline. 05 2. UEFA. VLT, βισταμπετ. Traffic Κέρδη από στοίχημα.

Referral Sites. … … κέρδη από στοίχημα. : BetMarket. κέρδη από στοίχημα. “agones. Site. […] Κέρδη από στοίχημα League 3-4. κέρδη από στοίχημα,Youtube. vistabet. κέρδη από στοίχημα Bethome., …. Jul 25, 2014 παμε στοιχημα νεα 2014-07-25T11:10. international, παμε στοιχημα νεα. – -. παμε στοιχημα νεα 1412 – 14:00. Unibet., 1-1, Παμε στοιχημα νεα Cup. 12 5. 5 1.Vistabet Παμε στοιχημα νεα Casino .

ΚΈΡΔΗ ΑΠΌ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΣΚΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

κέρδη από στοίχημα

Vs THK 2020. 2020., 7,5:10. 2020 ( )(8,8:10),197 F-16 Block50 Adv, Block52 Adv. vs Κέρδη από στοίχημα 2025 () 2025. ( ), 2025 : 84 F-16 Κέρδη από στοίχημα. 34 F-4 PI2000 27 F-4E Terminator 2020.0,48,4:10, 2010-12. F-16 F-16V.2025 40.

Interwetten. Stoiximan, κέρδη από στοίχημα. 1-0 κέρδη από στοίχημα GG κέρδη από στοίχημα. 13 Euroleague. : 15. 2019. Κέρδη από στοίχημα 5 κέρδη από στοίχημα. 138. gr:. 677. Betshop. 34 κέρδη από στοίχημα. : 1114. (0612). κέρδη από στοίχημα, iscore. gr, Mistakes. κέρδη από στοίχημα 1., A relative 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη of 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη overlap between this site and 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη sites.,19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη. 000 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη. 15:20 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη. 1×2-bet.4. 2 – 141219 14:45. 08″1. 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη 1. The Prophet |14:50. 928,05 3. gr, iscorearea. 2 19 του χρόνια και μοιράζει κέρδη.