ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ

ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ, ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ.

πάμε στοίχημα πρακτορείο tablet. 091219 Winmasters Casino: Great Πάμε στοίχημα πρακτορείο. mavrosgatos ( πάμε στοίχημα πρακτορείο 2-3 πάμε στοίχημα πρακτορείο. Black Friday 2019. 21 .

Title: ΟΠΑΠ – Πάμε Στοίχημα – Καλύτερα στo πρακτορείο “Πατάκια”

1965 6 πάμε στοίχημα πρακτορείο, … πάμε στοίχημα πρακτορείο, πάμε στοίχημα πρακτορείο. […] Πάμε στοίχημα πρακτορείο . Πάμε στοίχημα πρακτορείο. Goalbet.

Κάντε like στη σελίδα του KolpoBet. Για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις, εγγραφείτε στο Newsletter του KolpoBet. Το Kolpobet. Βρίσκεται κοντά σας από το με καθημερινή και ουσιαστική υποστήριξη για τους επισκέπτες και φίλους.

Συνάπτει συμφωνίες μόνο με τις εταιρείες που προσφέρουν απολύτως νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελληνική αγορά, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αναλύσεις Προγνωστικά Bonus Live Betting. Είσοδος Εγγραφή. Το Στοίχημα στις οθόνες σας.

Από το σύνολο των αγώνων μπορείτε να επιλέξετε έως 15 γεγονότα μέσω δελτίου έως 30 μέσω τερματικής μηχανής. Μία στήλη που δεν περιέχει αγώνα ή αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, οι οποίοι στο Έντυπο Προγράμματος εμφανίζονται με την ειδική ένδειξη εκτός αν δεν εχουν την ειδική ενδειξη γίνεται αποδεκτή αν περιλαμβάνει: Oπου προσφέρονται τα στοιχήματα «Ημίχρονο-Τελικό», «Ακριβές Σκορ» οι αποδόσεις τους λαμβάνονται από τους αντίστοιχους πίνακες Α, Β.

Στοιχήματα που αναφέρονται στον ίδιο αγώνα δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους στην ίδια στήλη. Ενδεχόμενη παράταση ή πέναλτι δεν υπολογίζονται για το «Τελικό Αποτέλεσμα» το «Ημίχρονο-Τελικό» το «Ακριβές Σκορ», το «Σύνολο τερμάτων» και το »Over-Under» Αναβολή θεωρείται η αλλαγή του χρόνου έναρξης αγώνα πέραν της επόμενης ημερολογιακής ημέρας από την αναγραφόμενη, με βάση την τοπική ώρα.

Στην περίπτωση αυτή όλα τα στοιχήματα για τον συγκεκριμένο αγώνα λαμβάνουν ως απόδοση τη μονάδα. Πρόκειται για το στοίχημα, όπου η πρόβλεψη αφορά το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα χρησιμοποιώντας τα σημεία 1-Χ Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «2». Πρόκειται για το στοίχημα, όπου η πρόβλεψη αφορά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου χρησιμοποιώντας τα σημεία 1-Χ Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «Χ».

Ημίχρονο — Τελικό: Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το συνδυασμό του αποτελέσματος του ημιχρόνου και του τελικού αποτελέσματος. Υπάρχουν 9 τέτοιοι συνδυασμοί για κάθε αγώνα. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το σημείο «Χ» στο Ημίχρονο και «1» στο Τελικό Αποτέλεσμα.

Για να σημειωθεί «Διπλή Ευκαιρία», πρέπει εκτός των επιλεγμένων σημείων να σημειωθεί και η ένδειξη «Δ». Στο παράδειγμα έχει σημειωθεί «Χ ή 2» για το Τελικό Αποτέλεσμα.

Αν δεν σημειωθεί η ένδειξη «Δ», τότε τα δύο σημεία παίζονται ως «Διπλή Παραλλαγή». Τελικό αποτέλεσμα με Πλεονέκτημα: Για το Τελικό αποτέλεσμα με Πλεονέκτημα πρέπει εκτός του επιλεγμένου σημείου, να σημειωθεί και η ένδειξη «Π».

Ακριβές Σκορ: Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το ακριβές σκορ ενός αγώνα, π. Υπάρχουν 36 τέτοιοι συνδυασμοί για κάθε αγώνα, που καλύπτουν οποιοδήποτε σκορ μπορεί να σημειωθεί. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το ακριβές σκορ Σύνολο Τερμάτων: Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά το σύνολο τερμάτων που θα σημειωθούν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το Σύνολο Τερμάτων «2 έως 3» τέρματα. Under — Over: Ειδικότερα,αν θα είναι 2 και κάτω Under ή 3 και πάνω Over. Για τον αγώνα του παραδείγματος έχει επιλεγεί το «O» Over. Ομάδα που θα σκοράρει 1η: Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά την ομάδα που θα σημειώσει πρώτη τέρμα σε ποδοσφαιρικό αγώνα Γηπεδούχος ή Φιλοξενούμενη.

Με την σημείωση της ένδειξης — διακόπτη και ενός από τα σημεία «1» ή «2» στη περιοχή που σημειώνεται το Τελικό Αποτέλεσμα, δηλώνεται η «Ομάδα που θα σκοράρει 1η». Στο παράδειγμα έχει επιλεγεί να σκοράρει 1η η γηπεδούχος «1».

Θα σκοράρει — Δεν θα σκοράρει: Στο στοίχημα αυτό η πρόβλεψη αφορά εάν μία ή και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ή δεν θα σκοράρει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Με τη σημείωση της ένδειξης — διακόπτη και μίας από τις ενδείξεις «1» ή «0» στην περιοχή που σημειώνεται το Ακριβές Σκορ, δηλώνεται εάν η γηπεδούχος άνω γραμμή ή η φιλοξενούμενη κάτω γραμμή «Θα σκοράρει» ή «Δεν θα σκοράρει».

Δηλαδή όπου το «1» αντιστοιχεί στην πρόβλεψη «Θα σκοράρει» και το «0» στην πρόβλεψη «Δεν θα σκοράρει». Στο συγκεκριμένο στοίχημα δεν μπορείτε να δηλώσετε να μην σκοράρει καμία ομάδα, διότι υπάρχει στοιχηματισμός στο Ακριβές Σκορ, δηλαδή το Στο παράδειγμα έχει επιλεγεί να μην σκοράρει η γηπεδούχος και να σκοράρει η φιλοξενούμενη.

Στοιχήματα διαρκείας: Για τα στοιχήματα διαρκείας αλλά και όλους τους υπόλοιπους τύπους στοιχημάτων επί διαφόρων γεγονότων τα οποία χαρακτηρίζονται από 2 τριψήφιους κωδικούς χρησιμοποιείται η περιοχή Β σε συνδυασμό με την περιοχή Δ.

Εάν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε για την πρωταθλήτρια «Πρέμιερ Αγγλίας» τη «Λίβερπουλ» τότε θα πρέπει να σημειώσετε στην περιοχή Β τον κωδικό «» που χαρακτηρίζει το «Νικητή Εθνικών Πρωταθλημάτων» και στην περιοχή Δ τον κωδικό «» που αντιστοιχεί στη «Λίβερπουλ».

R Γκρουπ Η πρόσθετη δυνατότητα χρήσης του R Γκρουπ, παρέχεται προκειμένου οι επιλογές που περιλαμβάνονται στο γκρουπ να μη συμπεριφέρονται ως «ενιαίο σύνολο» — όπως τα προαναφερόμενα γκρουπ, αλλά σαν σύνολο επιλογών που συνδυάζονται με τις υπόλοιπες — τις εκτός R Γκρουπ — ΑΝΑ ΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ όμως να μπορούν να συνδυάζονται μεταξύ τους.

Ετικέτες Γαλλική πατάτα , Μαρσέιγ , Μονακό , pame stoixima sto praktoreio , pame tameio. Καλή σας ημέρα και καλό στοιχηματικό τετραήμερο για όλους μας! Η σελίδα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο σε όλα της τα επίπεδα και ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα σας.

Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε πως οι φίλοι και επισκέπτες που ακολουθούν, μετράνε τα κέρδη τους και αντιμετωπίζουν πιο αισιόδοξα το θέμα του στοιχήματος. Μην ξεχνάμε πως ακόμη δεν γνωρίζουμε επίσημα τι θα γίνει με τον στοιχηματισμό στο διαδίκτυο τελικά και “προετοιμαζόμαστε” από τώρα, για την περίπτωση που κηρυχθούν παράνομες ακόμη και οι 24 αδειοδοτημένες εταιρείες που λειτουργούν, να μπορούμε να συνεχίσουμε “άφοβα” όσοι το επιθυμούν, να ποντάρουμε στον “δύσκολο” και “αδηφάγο” ΟΠΑΠ.

Θα το επαναλάβω πως η σελίδα αυτή απευθύνεται μόνο σε όσους παίκτες του στοιχήματος αντιμετωπίζουν το όλο θέμα σαν οικονομική επένδυση.

Ετικέτες ΟΠΑΠ , πάμε στοίχημα στο πρακτορείο , στοιχηματικά κέρδη , pame stoixima sto praktoreio , pame tameio. Πέμπτη, 4 Απριλίου Κολαριστά Κέρδισε και η Μπόκα με τα ξημερώματα και μας κύκλωσε το προχθεσινό τελευταίο παρολί μας, εχθές τα πήγαμε περίφημα με τα 2 στα τρία και δεν σας κρύβω την γενικότερη ευχαρίστηση μου.

Το ταμείο μας βρίσκεται σε τροχιά πολύ καλής κερδοφορίας για τα δεδομένα του ΟΠΑΠ και αυτό μας καθιστά ακόμη πιο υπεύθυνους και πιο σοβαρούς, διότι τα κέρδη είναι Εκεί που τα μετράς στα χέρια σου και είναι ζεστά ζεστά Τα “τζογαδόρικα” χρήματα έχουν φτερά και πετάνε ασταμάτητα γιαυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την διαχείριση τους.

Τι να το κάνω εγώ όταν βρίσκω παιχνίδια, τα ποντάρω και κερδίζω Το πόστερ της Γαλατά πριν Φοβερό το “κουρκούτι” για άλλη μια φορά, σατυρίζει με μπόλικο χιούμορ Χαρακτηριστικό το παρακάτω πόστερ με το λιοντάρι της Γαλατά να πατάει τον Cristiano Ronaldo. Βέβαια μετά το τελικό με τα γκολ των Ronaldo, Benzema και Higuain, το πόστερ μετατράπηκε με συνοπτικές διαδικασίες κάπως έτσι Τετάρτη, 3 Απριλίου Γερή “μπάζα” χθες και το Με μπόλικη διάθεση και με χιούμορ φωτό αντιμετωπίζω την χθεσινή στοιχηματική “υποτίμηση” της Μπάγερν από την πλευρά μου.

Οι Γερμανοί έπαιξαν τόσο Η Γιουβέντους μπλοκαρίστηκε και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα το σπουδαίο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Και στο Παρίσι παίχτηκε “σκληρό πόκερ” με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο αμυντικό της Παρί, του αρχηγού Τιάγο Σίλβα, ο οποίος μπλοκάρισε όσο μπορούσε τους Καταλανούς και λίγο έλειψε οι Παριζιάνοι να πάρουν το τρίποντο του αγώνα!

Διαιτητικά λάθη και στα 2 ματς που βοήθησαν στην τελική διαμόρφωση των σκορ! Ετικέτες Παρολί , στοιχηματικά κέρδη , Champions League , pame stoixima sto praktoreio. Τρίτη, 2 Απριλίου Με Δεν είναι και άσχημο το πρόγραμμα που θα βρούμε μπροστά μας τις επόμενες ημέρες και το μενού μας είναι πολύ Στον θεσμό των πλουσίων, σίγουρα θα έχουμε μπόλικες συγκινήσεις με τις τιτανομαχίες του πρώτου αγώνα και ακολουθεί και το Ευρωπαικό “κατσαρολικό” με τις τρείς Αγγλικές ομάδες να μην έχουν εμπλακεί ακόμα σε εμφύλια Τώρα, το να είναι φαβορί η Μπάγερν Μονάχου, δεν είναι Έχω την αίσθηση πως οι Ιταλοί οχι μόνο θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, αλλά μπορεί να αποτελέσουν και την μεγάλη έκπληξη του τελικού στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Και για έναν και μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό για μένα λόγο. Ετικέτες bet , bet tips , Champions League , Diasim , pame stoixima sto praktoreio , pame tameio , soccer tipsters. Άνθρωπος αγράμματος Ποιοι κρύβονται πίσω από την προφανή ηλιθιότητά του;.

Αν ο κλόουν, τον οποίο τον πληρώνεις τα βράδια —για να σε διασκεδάζει—, έρθει το πρωί στο γραφείο σου, για να σου πει τι να κάνεις με τη δουλειά σου και την οικογένειά σου, παύει να είναι κλόουν και γίνεται Τα μεγάλα “σαλόνια” της Ευρώπης και οι αερολογίες περί εθνικών ποδοσφαιρικών “θριάμβων”, επικών νικών και ποδοσφαιρικής “παιδείας” καλές είναι όταν φίλοι μοιράζονται μερικές μπύρες και κάθονται μπροστά σε μια τηλεόραση για να διασκεδάσουν.

Όταν οι “ήρωες” αυτών των επικών “μαχών” και των μεγάλων “σαλονιών” ξεχνάνε ότι είναι αγράμματοι “κλόουν” διασκεδαστές των μαζών και “μπαίνουν” στις ζωές τους, τότε είναι κοινοί καραγκιόζηδες και δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος στην αντιμετώπισή τους. Δευτέρα, 1 Απριλίου Καλό μήνα απο τα ταμεία του Καλή σας ημέρα και καλό μήνα σε όλους μας!

Με εξαιρετική επιτυχία κλείσαμε το πρώτο μας δεκαπενθήμερο στην μεγάλη μάχη που δίνουμε με το κρατικό μονοπώλιο του στοιχήματος. Τα πονταρίσματα μας είναι όλα καταγεγραμένα στις αναρτήσεις μας και τα πινακάκια μας δεξιά στην κορυφή δείχνουν την πορεία μας μέχρι σήμερα.

Και οι τρείς διαφορετικές κατηγορίες των κεφαλαίων μας παρουσιάζουν μια πολύ καλή κερδοφορία, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τώρα στοιχηματικές επιλογές μας. Ξέρω καλά πως κάποιοι φίλοι θα πουν: Πολύ πιθανόν να έχουν και Δεν θα μπω σε θεωρίες, σε ερμηνείες διότι ο κάθε φίλος επισκέπτης μπορεί ο ίδιος να κρίνει και να σχολιάσει τα όσα “συμβαίνουν” στην σελίδα!

Για σήμερα Δευτέρα και πρωταπριλιά Ετικέτες Κέρδος , ΟΠΑΠ , πάμε στοίχημα στο πρακτορείο , στοιχηματικά κέρδη , Diasim , pame stoixima sto praktoreio , pame tameio. Σάββατο, 30 Μαρτίου Επιλογές Κυριακής. Ετικέτες Παρολί , pame stoixima sto praktoreio , pame tameio. Περνάμε στην αντεπίθεση!

Θα προσπαθήσουμε σήμερα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας περνώντας στην αντεπίθεση, με αγώνες σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Ενημερώνω πως συνολικό ταμείο θα κάνουμε την Δευτέρα το βράδυ για να έχουμε μια συνολική εικόνα! Ετικέτες πάμε στοίχημα στο πρακτορείο , στοιχηματικά κέρδη , bet , bet tipsters , Diasim , pame stoixima sto praktoreio.

Παρασκευή, 29 Μαρτίου Τζογάρουμε γερά αυτό το τετραήμερο! Επιστροφή στα γνωστά πρωταθλήματα και μάλιστα με ένα τεράστιο πρόγραμμα αγώνων.

Το ψάξιμο των στοιχείων έχει ξεκινήσει απο τα ξημερώματα και για σήμερα δεν θα έχουμε φλυαρίες. Στην διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνω συνέχεια το σημερινό άρθρο με επιλογές – πονταρίσματα!

Ετικέτες Διαδικτυακό στοίχημα , πάμε στοίχημα στο πρακτορείο , πάμε ταμείο , Τζόγος , pame stoixima sto praktoreio. Χάσαμε την Μπρέσια και πήγαμε κουβά! Δυστυχώς η Μπρέσια δεν τα κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Τερνάνα, με αποτέλεσμα να χάσουμε την τριάδα που ποντάραμε στον ΟΠΑΠ.

Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν με το σκληρό νόμισμα τον άγραφο κανόνα του ποδοσφαίρου που λέει πως όταν δεν μπορείς βάλεις γκολ με τόσες ευκαιρίες Απολογούμαι και ζητώ συγνώμη για την επιλογή της Μπρέσια, την οποία ομολογώ πως με τίποτα δεν περίμενα πως θα χάσει το παιχνίδι.

Έστω το χινάρι πίστευα πως θα το τσίμπαγε. Στον αγώνα της Βερτσέλι με την Έμπολι μπήκε το πολυπόθητο γκολ που ζητούσα από οποιαδήποτε ομάδα, ενώ η Μπράουνσβάικ έκανε το καθήκον της σαν φαβορί του αγώνα!

Ετικέτες ΟΠΑΠ. Πέμπτη, 28 Μαρτίου Ο “Ρεχα Όθωνα, ρε Όθωνα! Είναι δυνατόν; Τι δουλειά έχεις εσύ με αυτήν την παλιοαδελφή Ετικέτες Μέρκελ , Ρεχάγκελ.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου Το γύρισε το χαρτί ο Καθόλου άσχημη η χθεσινή στοιχηματική ημέρα για τον Dimsirak ο οποίος έπιασε τα δυο απο τα τέσσερα δελτία του και πέρασε απο τον γκισέ για είσπραξη. Μάζεψε πάρα πολύ τις απώλειες του και το μικρό άνοιγμα που έχει σίγουρα θα το καλύψει τις επόμενες ημέρες.

Εγώ απο την πλευρά μου, ίσα βάρκα ίσα πανιά και ότι έπαιξα, αυτά πήρα και πίσω! Το ξέρουμε όλοι πως οι συνθήκες του ΟΠΑΠ είναι πολύ δύσκολες και προσπαθούμε με μάχες σώμα με σώμα να βγαίνουμε νικητές.

Και τα μέχρι τώρα οικονομικά μας αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρυντικά και αισιόδοξα! Για σήμερα το πρόγραμμα έχει αγώνες για Θα τους ψάξουμε τους αγώνες, υπάρχει και το μπάσκετ του ΠΑΟ αλλά το θέμα του χάντικαπ είναι σκέτη νάρκη Σαφώς μπορεί να την πετύχει την νίκη η πράσινη ομάδα, αλλά και με 1 πόντο ή με 4 πόντους ή με 8 πόντους διαφορά, το ίδιο Το θέμα είναι με το χάντικαπ τι θα κάνει.

Έχουμε και τον ΟΠΑΠ που είναι και πονηρούλης Δεν μας δίνει στα ειδικά στοιχήματα τις διαφορές των πόντων αλλά μας σερβίρει τον πρώτο σκόρερ του αγώνα Για σήμερα νομίζω πως είναι καλύτερα να μην εμπλακούμε με τον ΟΠΑΠ στοιχηματικά και μάλιστα με παιχνίδια της Σκωτίας. Τρίτη, 26 Μαρτίου Μάλλον είναι η ατάκα της χρονιάς!!!

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο επισκέπτη της σελίδας  τον Τάσο, ο οποίος με αφορμή το σημερινό περιστατικό μου με το Τριτοκοσμικό μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, μου έστειλε και φυσικά με την άδεια του δημοσιεύω ίσως την ατάκα της χρονιάς!

Διαβάστε και απολαύστε τι εστι ΟΠΑΠ Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας, τότε που ζητούσαν τετράδες, βγάζουν μεσοβδομαδο κουπόνι Τρίτη Τέταρτη Πέμπτη. Σύνολο και στης τρεις ημέρες είχε τρία παιχνίδια, και στον μεγάλο οπαπ ζητούσαν Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

Οι “παλιοί” φίλοι του χώρου, γνωρίζουν πολύ καλά τι “πάστα” είμαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης Δεν ήταν λίγες οι φορές που λόγω κυκλοθυμίας Όμως πάντα με βρίσκανε γιατί πάντα γύριζα στον τόπο του Πέρασα από website με 2, επισκέπτες την ημέρα στην στήλη μου και για το “τίποτα” Τα λέω όλα αυτά, διότι οι παλαιότεροι γνωρίζουν πως δεν “τραβάω ζόρι” να εκθέσω και τον ίδιο μου τον εαυτό όταν κάτι πάει στραβά.

Το ίδιο θα κάνω και σήμερα και δεν τρομάζω να λέω τις αλήθειες όπου και αν κρύβονται αυτές! Απίστευτο και όμως αληθινό, αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί! Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή Και την Σαρακοστή Ωραία τα μπακαλιαράκια, ωραία η σκορδαλιά, γιορτάσαμε τους Βαγγέλιδες και τις Ευαγγελίες με κρασάκι Μοσχοφίλερο και είδαμε και στιγμιότυπα από τις prive παρελάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων μας, μπροστά από τους λεγεωνάριους πολιτικούς μας όλων των παρατάξεων.

Παίξαμε και το στοιχηματάκι μας και βγάλαμε και για χτες το παντεσπάνι μας έστω και στο Χθες μου προέκυψε και ένας Και του εξηγώ δημόσια τώρα, πως οι 2 επιλογές των αγώνων των 1. Και όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, αποδείχτηκε σωστή η επιλογή μου.

Ασφαλώς και θα μπορούσα να το είχα χάσει το παρολί εάν έχανα το ένα από τα δύο 1,05 διότι η μικρή απόδοση δεν είναι και πανάκεια σίγουρης επιλογής! Τέλος πάντων δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με τον κάθε άσχετο Ετικέτες πάμε ταμείο , παράνομο στοίχημα , Παρολί , στοιχηματικά κέρδη. Δευτέρα, 25 Μαρτίου Παρολί στο Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία και δύναμη στους εορτάζοντες!

Το σημερινό παρολί μας στο διαδίκτυο με πολύ χαλαρό ποντάρισμα! Ετικέτες πάμε στοίχημα , Παρολί , bet tips. Γράμμα στον Κύπριο αδελφό μου! Με μανία μας “αντιγράψατε” και μάλιστα μας ξεπεράσατε με απίστευτη ταχύτητα και μέχρι πρότινος αναπνέαμε την Νομικά γραφεία που βοηθούσαν στο στήσιμο υπεράκτιων εταιρειών προκειμένου να ξεπλύνουν το μπόλικο μαύρο χρήμα από όπλα, ναρκωτικά, σωματεμπορία κλπ.

Φυσικά δεν λείπαμε και εμείς οι “καλαμαράδες Ελλαδίτες” απατεώνες, αεριτζήδες, μεσάζοντες, δικηγόροι, νταβατζήδες πολιτικοί και μπόλικο σκουπιδομάνι γενικότερα! Και σε όλους αυτούς τους “μπαξέδες” μέσα και οι κύπριοι πολιτικοί που στήριζαν και έχτιζαν τον πιο δημοφιλή προορισμού και φύλαξης του κατάμαυρου χρήματος.

Μόνο τυχαία δεν βρέθηκαν κοντά σας και οι μεγαλύτεροι απατεώνες Έλληνες επιχειρηματίες που δημιούργησαν οικονομικά σκάνδαλα. Η ασυδοσία χέρι χέρι με τον υπόκοσμο να σταυροκοπιούνται έξω από την γκρίζα Εκκλησία και με δωρεές να παίρνουν συγχωροχάρτια για τις βρώμικες και άθλιες μπίζνες τους!

Γιατί αδέλφια μας Κύπριοι αντιγράψατε το Ελληνικό μοντέλο των βρόμικων και διεφθαρμένων ανθυπουπαλληλίσκων των μεγάλων δυνάμεων, που ακόμη και σήμερα που μιλάμε Ετικέτες Γερμανία , Κύπρος , Σόιμπλε. Κυριακή, 24 Μαρτίου Live bet tooday. Ετικέτες bet tips , bet tipsters , Diasim , Live bet.

Ακόμη μας τα Εξαιρετικά κέρδη μας προέκυψαν απο τα χθεσινά στοιχήματα και περνάμε γρήγορα στις σημερινές επιλογές μας που ήδη έχουν πονταριστεί στον ΟΠΑΠ. Συνολική 3.

Συνολική 9. Σε επίπεδο ποδοσφαίρου μετά και απο την χθεσινή μας κερδοφορία, για σήμερα θα χαμηλώσουμε λιγάκι τις στροφές μας, ίσως απο ένστικτο προκειμένου να συντηρήσω τα μέχρι τώρα κέρδη μας!

Με μια Γαλλοισπανική δυάδα διεκδικούμε κέρδη απο τον ΟΠΑΠ και ελπίζω να βρεθούμε στο ταμείο και για τα σημερινά κέρδη. Εάν προκύψουν νέα πονταρίσματα θα ανέβουν αμέσως στην σελίδα μας. Σάββατο, 23 Μαρτίου Βραδυνή τριάδα με αξιώσεις και Ισπανικό μπάσκετ!

Οι σημερινές επιλογές μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!!! Ετικέτες ΟΠΑΠ , πάμε στοίχημα στο πρακτορείο , σύστημα με ζητούμενα , Diasim , pame stoixima sto praktoreio.

Λυγίσαμε χθες μαζί με την Εθνική μας Γκρεμίστηκε χθες η Εθνική μας ομάδα και μας παρέσυρε μαζί της στα συντρίμμια της, χάνοντας το ποντάρισμα μας στο άντερ 2,5 γκολ. Για να είμαι ειλικρινείς δεν περίμενα με τίποτα τέτοια ήττα που συνοδεύτηκε και με τέτοιο σκορ! Αρχικά είχα σκεφτεί να επιλέξω το γκολ, αλλά υπερίσχυσε το άντερ φοβούμενος το κόλλημα του σκορ σε ή Αλλά και το γκολ να είχα ποντάρει, πάλι θα έμενα στα κρύα του λουτρού με το γκολ που Ήταν “γραφτό” να το χάσω αυτό το ματς!

Ο πρωταθλητής μας ο Dimsirak πέτυχε το μπασκετικό τρίποντο με την νίκη της Μακάμπι με 6 πόντους διαφορά, αλλά τον πρόδωσαν οι Σκοπιανοί με την ήττα τους από του Βέλγους με μέσα στην έδρα τους!

Και το Χ2 του Αστέριου δεν μπόρεσε να περάσει και μόνο ο Bettor έπιασε 2 στα 2 με τις νίκες του Βελγίου και του Μαυροβούνιου. Η μελέτη των σημερινών αγώνων έχει ξεκινήσει και θα τα πούμε και πάλι σε λίγο Ετικέτες ΟΠΑΠ , πάμε στοίχημα , πάμε στοίχημα στο πρακτορείο , Diasim , pame stoixima sto praktoreio.

Παρασκευή, 22 Μαρτίου Οι σημερινές επιλογές μας για το Χθες το βράδυ μέσα στο παρκέ του Μαδριλένικου Παλάσιο ντε Ντεπόρτες, γνωρίσαμε το καινούργιο μέλος της σελίδας μας τον αγαπητό φίλο dimsirak με το εξαιρετικό “τρίποντο” που πέτυχε στον αγώνα της Ρεάλ με τον Παναθηναικό!

Καλοδεχούμενος λοιπόν στην σελίδα μας  ο μέχρι πρόσφατα αθλητής αλλά και πρωταθλητής με τα γαλανόλευκα χρώματα της Εθνικής μας και πιστεύω πως και ο ίδιος θα δώσει το δικό του “ύφος” στην σελίδα μας! Με δικό του ταμείο θα δώσει την δική του μάχη για τον εαυτόν του και φυσικά για τους υπόλοιπους που θέλουν να τον ακολουθήσουν.

Πάμε να δούμε τώρα τις σημερινές επιλογές μας στο πρακτορείο της γειτονιάς μας αλλά και στο διαδίκτυο! Καλή σας ημέρα και καλό στοιχηματικό τριήμερο σε όλους μας! Με την ενασχόληση μας με τον στοιχηματισμό δεν σημαίνει πως ξεχνάμε ή δεν παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις και τις δύσκολες ώρες του Ελληνισμού!

Η Κύπρος είναι Ελλάδα και οι Έλληνες ειναι αδέλφια των Κυπρίων απο γεννέσεως της ίδιας της γής! Ξαναμαρτυρά το νησί του Ευαγγελιστή Μάρκου και του Κύπριου απόστολου εκ των εβδομήκοντα Βαρνάβα. Οι διεθνείς γκάνγκστερ χτυπούν αλύπητα και ελπίζω πως για μια ακόμη φορά ο Έλληνας Θεός να βάλει το χέρι του, έστω και την τελευταία στιγμή!

Πέμπτη, 21 Μαρτίου Απο τα Σήμερα Πέμπτη και η σελίδα θα σουτάρει από τα 6. Η ιδέα του πονταρίσματος γεννήθηκε σήμερα το πρωί στον καφέ Anima από τον καλό φίλο Δημήτριο, πασίγνωστο αθλητή άλτη σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και πολύ καλό παίκτη του στοιχήματος! Η ιδέα του πονταρίστηκε από την σελίδα και σας την παρουσιάζω αμέσως.

Νο 03 Ευρωλίγκα – Μπάσκετ. Καλή επιτυχία στις σημερινές επιλογές μας! Το χαλαρό στοιχηματικό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα μας δίνει την δυνατότητα να φλυαρίσουμε λιγάκι, κάτι που δεν θα συμβαίνει συχνά, όταν οι αγωνιστικές θα μας “τρέχουν” τις επόμενες ημέρες! Ένα ευχαριστώ για την διάθεση των φίλων αλλά και καινούργιων επισκεπτών της σελίδας και στα επόμενα κείμενα μου, οι αποστολείς των μηνυμάτων που μου έστειλαν, θα βρουν τις απαντήσεις τους.

Το “πάμε στοίχημα στο πρακτορείο” φτιάχτηκε για να μπορέσει στην πορεία του, να καλύψει. Τετάρτη, 20 Μαρτίου Εκτός απο παίκτες είμαστε και καθημερινοί πολίτες. Ετικέτες Κυπριακή τραγωδία , Παναγιώτης Τραιανού. Τρίτη, 19 Μαρτίου Ιταλικό μενού Καλό στοιχηματικό μεσοβδόμαδο, αν και είναι πετσοκομένο απο όλες τις πλευρές του το μεσοβδομαδιάτικο στοιχηματικό μας πρόγραμμα.

Αγώνες από την Μεγάλη Βρετανία και από την Β΄Ιταλίας για σήμερα και από αύριο αναγκαστικό ρεπό τουλάχιστον ως προς τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Υπάρχει και το Ευρωπαϊκό μπασκετάκι μεσοβδόμαδα και είναι πολύ πιθανόν να ποντάρουμε σε κάποιους αγώνες, χωρίς να δεσμευόμαστε γιαυτό.

πάμε στοίχημα πρακτορείο,.πάμε στοίχημα πρακτορείο, capital controls. LIVE BETTING. Jump to page: Aug 04, 2014 71 2014-08-04T07:02. 29 89Ers 2. 5 0 0 0 πάμε στοίχημα πρακτορείο 21:00 428 – πάμε στοίχημα πρακτορείο – 2 8,968 67. 8 1996. πάμε στοίχημα πρακτορείο,, 365. 8 3,128 57. : πάμε στοίχημα πρακτορείο ). Championsbet. gr, iscorearea. 05 1 0. Πάμε στοίχημα πρακτορείο 20:26 – Pick: Under161. 2082018. 20 2. CookiesΠάμε στοίχημα πρακτορείο. 48 8 32 πάμε στοίχημα πρακτορείο.

ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ CASINO

πρακτορείο πάμε στοίχημα

πάμε στοίχημα πρακτορείο 1 0.,. time outs. Masters Series πάμε στοίχημα πρακτορείο. apps, πάμε στοίχημα πρακτορείο.10 2013. The Shot. netbet. t-6 -2( lift ). πάμε στοίχημα πρακτορείο .

Livescore. Πάμε στοίχημα πρακτορείο betting. … Bethome. 0 – 1 .500. 95 2. 181119 Online Roulette. Interwetten. 90 149. internet, πάμε στοίχημα πρακτορείο. Bet365. ye, πάμε στοίχημα πρακτορείο. pg, xscores. :,. gr”πάμε στοίχημα πρακτορείο. gr, www. 2512013 πάμε στοίχημα πρακτορείο. Novibet.2. Stoiximan.bet365., Stoiximan. Vistabet: bet365 live stream champions league Vistabet live streaming. 24 ., 100. bet365 live stream champions league, 2018. bet365. 85 bet365 live stream champions league. 55 4-0 – Europa League Group F 12122019 – 19:55 bet365 live stream champions league. 85″3. 500. 00 0712 21:00 Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans Jr.e-mails bet3. … …. “”. 10 1012 03:00 Milwaukee Bucks – Orlando Bet365 live stream champions league B. Vistabet Casino.

ΠΆΜΕ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

πάμε στοίχημα πρακτορείο

Netbet. gr 2001 Global Internet, Flat 1 26 Cleveland Road South Woodford London, E18 2AN (MGA) MGA: CL22722012, CL12722006, CL18552012, CL110432014, Πάμε στοίχημα πρακτορείο, CL36082009, CL16082009, CL111992016 Software Amatic, Amaya, Bally, Barcrest, Booming Games, EGT, ELK, IGT, Πάμε στοίχημα πρακτορείο, Leander Games, Lighting Box, Microgaming, Netent, Next Gen, Novomatic, Pariplay, Playngo, Playson, Playtech, Pragmatic Play, Quickspin, WMS Love 2 Celebrate Limited. 1000 26 30 Live Casino Evolution Gaming 96. 65 VIP EGT, IGT, Novomatic WMS mobile, Apps. 24 support dealer. Spot. Vistabet Casino. Vistabet Casino: online1700. Live Casino dealer.

:, 12;, FIFA Πάμε στοίχημα πρακτορείο,. by, iscore. cash πάμε στοίχημα πρακτορείο. Cash Out. dk, xscores.10410 πάμε στοίχημα πρακτορείο. onlineπάμε στοίχημα πρακτορείο. 12 6. πάμε στοίχημα πρακτορείο 9. 71 10.infobetmarket. exchange, iscore. 20 17:00 542 3., : 20112019. Foxer. gr:. κουπονι οπαπ ολοκληρο, Skrill Neteller. κουπονι οπαπ ολοκληρο. : – κουπονι οπαπ ολοκληρο. 71 20:00 NCAA 6009 1. Tipbet. BET PROFESSIONALS. gr, www. – 141219 12:30 -. κουπονι οπαπ ολοκληρο 1. κουπονι οπαπ ολοκληρο 1. Evolution Κουπονι οπαπ ολοκληρο, live casino o Vistabet Casino κουπονι οπαπ ολοκληρο. ; GGR : ;. … X κουπονι οπαπ ολοκληρο Bet News., Vistabet κουπονι οπαπ ολοκληρο,. Championship. 2 2 2,20. 241218 Casino. Stoiximan. 5 6-9. Black Κουπονι οπαπ ολοκληρο 08:05 Black FridayCasino Stoiximan.