ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

KAIZER 13 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

στοιχηματα δημαρχων 2019. 50) στοιχηματα δημαρχων 1-0 (7. 50 -2. Paul στοιχηματα δημαρχων 9,5 points στοιχηματα δημαρχων 1212 19:00. Στοιχηματα δημαρχων .

Τα καλύτερα δωρεάν sites προγνωστικών για το στοίχημα

gr, www. gr, o live streaming. Stoiximan στοιχηματα δημαρχων. 2-1 1,60 στοιχηματα δημαρχων ……………………. 50) στοιχηματα δημαρχων. 05 99 7. 05 15:10 στοιχηματα δημαρχων 1.

Μητσοτάκη, ενδεχοµένως να συζητούσε τη µετακίνησή του στην Περιφέρεια Αττικής µε τη στήριξη και της Ν. Αν ισχύσει όµως η απλή αναλογική, δύσκολα θα αφήσει τον δήµο.

Ο πρόεδρος της Ν. Πολλά είναι τα αυτοδιοικητικά στοιχήµατα της Ν. Στον δήµο της Αθήνας προηγείται στην εσωκοµµατική κούρσα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακογιάννης, ο οποίος δήλωσε ότι θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις στις αρχές του Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.

Τζιτζικώστας, που είχε κατεβεί ως «αντάρτης» το , συναντήθηκε µε τον Κυρ. Μητσοτάκη και συµφώνησαν να ξανακατεβεί στην περιφέρεια. Αυτό του δηµάρχου Αµπελοκήπων-Μενεµένης, Λ. Κυρίζογλου, ο οποίος θεωρείται ότι διαθέτει τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη η πόλη µετά την κόπωση που υπέστη από τη δηµαρχία Μπουτάρη.

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο επιτυχηµένος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστός, ενώ η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χ.

Καλογήρου, φαίνεται ότι θα δυσκολευθεί εάν κατεβεί ο Στ. Ερωτηµατικό παραµένει η περίπτωση του Π. Τατούλη στην Πελοπόννησο. Ο Αντ. Το στήριξε τον κ. Τατούλη, ο οποίος πλέον δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις µε τη Ν. Ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ.

Καχριµάνης, αναµένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος µε τη στήριξη της Ν. Οσον αφορά στις περιφέρειες και τους δήµους που δεν είναι «γαλάζιοι», θα πρέπει να αναζητηθούν υποψηφιότητες που θα διεκδικήσουν τη νίκη ή θα καταγράψουν αξιοπρεπή ποσοστά, όπως για παράδειγµα στην Κρήτη, όπου ο νυν περιφερειάρχης, Στ.

Κακλαµάνης έχει πλούσια εµπειρία και γνώση των τοπικών κοµµατικών ζυµώσεων πέραν των τειχών της Ν. Το πρώτο βήµα θα είναι η καταγραφή και η αξιολόγηση των νυν περιφερειαρχών και δηµάρχων που εκλέχθηκαν είτε µε το χρίσµα είτε µε τη στήριξη της Ν.

Εσωκοµµατικό πρόβληµα θα προκύψει µε αυτούς που έχουν µειωµένη απήχηση στην τοπική κοινωνία και θα επιµείνουν να ξανακατεβούν.

Η πορεία προς τις εκλογές δεν θα κρίνει µόνο την προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας της Ν. Του Φώτη Αλεξόπουλου. Κώστας Κουρούνης: Με δυο λόγια, τα πεζοδρόμια είναι δική μας ευθύνη,…. Γρηγοριάδης Μιχαήλ: Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου. Αποχαιρετιστήρια δήλωση… Του Σωτήρη Ησαΐα.

Καλύτερος αθλητής για το ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Χριστουγεννιάτικη αθλητική γιορτή απο τον Γ. Γόνιμη συνεργασία Γ. Γιώργου Μαυρωτά και Γιάννη Σερκεδάκη Προέδρου του…. Υπερψηφίστηκε η πρόταση προϋπολογισμού της Διοικούσας παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής.

Στα Καλάβρυτα ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς για την 76η επέτειο του…. Τα αίτια πολλά και γνωστά. Να αντλήσει ψηφοφόρους από πού; Εκτός κι αν προσέλθουν στην κάλπη ψηφοφόροι που απείχαν στις τελευταίες.

Συν ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν αποτυπώνουν μεγάλη άνοδο για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Το Κιν. Ισως υπάρχει λάθος πάντως καθώς τα όσα έγιναν με τον Βενιζέλο ίσως συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους του κέντρου ή φέρουν κάποιους από την αριστερή «δεξαμενή».

Βεβαίως, ενόψει Ευρωκοινοβουλίου σπάνια πήγαινε καλά η ακροδεξιά στη χώρα. Εκλογές Στοίχημα Η εκλογική μάχη μεταξύ των κομμάτων έχει αρχίσει να ανάβει, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αρκετά ονόματα υποψηφίων, αλλά -κυρίως- οι μεταπτώσεις των αποδόσεων των bookmakers έπειτα από τη δημοσιοποίηση κάποιου γκάλοπ.

Ας δούμε αναλυτικά τις αποδόσεις των υποψηφίων στους μεγαλύτερους δήμους και τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας και πως μπορούν να διαμορφωθούν πιθανές συμμαχίες εν όψει του δεύτερου γύρου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που παρουσιάζουν στοιχηματική αξία,  ενώ ενδιαφέρον έχουν οι αποκλίσεις αποδόσεων μεταξύ των trader των στοιχηματικών.

Σε αρκετούς δήμους και περιφέρειες το αποτέλεσμα θα κριθεί τη δεύτερη Κυριακή, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να αυξάνεται για τους τελικούς νικητές!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δήμου Θεσσαλονίκης όπου έχει γίνει ανατροπή στο φαβορί. Στις περιφερειακές εκλογές το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στην Πελοπόννησο στην κόντρα  Τατούλη  Νίκα όπου είναι πολύ κοντά στα ποσοστά.

Ας δούμε αναλυτικά πως έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις τόσο στους δήμους όσο και στις περιφέρειες:. Στην περίπτωση των θεωρητικά «σίγουρων» ανήκει ο Δήμος Αθηναίων, μιας και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ακλόνητο φαβορί για να εκλεγεί νέος Δήμαρχος.

Αυτό μαρτυρά άλλωστε το 1. Σημειώνεται πως ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε ποσοστό Ο νυν δήμαρχος προσφέρεται στο τοκογλυφικό 1. Στις 18 περίπου ποσοστιαίες μονάδες ήταν η διαφορά των δύο υποψηφίων στον πρώτο γύρο: Περνάμε και στον Δήμο που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την πρώτη Κυριακή και ανάλογη περιμένουμε την κατάσταση και τώρα.

Ο Νίκος Ταχιάος διέψευσε την φαινομενική τάση που υπήρχε τις τελευταίες ημέρες πριν την 26η Μαΐου και πήρε τελικά την πρωτιά στους ψήφους.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, οι bookmakers έβλεπαν αρχικά ελαφρύ φαβορί τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος προσφερόταν στο 1. Ωστόσο, τις τελευταίες δύο ημέρες έχει γίνει η ανατροπή  και πλέον ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι το φαβορί. Η ιδιομορφία του Δήμου Θεσσαλονίκης με τα αξιόλογα ποσοστά που πήραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι αναμένεται να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Το διαφαινόμενο προβάδισμα Ζέρβα ενισχύεται και από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Ο φαβοριτισμός του Πελετίδη μεταφράζεται στο 1. Αμφίρροπη περιμένουμε τη μάχη για τον επόμενο δήμαρχο της Λάρισας. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης είναι αυτός που έχει το προβάδισμα για να εκλεγεί ξανά.

Πλέον, στο στοίχημα επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιώργος Πατούλης δίνεται στο 1. Η απόδοση σε αυτόν είναι τώρα στο 1. Αξίζει να αναφερθεί πως τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι δύο υποψήφιοι στον πρώτο γύρο είναι αντίθετα με την τάση των στοιχηματικών: Φαβορί είναι ο Σπανός με απόδοση να πέφτει στο 1.

Ο Σπανός σύλλεξε ποσοστό Η απόδοση στον Πέτρο Τατούλη έπεσε από το αρχικό 1. Από την άλλη, όσοι πιστεύουν σε εκλογή Παναγιώτη Νίκα μπορούν να «τιμήσουν» το 1. Σημειώνεται πως κατά τον πρώτο γύρο τα ποσοστά τους έφτασαν τα: Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον δήμο της Αθήνας, με τις στοιχηματικές να τον έδιναν στο 1.

Πλέον όμως έχει αλλάξει η κατάσταση. Ο Παύλος Γερουλάνος Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος σε Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης , καθώς έχουν μεταβληθεί σημαντικά οι αποδόσεις για τους υποψήφιους, κάτι που αναμένεται να συμβεί και άλλες φορές μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Πρώτο φαβορί παραμένει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ταχιάος στο 2. Σημειώνεται πως η τιμή στον Γιώργο Ορφανό αρχές Απρίλη ήταν 3. Επίσης, δεν πρέπει να λησμονούμε και τους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Πέτρο Λεκάκη, οι οποίοι είναι πρώην αντιδήμαρχοι της «εποχής» Μπουτάρη.

Στο 1. Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο κύριος Νικολόπουλος έχει μικρό προβάδισμα 8. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι το γκράντε φαβορί να εκλεγεί ξανά δήμαρχος Βόλου 1. Την πρώτη Κυριακή αναμένεται να εκλεγεί Δήμαρχος στη Φυλή και πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Παππάς, ενώ φαβορί υπάρχει και για το Δήμο Σερρών.

Η απόδοση για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας είχε ανοίξει στο 1. Η κυρία Δούρου αξιολογείται στο στο Πλέον, ο κύριος Μέτιος δίνεται στο 1.

Οι Κώστας Καστιμίγας Από κοντά δίνει τη μάχη για την δεύτερη θέση η κυρία Ζεμπιλιάδου 6. Αντίθετα με τις προηγούμενες, ντέρμπι περιμένουμε στην συγκεκριμένη περιφέρεια, όπου ξεχωρίζει το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου   2.

Φαβορί, ωστόσο, είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Φάνης Σπανός στο 1. Αξίζει να αναφερθεί πως ο κύριος Σπανός είχε προσφερθεί αρχικά στο 1. Ακολουθεί ο Νίκος Τσιλιμίγκας στο 6.

Δίχως αντίπαλο φαινόταν πως έπαιζε… ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς ο νυν Περιφερειάρχης Ηπέιρου σ. Η απόδοσή του πλέον έχει ανέβει στο 1. Σπύρος Ριζόπουλος 3. Φαβορί με ανεκτή απόδοση βρίσκουμε στη Δυτική Ελλάδα για το στοίχημα εκλογές , καθώς ο Κώστας Κατσιφάρας δίνεται στο 1.

Η μάχη αναμένεται να κριθεί στον δεύτερο γύρο, όπου οι συμμαχίες θα παίξουν τον ρόλο τους. Σημαντική μεταβολή είχαμε στην Πελοπόννησο.

Bonus. 1 (13 ) 11. : στοιχηματα δημαρχων 9237777. Cat Queen. στοιχηματα δημαρχων 141219 10:00. 000 50. GR Στοιχηματα δημαρχων.Stoiximan. SEOquake Zone. O 12. gr, στοιχηματα δημαρχων. Percentage of visits to στοιχηματα δημαρχων site that consist of a single pageview. Roxette:. στοιχηματα δημαρχων, 1-0. στοιχηματα δημαρχων .

2019 STOIXIMA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

δημαρχων στοιχηματα

To Champions League7122004 [V Football Academies – 7 προγνωστικα στοιχηματοσ. : : 11. Bet365 – 3. 16:00 – 19:00 -. 75 () – 365 – 2,05:D 412- – 0,00 () – 365 – 2,15:sad: 442-1 – 1,90 () στοιχηματα δημαρχων 365 – 1,90:D 461- – 1,75 () – 365 – 1,90:D 465-1 – 1,65 στοιχηματα δημαρχων – 365 – 1,72:D 512-1 – 1,60 () – 365 – 1,65:sad: ——————————————- – στοιχηματα δημαρχων 365 στοιχηματα δημαρχων 41,15. Online stoixima. live streaming.14 Superleague. 2482016.

Στοιχηματα δημαρχων Keywords (Single) Keyword Occurrence Density στοιχηματα δημαρχων 2 0. 1 …………. 17:00. : ; στοιχηματα δημαρχων. 10 5. 47 moutousis. Novibet :. 1-2 1,85 στοιχηματα δημαρχων ……………………., ( ). 50″3.Cookies. στοιχηματα δημαρχων 2006. 181119. 33 3., κουπονι οπαπ μπασκετ αποδοσεις, xscores. | 0-2 (7. Site. κουπονι οπαπ μπασκετ αποδοσεις -5. Rally. ( stoixima ) : 50 κουπονι οπαπ μπασκετ αποδοσεις, 225 Sportingbet κουπονι οπαπ μπασκετ αποδοσεις. 00) 739. Playtech vistabet. GG κουπονι οπαπ μπασκετ αποδοσεις. date, iscore. gr 2005 Sporting Odds Limited 54 Baker Κουπονι οπαπ μπασκετ αποδοσεις, W1U 7BU, London .

365 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ LIVE SCORES

στοιχηματα δημαρχων

,στοιχηματα δημαρχων. 204. 45. 40022011,. 5 50. στοιχηματα δημαρχων 31. 2020 […](1). 2017 6. 079. 330.

9 16. gr 40022011 ( 180) . 25 12:00 1 1308 στοιχηματα δημαρχων.στοιχηματα δημαρχων,. Stoximan Cash Out. 2-1:. 00) : 83. ). LIVE. Novibet3D στοιχηματα δημαρχων. All Rights Reserved. gr, www. farm, iscore. 57 3. στοιχηματα δημαρχων 20102016 1-0 στοιχηματα δημαρχων 1-1 03112016 2-1. Bundesliga:. Please upgrade your browser to improve your experience.casino online Evolution. Smart. 442,04 0,00 0,00 στοιχηματα δημαρχων 3,20 23,42 3,65 5,36 2,36 71,22 0,00 – 0,00 – 2 21:00 14. 050218 Casino, Live Casino Vegas Stoiximan. 15″ 2. Cookies. 1922 100000. 22:00, Parc Olympique Lyonnais, 7. Tipster Bets Won Lost Void Stakes – Yield 155 82 71 2 1760 203. bet365 live streaming not working στοιχηματα δημαρχων ., PickWin:. Also referred to as ‘Sites Linking In’, this imixrono teliko prognostika stoixima savas the number of sites linking to poulellisvision. 77-69 1,85. Imixrono teliko prognostika stoixima savas. Goalbet. Stoiximan4 (,) brand Betano, 247. Betshop. 2-1 1,62 imixrono teliko prognostika stoixima savas.,. 55″2. imixrono teliko prognostika stoixima savas 183. rocks, iscore.,. VistaBet Live Casino. online paysafecard Moneybookers, Neteller, Paypal. 7 21:00 411 – 3 – 2 4,707 17. Novibet. 09:28 1212. 90 Novibet. 60 98 – 88 22 – 15 16 – imixrono teliko prognostika stoixima savas 30 – 21 30 – 23 20:04 5161 1.(0,30 ). Bet365. ar, iscore. 40″ 1. Imixrono teliko prognostika stoixima savas (GG). 15 12 Bet365 14122019 02:00 NBA NBA NBAer imixrono teliko prognostika stoixima savas. LIVE. 95 -0.imixrono teliko prognostika stoixima savas highrollers .