ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

33 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

στοιχηματα πολιτικη, Live Betting Live Streaming. Bet365. 50, 4. Betano. στοιχηματα πολιτικη No scores 2017 1 0. 05 No στοιχηματα πολιτικη 0.

Και στα στοιχήματα πρώτο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

11122018. League Two στοιχηματα πολιτικη. Stoiximan 2022. στοιχηματα πολιτικη Stoiximan: στοιχηματα πολιτικη. 25″ 3.

Ο βιολογικος καθαρισμος τους,ωστε να μετατραπουν απο απειλη προκλησης θανασιμης επιδημιας, σε ωφελιμο λιπασμα και νερο,ειναι αυτο που επειγει. Το κακο ειναι οτι στην χωρα μας δεν αναπτυχθηκαν ποτε διαδικασιες πολιτικοβιολογικου καθαρισμου.

Ο βοθρος παραμενει αθικτος,ενω ειχε,προ πολλου,ξεχειλισει. Και δεν ειναι,μονον,οτι μας επνιξε η μποχα. Αλλα,κυριως,οτι η συνδυασμενη επιδημια χολερας,ευλογιας και πανωλης την οποια προκαλεσαν, εχει οδηγησει τον οργανισμο της χωρας στα προθυρα του θανατου.

Ισως γι”αυτο,και ως παγκοσμια πρωτοτυπια,τα λυματα που προκαλεσαν την επιδημια παρεμειναν στην θεση τους,κατοπιν μιας ακομη “σοφης” επιλογης του ελληνικου λαου. Διοτι ετσι διασφαλισθηκε το μη αντιμετωπισιμο της επιδημιας.

Και ο επιθανατιος ρογχος,αλλα και οι ωδυνες του πασχοντος Λαμπρος Κοντος. Συνάντηση Δούρου — Τσάβες στη Βενεζουέλα Ο Τσάβες στις φωτό δείχνει να έχει ανανήψει από τον καρκίνο οπότε θα χρειαστεί ίσως ακόμη μία γερή δόση ακτινοβολίας να χαρούνε οι δήμιοι στη Γουασινγκτων.

Η καρδιά της παγκόσμιας “Αριστεράς” χτυπά στο Καράκας, λέει το Πρώτο Ψέμα του κομιστή του Μπομπολιστάν. Αλέξη Τσίπρα, στο Φόρουμ του Σάο Πάολο τα οποίο διεξάγεται στο Καράκας από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, καθώς ο ίδιος θα πρέπει να είναι παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ταξίδι με ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς το λατινοαμερικάνικο μέτωπο αριστερών κομμάτων ξεπερνά τα σύνορα της αμερικανικής ηπείρου και θεωρείται παγκόσμιο σύμβολο ενωτικής δράσης στο χώρο της Αριστεράς.

Στις επαφές της με τους ξένους ηγέτες της Αριστεράς την κυρία Δούρου συνοδεύει το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και άμυνα, κ. Κώστας Ησυχος. Κορυφαία στιγμή του προγράμματος θα είναι η ευκαιρία που θα έχει η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να παραβρεθεί σε ειδική τελετή στο κοινοβούλιο της Βενεζουέλας όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της χώρας, Ούγκο Τσάβες.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του Εκθεση Διεθνούς Αμνησίας κάνει λόγο για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προέκυψαν από μέλη των σωμάτων ασφαλείας και την ανικανότητα ή την απροθυμία της αστυνομίας και των δικαστικών αρχών να οδηγήσουν τους υπεύθυνους σε λογοδοσία».

Περιλαμβάνονται, επίσης, αναφορές για κακομεταχείριση κατά τη διάρκεια της σύλληψης και της κράτησης, θύματα της οποίας πέφτουν επίσης «μέλη ευάλωτων ομάδων, όπως μετανάστες και αιτούντες άσυλο καθώς και κοινότητες που ζουν στις παρυφές της κοινωνίας, περιλαμβανομένων πολλών Ρομά».

Η έκθεση «Αστυνομική Βία στην Ελλάδα: Η έκθεση αναφέρει ότι δεν είναι καινούργιο το θέμα της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα, ούτε πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά. Κάνει λόγο για χρόνια συστημικά προβλήματα στη διερεύνηση, την ποινική δίωξη και την τιμωρία των καταπατήσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για τον λόγο αυτόν η Διεθνής Αμνηστία πρότεινε τη «δημιουργία ενός πραγματικά ανεξάρτητου μηχανισμού διερεύνησης καταγγελιών», στα πρότυπα του Συνηγόρου του Πολίτη, που θα δημιουργηθεί από την κυβέρνηση και θα αναφέρεται στο Κοινοβούλιο. Το μεγάλο μυστικό της Ευρώπης είναι ότι το τραπεζικό της σύστημα είναι στην κυριολεξία στον αέρα.

Με καταθέσεις της τάξης των 3,2 τρισ. Το νούμερο προκαλεί ίλιγγο σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Κι ας μην βιαστεί κάποιος να ισχυριστεί ότι οι πιθανές ζημίες των τραπεζών αφορούν τις τράπεζες και μόνο. Ή καλύτερα, ας το πουν αυτό στους Ιρλανδούς φορολογούμενους.

Όποιος ισχυρίζεται κάτι διαφορετικό να του θυμίσετε το πρόσφατο παράδειγμα της JP Morgan. Κι όποιος σας λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε, επειδή τα παράγωγα έχουν αντισυμβαλόμενους, να τον ρωτήσετε τι θα συμβεί με τις καταθέσεις σας, αν αυτές τύχει και βρίσκονται σε μία τράπεζα που αστόχησε στις επιλογές της και δεν πρόκειται να τύχει της κρατικής βοήθειας Η απόφαση της συνόδου κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών φαίνεται να στοχεύει περισσότερο στην θέσπιση νέων κανόνων για το τραπεζικό σύστημα, παρά σε έναν δήθεν νέο τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης.

Βιάζονται να δημιουργήσουν ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για να αποφύγουν ένα ατύχημα τύπου «ενυπόθηκων δανείων». Οι Αμερικανοί είναι αρκετά περισσότερο συντηρητικοί στις επιλογές τους και πιο δραστήριοι στην αντιμετώπιση των κρίσεων και παρ΄ όλα αυτά κόντεψαν να γκρεμιστούν από τα τοξικά που άφησαν πίσω τους οι άστοχες ενέργειες των τραπεζιτών τους.

Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τι θα μπορούσε να συμβεί στην Ευρώπη, αν η τελευταία βρεθεί σε μία ανάλογη θέση. Αυτό ακριβώς τρέχουν να προλάβουν, δίχως να είναι κανείς βέβαιος ότι τελικά θα το καταφέρουν. Για να έχουν όμως μία ελπίδα να κερδίσουν τον χρόνο χρειάζονται ένα νέο οργανωτικό σύστημα που να μπορεί να επιβάλλει κανόνες στις τράπεζες, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν και τις ανάγκες που αυτές έχουν προκαλέσει.

Θανάσης Μαυρίδης. ΗΠΑ προς Τουρκία: Οι εξελίξεις, μετά την συγκεκριμένη δήλωση από τις ΗΠΑ, κρίνονται μάλλον “θολές” έως απρόβλεπτες και είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν πολύ μεγάλη “νευρικότητα” στον Ερντογάν που βλέπει την “μεγάλη Τουρκία” να συνθλίβεται.

Εάν συνυπολογιστεί και η πολύ σοβαρή πιθανότητα αναγνώρισης εκ μέρους των ΗΠΑ και ενός ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους κάτι που συζητιόταν πριν την σύλληψη του Οτζαλάν , τότε η Άγκυρα θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει τρόπους ανάταξής της Και σε αυτή την περίπτωση, όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν, συνηθίζει να “κοιτάζει” προς τα δυτικά σύνορά της Στον αντίποδα, η Ελληνική κυβέρνηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ο “κόκκινος” Πάνος προφανώς υπερτιμημένος και η αμυντική ικανότητα της Ελλάδας βαριά χτυπημένη από τις εφαρμοσθείσες πολιτικές της τελευταίας δεκαετίας ιδιαίτερα όμως την περίοδο Μπεγλίτη.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, πολλά δείχνουν να είναι θετικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός “θερμού επεισοδίου”, που βολεύει πολλούς πέρα από την πληγωμένη Άγκυρα.

Με αποφάσεις που ήδη έχουν παρθεί από την Δύση για το μέλλον την Συρίας αν και η Κίνα δήλωσε την αντίθεσή της , αλλά και με συμφέροντα που παίρνουν θέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ίσως και η Ρωσία να “εύχεται” για ένα επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προκειμένου να βρει την αφορμή που ψάχνει για να δηλώσει δυναμικά την παρουσία της στο επίκεντρο του ενεργειακού χάρτη του αύριο, δηλαδή στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ορίστε τι ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ η ΧΑ για το θέμα του αντιπροέδρου που δεν της επέτρεψαν στη βολή των φυγόστρατων… Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες.

Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα.

Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη. Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου Το εντάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις μέχρι το Είναι απόφοιτος των Σχολείων Καταδρομών, Β.

Αλεξιπτωτιστού, Αρχηγών Ρίψεων, Κ. Το αποστρατεύεται με το τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και εντάσσεται επίσημα στον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή.

Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Οπότε, χρεοκόπησαν και τα δυο μαζί. Το ΠΑΣΟΚ -σε αυτές τις αναλύσεις- αντιμετωπίζεται σαν ένα ενιαίο πράγμα από τη δημιουργία του ως σήμερα. Έπαιζε στο παιχνίδι της εξουσίας για σχεδόν 40 χρόνια και το μόνο που έκανε ήταν να προετοιμάζει το έδαφος για την τωρινή χρεοκοπία της χώρας.

Τη δική τους κατάντια δεν την βλέπουν. Αυτοί ήταν φτιαγμένοι για τα αγνά και μεγάλα ιδεώδη του σοσιαλισμού και ήρθε το ΠΑΣΟΚ και τους διέφθειρε. Αυτοί δεν πρόδωσαν τίποτα — είχαν δεθεί στα κατάρτια σαν τον Οδυσσέα. Οι φωνές αυτών που έλεγαν να μην ανοίξει το κόμμα σε κάθε οπορτουνιστή και σε κάθε καρυδιάς καρύδι δεν εισακούστηκαν και η αντίστροφη μέτρηση για το ΠΑΣΟΚ άρχισε εκείνη ακριβώς την στιγμή.

Περιέργως, κανείς δεν θυμάται αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ -και ήταν πολλοί- επειδή έβλεπαν τη μετάλλαξή του και επειδή συνειδητοποιούσαν πως στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ είχαν βρεθεί πια ακόμα και φασίστες. Το ΠΑΣΟΚ ήταν τα μέλη του, τα στελέχη του και όλοι αυτοί που κουνούσαν με περηφάνια τη σημαία του — δηλαδή, ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Αν θέλαμε να πάμε παρακάτω και αυτή η χώρα να σηκώσει κεφάλι, θα πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ πιο χρήσιμο από το να βρίζουμε και να δαιμονοποιούμε το ΠΑΣΟΚ. Ένα παιδί 13 ετών, μαθητής της Α’ Γυμνασίου, που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως «διάνοια» στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κατηγορείται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως μέλος της ομάδας χάκερ Greek Hacking Scene G.

S , παρακλάδι των «Anonymous», που ενέχεται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών», μεταξύ των οποίων και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ. ΑΣ, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής διερεύνησης, με αφορμή τις εισβολές σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εντοπίστηκε στην Αττική και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, ο 13χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη, καθώς είχαν παρέλθει τα όρια της αυτοφώρου διαδικασίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένας σκληρός δίσκος φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο ανήλικος υφάρπαζε κωδικούς από προφίλ χρηστών του Facebook. Από την εξάμηνη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν ταυτοποιηθεί ψηφιακά μέχρι σήμερα σε όλη τη χώρα άλλα έξι μέλη της οργάνωσης GHS.

Στις κατ’ οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο σε Αθήνα, Τρίπολη, Ναύπλιο, Κατερίνη, Χαλκίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 30 σκληροί δίσκοι, 8 φορητοί υπολογιστές, 4 router, 2 server, 7 usb stick, πλήθος cd, καθώς και αρκετές χειρόγραφες σημειώσεις.

Σε προκαταρκτική διερεύνηση των πειστηρίων, σύμφωνα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ψηφιακά ότι τα άτομα αυτά πραγματοποίησαν ηλεκτρονικά «επιθέσεις» και παράλληλα αλλοίωση της ιστοσελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης, του Ελληνικού Κοινοβουλίου, της PROTON Bank, της Τράπεζας Πειραιώς, της Ελληνικής Τράπεζας και του Ο.

Οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό και άλλων μελών της ομάδας συνεχίζονται. Αμερική, στην Ασία, στην Τουρκία και αλλού, έχει αποφέρει στις ίδιες τόσο εντυπωσιακά κέρδη, ώστε να διψούν για συνεχώς νέες κατακτήσεις. Στα σχέδια τους πια δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο οι αναπτυσσόμενες οικονομίες, αλλά και οι πλούσιες χώρες της Δύσης — όπου τα κράτη ελέγχουν ακόμη πιο προσοδοφόρα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν επικερδώς οι ιδιωτικές εταιρείες: Με κριτήριο την τραυματική εμπειρία της Τουρκίας, την οποία έχουμε αναλύσει στο παρελθόν, συμπεραίνεται χωρίς καμία αμφιβολία ότι, η προσέγγιση του μονοπωλιακού καπιταλισμού στην επίλυση των προβλημάτων χρέους, συνίσταται στη «μετακύλιση» ολόκληρου του κοινωνικού κόστους στα ασθενή εισοδηματικά στρώματα — επειδή αυτά αποτελούν την συντριπτική, αλλά και αδύναμη πλειοψηφία.

Επίσης συμπεραίνεται πως η σχέση μίας χώρας με το ΔΝΤ δεν είναι σε καμία περίπτωση χρονικά περιορισμένη — ενώ δεν λύνει κανένα από τα πραγματικά προβλήματα της Οικονομίας της. Τέλος ότι, η αλλαγή της εκάστοτε κυβέρνησης, του «τρέχοντος» κόμματος εξουσίας καλύτερα, δεν σημαίνει ουσιαστικά τίποτα για τους μπράβους των τοκογλύφων — αντίθετα, έχει μάλλον προϋπολογισθεί, με την υφιστάμενη κυβέρνηση να θεωρείται «νομοτελειακά αναλώσιμη».

Στο παράδειγμα της Τουρκίας, η νέα κυβέρνηση και όχι η παλαιά, ήταν αυτή που αφενός μεν «διεύρυνε» την εξαθλίωση των Πολιτών της, αφετέρου ξεπούλησε σχεδόν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας — παραμένοντας σταθερά «υποτελής» του Καρτέλ και των τοκογλύφων, χωρίς παραδόξως να διακινδυνεύει την εκλογική της δύναμη.

Φυσικά το ξεπούλημα έγινε «έντεχνα», αφού ακολούθησε έτη μετά την εκλογική της νίκη και τη σταθεροποίηση της στην εξουσία. Ολοκληρώνοντας, όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, το ΔΝΤ, όταν εισβάλλει σε μία χώρα, με τη βοήθεια της εκάστοτε πολιτικής της ηγεσίας, δεν περιορίζεται ποτέ στις «υπηρεσίες» του ηγέτη του ενός κόμματος εξουσίας.

Το «στρατηγείο» αυτό, σε συνεργασία συνήθως με την κεντρική τράπεζα και τη στατιστική υπηρεσία, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις λεηλασίας της χώρας και δήμευσης των περιουσιακών στοιχείων του πληθυσμού της — γεγονός που έχει ήδη διαπιστωθεί σε κάποιο βαθμό στην Ελλάδα, μέσα από τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, των πανεπιστημίων, των ιδιωτών και των λοιπών οργανισμών με το τέχνασμα των ομολόγων — PSI.

Επικαιροποίηση των όρων του μνημονίου ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μετά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο, μετέδωσε το Ρώυτερ χωρίς να δώσει διευκρινίσεις Σχετικά με την αποδέσμευση του ενός δισ.

Γιούνκερ ενημέρωσε ότι θα έχει δοθεί στη χώρα μας έως το τέλος του Ιουνίου. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ένα μέρος του θα πάει στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Για την Ισπανία, υποστήριξε ότι η χώρα πρέπει από την ερχόμενη Δευτέρα να υποβάλλει επίσημο αίτημα για δάνειο με σκοπό την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της.

Όπως επεσήμανε, είναι απαραίτητο να αρχίσουν ξανά οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Πρώτο καθήκον της κυβέρνησης, δήλωσε χαρακτηριστικά, είναι μα επαναφέρει τη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων προκειμένου να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης. Στο Eurogroup συμμετείχε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους εταίρους.

Από την πλευρά της η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ κάλεσε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να βοηθήσει περισσότερο την ευρωζώνη στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είχε δηλώσει ότι η τρόικα θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων με τη νέα κυβέρνηση και να αρχίσει η αξιολόγηση για το τι έχει γίνει και το τι πρέπει να γίνει ακόμη σε σχέση με τις βασικές μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στο δεύτερο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε ότι απέτυχε στην προσπάθειά του να σημειώσει οποιαδήποτε πρόοδο με τους αρχηγούς της Ρωσίας ή της Κίνας, παρά τις διεξοδικές συζητήσεις.

Όπως υποστήριξε, οι δύο χώρες προστατεύουν το Σύρο πρόεδρο από την επιβολή σκληρότερων κυρώσεων από τον ΟΗΕ. Το θέμα της Συρίας συζητήθηκε επίσης σε συνάντηση που είχε ο Μπαράκ Ομπάμα με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του G Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος οι δύο ηγέτες υπογράμμισαν την ανάγκη για πολιτική αλλαγή προκειμένου να σταματήσουν τα βίαια επεισόδια στη Συρία.

Από την άλλη πλευρά ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπεραμύνθηκε της πολιτικής της Μόσχας για μη επέμβαση ξένων δυνάμεων στην κρίση στη Συρία, επισημαίνοντας πως δεν θα αποφασίσουν οι ξένοι ποιός θα κυβερνήσει τη χώρα.

Πούτιν υποστήριξε πως όλες οι χώρες πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να επεξεργαστούν σχέδιο τερματισμού της κρίσης, πάντα μέσω διαπραγματεύσεων.

Συγκεκριμένα που έχανε καταθέσεις περίπου 30 εκατ. Επέστρεψαν καταθέσεις περίπου 15 εκατ. Ωστόσο, πολλοί τραπεζίτες σημείωσαν ότι οι πελάτες του private banking που έχουν φυγαδεύσει κεφάλαια στο εξωτερικό, δεν επιστρέφουν τις καταθέσεις.

Άλλος τραπεζίτης ανέφερε ότι η τράπεζα είχε εισροές καταθέσεων έως Πάντως σύμφωνα με στοιχεία του Reuters από τις ελληνικές τράπεζες έχουν φύγει 72 δισ. Τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές της 17ης του Ιούνη ζούμε ένα πρωτοφανές στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά μπαράζ δηλώσεων και παρεμβάσεων στα εσωτερικά μας από ξένους πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, που αποτελούν όχι απλά ωμό εκβιασμό προς τους Έλληνες πολίτες που καλούνται να αποφασίσουν για τη κυβέρνηση της δικής τους χώρας, αλλά αποτελούν ύψιστη πράξη προσβολής της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας και καταδεικνύουν ότι μας θεωρούν μάζα ανθρώπων, αποκλειστικά υπό δική τους ιδιοκτησία, νομή και κατοχή και όχι έθνος και λαό ανεξάρτητο, κυρίαρχο και αξιοπρεπή.

Όταν εμείς ως Ε. Τώρα τι έχουν να μας πουν όλοι αυτοί παρακολουθώντας τις «αποκλειστικές» δηλώσεις του νέου Γάλλου Προέδρου στο χουντοκάναλο του Μπόμπολα και του Βαρδινογιάννη; Τι έχουν να μας πουν διαβάζοντας την σημερινή εμετική πρόσκληση προς τους Έλληνες του δημοσιογραφικού οργάνου της γερμανικής χρηματιστικής ελίτ FTD ; Για ποια δημοκρατική Ευρώπη εξακολουθούν να μας μιλούν; Για ποιες υποχρεώσεις μας προς τους εταίρους, μας καλούν; Όταν μάλιστα και στον τελευταίο αφελή είναι πλέον προφανές πως το σκληρό νόμισμα και το χρέος που αυτό δημιουργεί, χρησιμοποιείται ως το απόλυτο πρόσχημα για τη χωρίς καμιά αντίσταση αποικιοποίηση μιας ολόκληρης χώρας και τον εξανδραποδισμό ενός ολόκληρου λαού; Ελληνίδες, Έλληνες, Ψηλά το κεφάλι!

Μαζί με την μεθοδικά επιχειρούμενη εξαχρείωση του λαού μας, προσβάλλεται ξεδιάντροπα και η Τιμή και η Αξιοπρέπειά μας, ως Λαός και ως Έθνος! Όχι, Δεν θα Περάσει ο Φασισμός, οποιαδήποτε μορφή κι αν εξέλαβε από τότε!

Και η Δευτέρα 18 του Ιούνη του , ας μας βρει όλους ενωμένους και αποφασισμένους για τις δύσκολες ημέρες που θα ακολουθήσουν. Μόνο με τη πιο πλατειά Συσπείρωση, την Ενότητα, την Αλληλεγγύη μεταξύ όλων των πολιτών, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό θα γίνει δυνατή η αντιμετώπιση της λαίλαπας που μας επιφυλάσσουν και πρόκειται να ακολουθήσει, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.

Το θέμα θα αφορούσε τα μέτρα που θα έπρεπε να πάρουμε για να εξασφαλίσουμε την υποστήριξη της Ευρώπης. Το «ναι» θα είχε νικήσει γιατί αφορούσε άμεσες προκλήσεις της καθημερινής ζωής. Αντί αυτού έχουμε εκλογές που δίνουν περιθώρια να ακούγονται όλων των ειδών υποσχέσεις για το αύριο». Στο ερώτημα εάν η αποκήρυξη που εισέπραξε από Μέρκελ και Σαρκοζί στις Κάννες, διότι δεν τους είχε προειδοποιήσει, συνέβαλε στην απομάκρυνσή του από την εξουσία, ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι «είναι λάθος» το να θεωρείται ότι δεν ήταν ενημερωμένοι.

Το Καλοκαίρι του , ψηφίσαμε μάλιστα έναν νόμο που καθιστούσε δυνατό το δημοψήφισμα, τίποτε δεν ήταν κρυφό. Στη συνέχεια, αρχές Σεπτεμβρίου, μίλησα για το θέμα με τη Μέρκελ. Μου είχε ζητήσει να περιμένω την ολοκλήρωση του σχεδίου διάσωσης στις 27 Οκτωβρίου.

Οπότε, όταν έφθασα στη Σύνοδο των Καννών, στις 2 Νοεμβρίου, το σχέδιο του δημοψηφίσματος ήταν γνωστό και η ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί ήταν η 4η Δεκεμβρίου. Ο Νικολά Σαρκοζί όμως, ξαφνικά εκνευρίστηκε και έβγαλε τη δήλωση ότι η Ελλάδα έπρεπε να αποφασίσει, μια για πάντα, εάν θα έμενε ή όχι στο ευρώ.

Από τότε, όλα τέθηκαν υπό αμφισβήτηση. Εκ των υστέρων έχω την εντύπωση ότι ο Σαρκοζί εκνευρίστηκε γιατί είχε την εντύπωση ότι του χαλάσαμε τη Σύνοδο». Στο εάν οι εκλογές της Κυριακής θα βοηθήσουν τη χώρα να βγεί από το αδιέξοδο, ο κ.

Παπανδρέου εκτιμά ότι θα εξαρτηθεί από το κατά πόσον «ορισμένοι θα φανούν πιο υπεύθυνοι από ότι στην εκστρατεία τους. Σίγουρα θα υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας». Να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει και η Fitch που έχει κρατήσει την Κύπρο στην αμέσως πιο πάνω κατηγορία των «σκουπιδιών»; Είναι φανερό ότι το «παίγνιο» είναι πολύ ευρύτερο από απλά οικονομικό.

Με την κίνηση αυτή οι διεθνείς οίκοι ωθούν την Κύπρο να σπεύσει στην «αγκαλιά» των μηχανισμών χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σ’ αυτή την περίπτωση η επιβολή δημοσιονομικών μέτρων συνεπάγεται ότι δεν θα υφίστανται αμυντικές δαπάνες, άρα η Κύπρος θα είναι εκτεθειμένη σε κάθε απειλή από την πλευρά της Τουρκίας. Βεβαίως υπάρχουν πολλοί που προσφέρονται να δανείσουν με εξαιρετικά καλούς όρους την Κύπρο όσα λεφτά θέλει, όμως αυτό οι ελληνοφώνοι σφουγκοκωλάριοι το ξεχνούν γιατί τους θυμίζει Η επίθεση των οίκων που εξασθενεί την Κύπρο βολεύει όσους θέλουν άρον-άρον κλείσιμο του Κυπριακού με την επιβολή κάποιας λύσης; Μήπως βολεύει όσους ενδεχομένως επιθυμούν το να βάλουν την Τουρκία από την πίσω πόρτα στη νομή των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων; Μπορει μήπως αυτό να είναι το αντάλλαγμα στην Τουρκία για να αλλάξει τη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, ώστε η Δύση να προχωρήσει χωρίς προβλήματα στο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών με τη Συρία και κυρίως το Ιράν;.

Στις 25 Μαΐου ο Βουλευτής του Σύριζα Γιάννης Μπαλάφας σόκαρε το πανελλήνιο όταν με απόλυτη άνεση δήλωσε πως στόχος του Σύριζα είναι η περιστολή των αμυντικών δαπανών, ακόμα κι αν ρισκάρουμε με τη Τουρκία.

Πέντε ημέρες αργότερα, ο ίδιος, ο Πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε το Πεντάγωνο, τάζοντας μάλιστα στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών! Ταυτόχρονα στο πεδίο της οικονομίας τα στελέχη του Σύριζα ξεπέρασαν τον εαυτό τους: Τι θα ήθελαν να ακούσουν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων; Πως όχι μόνο δε θα μειωθούν οι δαπάνες, αλλά θα αποκατασταθούν και οι όποιες αδικίες… Βέβαια το γεγονός πως και τα δύο συγχρόνως δε μπορούν να συμβούν, δεν έχει καμία σημασία, καθότι ως γνωστόν, στη χώρα των Λωτοφάγων τα χρυσόψαρα διαθέτουν μνήμη τριών μόνο δευτερολέπτων… Αγαπητοί φίλοι, ας μη γελιόμαστε.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζει το τοπίο, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια: Ο Σύριζα, αξιοποιώντας την δυναμική του, επιδιώκει με κάθε μέσο να αυξήσει την εκλογική επιρροή του, προκειμένου να αναδειχθεί πρώτο κόμμα, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η δίψα για εξουσία είναι τόσο μεγάλη που προφανώς έχει προκαλέσει σοβαρές πολιτικές-νοητικές δυσλειτουργίες στους ιθύνοντες της Κουμουνδούρου. Αλλά αν κάποτε, κατά τη διάρκεια των παρελθουσών εκλογικών αναμετρήσεων, οι αντιφατικές πολιτικές εξαγγελίες λειτουργούσαν ως πυροτεχνήματα, σήμερα δυστυχώς, δύνανται να λειτουργήσουν ως το τελειωτικό χτύπημα που θα υποθηκεύσει το μέλλον ης χώρας για πάρα πολλά χρόνια… Υ.

Όπως ίσως διαπιστώσατε, δεν ανέφερα καν το ζήτημα της καταγγελίας ή επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, το οποίο θυμίζει έντονα αντικείμενο Παπανδρεϊκής ρητορικής του … Για μερικά ζητήματα ακόμα και οι λέξεις χάνουν την όποια αξία τους… Με εκτίμηση, Η Αλογόμυγα http: Οι πάντες στο εξωτερικό μιλούν για την παγκόσμια ελληνική ξεφτίλα, δηλαδή την προκλητική, ατιμώρητη και συνειδητά ασύλληπτη φοροδιαφυγή των πλουσίων, ενώ κανένα ξένο κέντρο αποφάσεων, καμιά αγορά, κανένα ΔΝΤ και καμιά Τρόικα δεν υπαγόρευσαν στον ελεεινό και προδοτικό πασοκισμό και στην εμφυλιοπολεμική ΝΔ η οποία ανέσυρε απ τους τάφους του εμφυλίου μέχρι και τα κονσερβοκούτια να μην πληρώσουν οι πλούσιοι και πραγματικά υπεύθυνοι.

Όλα αυτά λοιπόν που λένε οι ξένοι, ακριβώς τα ίδια, όταν τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτοί που μάτωσαν τα χέρια τους με το μεγαλύτερο μεταπολεμικό έγκλημα στη χώρα κατά των φτωχών, μισθωτών και συνταξιούχων, καθώς και η ντόπια δωσίλογη δημοσιογραφία μας, τα χαρακτηρίζουν ως ανεύθυνα, λαϊκίστικα, επικίνδυνα και εγκληματικά που οδηγούν την χώρα έξω από την Ευρώπη!

Απειλούν, τρομοκρατούν, εκβιάζουν και οι υπόσχονται χεσμένοι απ τη λαϊκή οργή να κάνουν τώρα τις διαπραγματεύσεις που δεν έκαναν όταν μπορούσαν.

Φυσικά ούτε τη μάνα τους δεν πείθουν.. Τι συμβαίνει λοιπόν σε τούτον τον παγκοσμίως περίεργο τόπο; Ή ο Γιούνκερ και οι άλλοι ψηφίζουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και λατρεύουν τον Τσίπρα, ή οι Έλληνες σφογγοκωλάριοι πολιτικοί καθώς και η ελεεινή και δωσίλογη μεγαλοδημοσιογραφία μας, όχι μόνο δεν διαθέτουν ίχνος κοινωνικής συνείδησης, αλλά ούτε καν αυτήν την στοιχειώδη πατριωτική και εθνική συνείδηση που έχουν οι ξένοι για τον τόπο τους όσο ψηλά και αν ίστανται.

Το μόνο που διαθέτουν είναι αδίστακτη εθελοδουλία ενώ την εθνική και πατριωτική συνείδηση που απώλεσαν την ανακαλύπτουν άφθονη μόνο με τη μορφή του σώβρακου και της φανέλας «στα γήπεδα όπου η Ελλάδα αναστενάζει», στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στη γιουροβιζιονική αηδία..

Εντάξει το γράφουν και τα βιβλία: Ουδέποτε από την σύσταση του ελληνικού κράτους η ελληνική κυρίαρχη τάξη δεν παρουσίασε μια στοιχειώδη εθνική συνείδηση και έτσι εξηγείται σε ένα μεγάλο βαθμό τόσο η τωρινή κατάντια μας όσο και η αιώνια εθνική ντροπή μας” sofistis blogspot.

Οι Ισπανοί δεν θέλουν εμπλοκή του ΔΝΤ και πέτυχαν να επιτηρεί μόνο τις τράπεζες και όχι ευρύτερες οικονομικές δεσμεύσεις. Οι διεθνείς τραπεζΑΛΗΤες και η Ευρωζώνη αναγκάσθηκαν εκβιαστικά να παραβούν τον πρώτο και κυριοτερο κανόνα του Διενούς Νομισματικού Ταμείου και του κατ’ εικόνα και ομοίωση ευρωπαϊκού Ταμείου “στήριξης” ακριβώς δηλαδή, όπως σας είχαμε πει εδώ στα Νεώτερα από την περασμένη Πέμπτη Μπορεί χθες οι Ευρωπαίοι να συμφώνησαν να δανείσουν έως και δισ.

Ηταν μια νίκη στα σημεία η οποία όμως θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα ο οποίος αναμένεται όταν θα έχει γονατίσει ακόμη περισσότερο η ευρωπαϊκή οικονομία στις απαιτήσεις της Νέα τοκογλυφικής Τάξης καθαρμάτων Έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Eurogroup με τη συμμετοχή της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που διήρκεσε δυόμισι ώρες και σύμφωνα με αρκετές πηγές υπήρξε τεταμένη, ανακοινώθηκε τόσο από την ευρωομάδα όσο και από την Μαδρίτη ότι το ποσό του δανεισμού θα είναι ικανό να κάνει να πάψουν να εκφράζονται αμφιβολίες.

Αξιωματούχοι είπαν ότι υπήρξε μια τεταμένη συζήτηση για το ρόλο του ΔΝΤ στην «διάσωση» των ισπανικών τραπεζών, που η Μαδρίτη ήθελε να είναι ο ελάχιστος δυνατός. Το ΔΝΤ δεν θα διαθέσει κεφάλαια. Τελικά συμφωνήθηκε ότι το Ταμείο θα συμβάλλει στην επιτήρηση των μεταρρυθμίσεων στον τραπεζικό τομέα της Ισπανίας, με τους θεσμούς της ΕΕ να επιτηρούν τις ευρύτερες οικονομικές δεσμεύσεις της.

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είπε ότι το σχέδιο της ευρωζώνης συνάδει με τις εκτιμήσεις του Ταμείου για τις κεφαλαιακές ανάγκες της Ισπανίας και θα πρέπει να δώσει «εγγυήσεις ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες του τραπεζικού τομέα της Ισπανίας θα καλυφθούν πλήρως».

Πηγές που έλαβαν μέρος στις συνομιλίες είπαν ότι ασκήθηκαν πιέσεις στην Μαδρίτη να ζητήσει ένα συγκεκριμένο ποσό αμέσως, αλλά η κυβέρνηση της Ισπανίας αρνήθηκε. Στα βήματα του γιωργάκη μας με την ίδια επικοινωνιακή τακτική παραπλάνησης ο Ολαντρέου προχτές ανακοίνωσε οτι τηρεί τις υποσχέσεις μειώνοντας απ’ τα 62 στα 60 τη δυνατότητα συνταξιοδότησης.

Ετσι καβάτζωσε ένα γερό κεφάλαιο υποστηριξης από ηλικιωμένους που περιμένουν με τη γλώσσα απ’ εξω να δραπετεύσουν από τη “μισθωτή σκλαβιά”. Δηλαδή, μετά τη στασιμότητα που σημειώθηκε τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς μηδενικός ρυθμός ανάπτυξης η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης βρίσκεται πλέον στον προθάλαμο της οικονομικής επιβράδυνσης για πρώτη φορά μετά το Αν όμως επιβεβαιωθούν οι αρνητικές προβλέψεις της τράπεζας η ύφεση θα συμπαρασύρει και τα δημοσιονομικά της χώρας απομακρύνοντας την κυβέρνηση από τους στόχους μείωσης των ελλειμμάτων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών το εμπορικό ισοζύγιο παρουσίασε ελαφρά επιδείνωση τον Μάρτιο με το έλλειμμα να αγγίζει τα 5,8 δισ. Ανησυχία προκαλεί και μία ακόμα «κληρονομιά» της προεδρίας Σαρκοζί. Μόλις χθες ο υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων απαιτεί άμεσα «νέες προσπάθειες» από τους γάλλους φορολογουμένους.

Άλλωστε το πρόγραμμα του Ολάντ προέβλεπε φορολογικά μέτρα ύψους 30 δισ. Τη μέση λύση φαίνεται ότι βρίσκει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον χειρισμό της δανειακής σύμβασης καθώς από την αρχική καταγγελία της, ο κ. Αλέξης Τσίπρας από την Σπάρτη την Πέμπτη 7 Ιουνίου μίλησε για «επιλεκτική και μερική επαναδιαπραγμάτευσή της» ενώ εγγυήθηκε ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους.

Εξήγησε ότι «η ακύρωση ενός νόμου, όπως είναι το Μνημόνιο, είναι εσωτερική υπόθεση κάθε κυρίαρχου κράτους» και επισήμανε ότι «Εμείς και το Μνημόνιο θα ακυρώσουμε και τους δυσμενείς όρους της δανειακής σύμβασης θα επαναδιαπραγματευτούμε. Από πότε η επιλεκτική και μερική επαναδιαπραγμάτευση συνιστά ρήξη;».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν επινοήσει «τρία προεκλογικά τεχνάσματα για να περάσουν το μνημόνιο από την πίσω πόρτα στις 17 Ιουνίου» εξηγώντας ότι «το πρώτο τέχνασμα είναι η παραπλανητική σύνδεση της ακύρωσης του Μνημονίου με την συμμετοχή της χώρας στο ευρώ… το δεύτερο η δήθεν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και το τρίτο η απελπισμένη προσπάθεια του κ.

Σαμαρά να αναβιώσει διαχωριστικές γραμμές από το βαθύ και καταδικασμένο παρελθόν του τόπου». Πέραν αυτών, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ως εγγυητής της παραμονής της χώρας στο ευρώ τονίζοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και «εγγυόμαστε να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Επιπροσθέτως, επιχείρησε να αντιστρέψει το δίλλημα που θέτει η ΝΔ ταυτίζοντας το πρόγραμμα της Κουμουνδούρου με την δραχμή, λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου θα επιλέξει “είτε εμάς, ή το Μνημόνιο, που οδηγεί την Ελλάδα σε οικειοθελή αποχώρηση από την Ευρωζώνη”.

Στα θαύματα πιστεύεις; Αν πιστεύεις, προσευχήσου να γίνει ένα θαύμα, διότι με τις τωρινές …ζυμώσεις στην κοινωνία πάμε ντουγρού για αιματηρή κοινωνική σύρραξη. Οταν μια κοινωνία αρχίσει και πιστεύει πως μπορεί να λύνει τα πολιτικά της προβλήματα με την βία της αυτοδικίας, τότε η κοινωνία αυτή βαδίζει προς τον εκφασισμό της.

Και η δική μας κοινωνία, οι εμπλεκόμενες πλευρές, έχουν ήδη αρχίσει για καλά τον χορό. Ποιος θα την πληρώσει; Οι αδύναμοι. Οι αδύναμοι την πληρώνουν πάντα όταν μια κοινωνία εκφασισμένη αρχίζει και λύνει τα πολιτικά της προβλήματα με την βία της αυτοδικίας.

Οι αδύναμοι. Δια της βίας της αυτοδικίας πάντα. Και ότι έτσι εν τέλει η δικαιοσύνη και η νομιμότητα είναι, ακόμα κι όταν γίνεται παιχνίδι στα χέρια των ισχυρών, το μόνο ανάχωμα που μπορεί να αποκρούσει πολιτικά και ποινικά, την αρπακτικότητα και την βαρβαροσύνη αυτών των ισχυρών.

Αυτά για περιόδους ειρήνης. Σε μια επαναστατική περίοδο, η λαϊκή βία της αυτοδικίας είναι αναπόφευκτη. Ομως τότε, συνήθως η πλειοψηφία του λαού, έχει αποφασίσει πια να λύσει τις διαφορές της με την βία της αυτοδικίας. Οχι όπως τώρα που ακόμα δεν έχουμε τέτοια σημάδια.

Προσπαθώντας να πείσουν τον λαό ότι έχει και διαφορές τέτοιες μάλιστα που μόνο με την βία της αυτοδικίας θα λυθούν. Αν και όταν γίνει λαϊκή εξέγερση-επανάσταση-αιματοχυσία-σφαγή γενικευμένη, θα το καταλάβουμε. Και θα αναγκαστούμε όλοι μας να πάρουμε θέση, και να διαλέξουμε πλευρά.

Μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι που να μας υπενθυμίζουν πως όπου και όποτε μια κοινωνία αποφάσισε να λύσει τις διαφορές της και να κάνει την επανάστασή της με αιματηρό τρόπο, τότε εκεί βγήκε νικήτρια η πιο αιματηρή πλευρά και εγκαθίδρυσε ένα καθεστώς, αν όχι χειρότερο, τουλάχιστον εξίσου βάρβαρο με εκείνο που ήθελε να αντικαταστήσει.

Α, ναι. Θραξ Αναρμόδιος ΥΓ. Πιστεύεις δεν πιστεύεις σε θαύματα, φρόντισε να κάνεις τις αναγκαίες προμήθειες για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη.

Οσοι θυμούνται τον Ισπανό καθηγητή φιλοσοφίας Μιγκέλ Ουναμούνο θα έχουν ίσως ακούσει αυτή τη μικρή ιστορία απ΄τα παλιά. Το , εν μέσω εμφυλίου, ο καθηγητής της ιστορίας μας, κλήθηκε να μιλήσει σε μια εθνικιστική σύναξη νεολαίων και στρατιωτικών.

Προηγήθηκε η ομιλία του “ήρωα” των φασιστών αξιωματικού Μ. Αστρέυ, “ήρωα” που είχε χάσει στις μάχες, ένα μάτι, ένα χέρι, και το πρόσωπό του το σημάδευαν βαθιές και φριχτές ουλές. Ο Αστρέυ τέλειωσε την ομιλία του, μέσα σε μια θύελλα χειροκροτημάτων και καθώς το νεανικό κοινό ούρλιαζε εκστατικά “Ζήτω ο Θάνατος” σύνθημα των φασιστών.

Ο Ουναμούνο σηκώθηκε, και ανέβηκε αργά αργά ήταν και ηλικιωμένος στο βήμα: Σ εμένα ακούγεται σαν “Θάνατος στη Ζωή” Κι εγώ που ξόδεψα τη ζωή μου διατυπώνοντας παραδοξότητες Ο στρατηγός Μ. Αστρέυ είναι ανάπηρος. Ας το πούμε νέτα σκέτα. Είναι ανάπηρος πολέμου. Όπως ο Θερβάντες. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανάπηροι στην Ισπανία τώρα.

Αλλά ο Στρατηγός Αστρέυ είναι ένας ανάπηρος που στερείται του πνευματικού μεγαλείου ενός Θερβάντες. Από την άλλη πλευρά, αυτός ο ανάπηρος στερείται και πνευματικής ευγένειας, γι αυτό επιθυμεί να αντλήσει σκοτεινή ικανοποίηση βλέποντας ακρωτηριασμούς γύρωθέ του. Η ομιλία διακόπηκε άρον άρον, καθώς ο όχλος και ο Στρατηγός όρμηξαν στον ηλικιωμένο καθηγητή, με ιαχές “θάνατος στη διανόηση”, ενώ λέγεται ότι η γυναίκα του Φράνκο τον έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το λιντσάρισμα.

Μια μικρή αλλά διδακτική ιστορία για το Χρέος των διανοουμένων να πηγαίνουν κόντρα στο Ρεύμα, Αλλά πού να το πεις και σε ποιους Η κίνηση αυτή είναι η απαρχή της παράδοσης των φυσικών πόρων της χώρας σε ξένους επικυρίαρχους και εντάσσεται στα πλαίσια της δημιουργίας των «περίφημων» Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών ΕΟΖ.

Φαίνεται πως ο κ. Τατούλης θέλει να είναι αυτός που θα παραδώσει το πρώτο κομμάτι της ελληνικής επικράτειας σε ξένα συμφέροντα. Παράδοση τμήματος της ελληνικής επικράτειας με το ψευδεπίγραφο …….

Το ελληνικό κράτος θα είναι ανύπαρκτο — βάσει υπογεγραμμένων συνθηκών — χωρίς κανένα δικαίωμα παρέμβασης και ελέγχου. Με άλλα λόγια ο διαμελισμός της χώρας σε….

Τατούλη και όλων όσων εξακολουθούν να προσκυνούν το ΕΥΡΩ, τα μνημόνια και τους δανειστές. Εν ολίγοις θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μερικά Μπαγκλαντές μέσα στη χώρα μας, με Έλληνες εργαζόμενους που θα ζουν σαν οικονομικοί μετανάστες στον ίδιο τους τον τόπο.

Την αρχή την κάνει ο κ. Θα πρέπει να γνωρίζει, όμως, ότι με αυτό τον τρόπο κάνει και την αρχή της διαδικασίας της απολογίας του απέναντι στον ελληνικό Λαό, όταν – σύντομα – θα κλιθούν να λογοδοτήσουν πολλοί, για εθνική μειοδοσία.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο βουλευτής θα πληρώνεται μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας του και δεν θα έχει σύνταξη που θα προέρχεται μόνο από αυτήν 2. Θα πληρώνει την αντίστοιχη ασφάλειά του. Όλοι ανεξαιρέτως παρελθόν, παρόν, μέλλον και το ταμείο σύνταξης της Βουλής περνάει στην ισχύουσα κοινωνική ασφάλιση άμεσα.

Ο βουλευτής θα απολαμβάνει των προνομίων της κοινωνικής ασφάλισης ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι πολίτες. Το ταμείο ασφάλισης δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για κανέναν άλλο σκοπό.

Οι βουλευτές πρέπει να συμβάλλουν στο ταμείο της ασφάλισής τους όπως όλοι οι Ισπανοί 4. Οι βουλευτές παύουν να ψηφίζουν την αύξηση του μισθού τους. Οι βουλευτές εγκαταλείπουν το παρόν σύστημα υγειονομικής ασφάλισης και προσχωρούν στο σύστημα υγείας των υπολοίπων ισπανών πολιτών 6.

Οι βουλευτές θα υπόκεινται στους ίδιους ακριβώς νόμους όπως και οι υπόλοιποι Ισπανοί. Το να υπηρετεί κανείς στη Βουλή είναι τιμή δεν είναι επάγγελμα. Οι βουλευτές πρέπει να πληρούν τις θητείες τους στη Βουλή όχι πάνω από δυο και μετά να πηγαίνουν σπίτια τους και να εξασφαλίζουν δουλειά.

Για τους παλιούς δε λέμε, αυτοί έτσι κι αλλιώς μας τελείωσαν! Ακριβώς όπως οι ζόμπι τράπεζες μας λειτουργούν τα ΔΟΛια ζόμπι της δημοσιοκαφρίλας. Με αστεία κυκλοφορία υπάρχουν μόνο από τα “αργύρια” για την προδοσία της ελληνικού κράτους και του λαού.

Και μεταφέρουν τα λόγια του “μεγάλου αδελφού”, του ποιό ακραίου ολοκληρωτισμού που εμφανίστηκε ποτέ στον πλανήτη, της παγκόσμιας τραπεζικής διακυβέρνησης, ελπίζοντας ότι θα μας “καθαρίσουν” ως έθνος πριν η Νέμεσις φέρει την “Κάθαρση” την οφειλόμενη απο την προηγούμενη Χούντα τουλάχιστον Μάριο Μόντι στην αποκλειστική συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Μόντι εκτιμά ότι στο προσεχές μέλλον θα εκδοθεί ευρωομόλογο με τη μία ή την άλλη μορφή, αυτό όμως, όπως τονίζει, δεν σημαίνει ότι θα δοθεί στις κυβερνήσεις μια άδεια να ξοδεύουν εις βάρος των άλλων.

Προκειμένου να σπάσει ο φαύλος κύκλος της ύφεσης προτείνει να βρεθεί η μέση οδός ανάμεσα στην ανάγκη για δημοσιονομική προσαρμογή και στην ανάγκη για ώθηση της ανάπτυξης. Τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων στο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας και των ευέλικτων μορφών εργασίας ώστε να διατηρηθεί ένα δίχτυ προστασίας για τις επόμενες γενιές.

Σχολιάζοντας την άνοδο των ακραίων κομμάτων στην Ευρώπη, παρατηρεί ότι οι πολίτες στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι χρειάζονται ελπίδα και ένα ορατό τέλος στις θυσίες στις οποίες υποβάλλονται. Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, αυτό θα σημάνει και το τέλος της ενσωμάτωσης των Βαλκανικών Χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ’αυτό τον τρόπο ανοίγει το δρόμο στην ισχυρή οικονομικά και στρατιωτικά Ρωσία, η οποία έχει και ισχυρούς θρησκευτικούς Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία ή πολιτικούς Σερβία δεσμούς να κυριαρχήσει στην Βαλκανική!

Σύμφωνα με τον Φίσερ, η ευρωζώνη αποτελεί ένα κατ’ εξοχήν πολιτικό σχέδιο και αν η Ελλάδα αποφασίσει να την αφήσει, τότε θα προκληθούν μείζονα προβλήματα στην Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τότε γιατί μας επιτεθηκαν οι νατοϊκοί πάτρωνες του Γιόσκα? Οπως στη Σερβία?? Στη συνέχεια θα πούμε αντίο στην διεύρυνση στην ανατολική Ευρώπη θα δοθεί τέλος στην ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων και τελειώσει η Ενωμένη Ευρώπη», είπε ο Φίσερ.

Το γνωρίζαμε και από τις πολιτικές του Χέρμπερτ Χούβερ και του καγκελάριου Heinrich Brüning στη Γερμανία της Βαιμάρης το 29 ότι πολιτική λιτότητας σε καιρούς οικονομικής κρίσης προκαλούν ύφεση.

Οι πρώτοι που το ξεχάσαμε είμαστε εμείς οι ίδιοι. Τώρα η Γερμανία έχει οικονομική άνθιση αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, και ήδη αλλάζει. Επειδή θεωρώ την ανωτέρω ενέργεια της εταιρίας απαξιωτική για τον ίδιο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, και προσβλητική για το πρόσωπό μας, θα παρακαλούσα για μια κοινή δράση εναντίον τέτοιων φαινομένων ποδοσφαιροποίησης και υποβάθμισης στο κατώτατο επίπεδο της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη του θεσμού τον οποίον θα κληθούμε να υπηρετήσουμε. Στο site αυτό χρησιμοποιούμε εργαλεία που αποθηκεύουν μικρά αρχεία cookie στον υπολογιστή σας. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;. Ανακτήστε τον κωδικό σας. Forgot your password? Πρέμιερ Λιγκ. Σέριε Α. Λιγκ 1. Α’ Ολλανδίας. Α’ Πορτογαλίας. Α’ Τουρκίας. Σούπερ Λιγκ 2. Σεγούντα Ντιβιζιόν. Σέριε B. Basket League. A’ Δανίας. Α’ Τσεχίας. Kύπρος 1η Κατηγορία. Α’ Παραγουάης.

Liga ACB. Lega Basket – LBA. Βόλος Ν. Αστέρας Τρίπολης. Πρέμιερ Λιγκ 3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάντσεστερ Σίτι. Πριμέρα Ντιβιζιόν 5. Ρεάλ Μαδρίτης. Μπουντεσλίγκα 2. Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σέριε Α 6. Λιγκ 1 3. Σεντ Ετιέν.

Παρί Σεν Ζερμέν. Α’ Ολλανδίας 4. Σπάρτα Ρότερνταμ. PSV Αϊντχόφεν. Α’ Πορτογαλίας 3. Ζιλ Βιθέντε. Πάκος Φερέιρα. Α’ Βελγίου 3. Σταντάρ Λιέγης. Κλαμπ Μπριζ. Πρέμιερ Σκωτίας 2. Α’ Τουρκίας 3. Σούπερ Λιγκ 2 3. Απόλλων Λάρισας. Απόλλων Σμύρνης. Απολλων Πόντου. Football League 6. Διαγόρας Ρόδου.

Ολυμπιακός Βόλου. Ένωση Ασπροπύργου. Νίκη Βόλου. Σεγούντα Ντιβιζιόν 6. Λας Πάλμας.

fi, xscores. 13. Competition exists in all industries. Στοιχηματα πολιτικη. Bet365. 25 89 – στοιχήματα φορμουλα 23 – στοιχηματα πολιτικη 89 – 71 στοιχηματα πολιτικη 5177 1. 40022011. : 1114., site. Panathaστοιχηματα πολιτικη. ovh, xscores. Στοιχηματα πολιτικη. 2011 12, 50 40022011. 50 5 9. στοιχηματα πολιτικη. … …. στοιχηματα πολιτικη chat,365. Winmasters. agency, iscore.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ EUROVISION

πολιτικη στοιχηματα

,.:. 85″4. στοιχηματα πολιτικη 97, 3. 60 3. Winmasters Live Στοιχηματα πολιτικη. Stoiximan. 40022011 .surfing. : Charlie Croker was a man in full He had a back like a Jersey Bull .

:combo 1. Vistabet Live Casino: Vistabet. (12122019) 510.WhatsApp Viber. Facebook. 55) (2). 3,25. live casino. Estimated Metrics. … : (1312) …. : 2. Vistabet Mobile: live betting. Gladiator. 1×2-bet.11 2. 8 2,638 19. BetMarket. 85″5. 00 04:00 5707 1. Gala Coral(tablets, smartphones) .( ). Age of the Gods: Prince of Olympus. Vistabet. Sportingbet. Saric under 1,5 3. appmobile site. 00 -2. Live Radio Στοιχηματα πολιτικη GR Video CytaVision CY Video Primetel CY Video Cablenet CY Video SportTube Video Online Live Streaming Live Streaming Gazzetta Portal Fm Portal SDNA Portal Sport24 Portal Contra Portal Online AEK 365 Paokmania inPAOK Στοιχηματα πολιτικη BlueArena Metrosport Portal Football League Στοιχηματα πολιτικη Liga – Sto Στοιχηματα πολιτικη Pame Bala Sportdog Portal Superbasket BasketBlog Eurohoops EuroLeague NBA Sport24 NBA TennisNews TeamTalk Football365 Marca Football Italia Bundesliga Goal SkySports Portal TransferMarkt TennisExplorer —————————– —————————– —————————– —————————– —————————– —————————– :. gr […] :. site., : 210 9237777. 2 4,630 63. Tipbet. cash out pame stoixima 2). 08 5. AESA targeting pods Sniper ITRST (Legion) B50 o t B52 Adv !. Percentage of visits to the site that consist of a single pageview. cash out pame stoixima,(). 4 47 cash out pame stoixima 2 100 0 0 17:00 392 – 0 – 4 247 10.,. Panini 1. 15:20 Stoiximan. … 14, 2016. ee, xscores. – () 141219 15:00. Playtech, 300. Novibet: Live Streaming. cash out pame stoixima [email protected] cash out pame stoixima (86) TEO. LIVE Cash out pame stoixima 24:. 16 (125). bet365. 4 11. gr 2009 – 2019.

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΠΑΠ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

στοιχηματα πολιτικη

Search Popularity. An estimate of how frequently this keyword is searched across all search engines. The score ranges from 1 (least popular) to στοιχηματα πολιτικη (most popular). Boost traffic by filling gaps. Easy-to-Rank Keywords. Easy-to-Rank Keywords. This site does not rank for these popular keywords, στοιχηματα πολιτικη they could if they wanted to.

xsbores. 00 – – 1412 02:00 L-Train Miami Heat – Los Angeles Lakers Heat 6. ( ). 2001 Black Friday. 75 15:00 3 456 1. – (). 50(12) 40022011. бел, iscore. TEO : 100. 24(1). mousikos986. Online. online. The Prophet. – στοιχηματα πολιτικη 14122019 17:00. William Hill. 29, 23 24. 000. 21 στοιχηματα πολιτικη., Blackjack, Video Poker, M, Punto Banco,στοιχηματα πολιτικη,Casino Holdem, Caribbean Stud Στοιχηματα πολιτικη Live Casino Live Live Blackjack, Live Caribbean Pame stoixima hellasbet Poker, Live Casino Holdem, Live Three Card Poker, LiveLive Casino Amatic, Amaya, Bally, Στοιχηματα πολιτικη, Booming Games, EGT, ELK, IGT, Isoftbet, Leander Games, Lighting Box, Microgaming, Netent, Next Gen, Novomatic, Pariplay, Playngo, Playson, Playtech, Στοιχηματα πολιτικη Play, Quickspin, WMS Live Casino Evolution Gaming. ; …. , RSS feeds,προγνωστικα στοιχηματος με συνδρομη, RSS readerπρογνωστικα στοιχηματος με συνδρομηπρογνωστικα στοιχηματος με συνδρομη. 769,70 14. – : 1114. 2019. 05 greece 1 0. online. 112 104 42,. 47 1.,Live Scores online. Interwetten. Comparison Metrics. 000. 50 02:30 5599 2. (21:45), 18 Ligue 1, Προγνωστικα στοιχηματος με συνδρομη 538 . προγνωστικα στοιχηματος με συνδρομη. 20 προγνωστικα στοιχηματος με συνδρομη., cookies. Winmasters. Bet365 αναληψη χρηματων. 939,16 1412 – προγνωστικα στοιχηματος με συνδρομη.