ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.

30 συνδυαζομενα στοιχηματα. “agones. συνδυαζομενα στοιχηματα,. H Συνδυαζομενα στοιχηματα (UKGC)Sporting Odds Συνδυαζομενα στοιχηματα ( 45-50, συνδυαζομενα στοιχηματα. 2015.

Πώς να βεβαιωθείς ότι το σύστημά σου είναι κερδισμένο

Serie Συνδυαζομενα στοιχηματα Serie Συνδυαζομενα στοιχηματαΣυνδυαζομενα στοιχηματα Division συνδυαζομενα στοιχηματα.Συνδυαζομενα στοιχηματα. William Hill. Betshop:. Not bad. Interwetten. … Vistabet Casino.

Προβλέψτε πόσα γκολ θα σημειωθούν στο 1o ημίχρονο του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων. Προβλέψτε πόσα γκολ θα σημειωθούν στο 2o ημίχρονο του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.

Προβλέψτε πόσα γκολ θα σημειωθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε πόσα γκολ θα σημειωθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε πόσα γκολ θα σημειωθούν ακριβώς στο 1o ημίχρονο του αγώνα Προβλέψτε αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι στην κανονική διάρκεια του αγώνα 44 Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες – 1ο ημίχρονο Ναι: Σε περίπτωση που το γκόλ σημειωθεί στο 27ο λεπτό και δευτερόλεπτα, τότε θεωρείται οτι έχει σημειωθεί στο 28ο λεπτό.

Αν το πρώτο γκολ σημειωθεί κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, θεωρείται ότι σημειώθηκε στο 45ο λεπτό. Αν το πρώτο γκολ σημειωθεί κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, θεωρείται ότι σημειώθηκε στο 90ο λεπτό. Αν το γκόλ σημειωθεί στο τελευταίο λεπτό κάποιου δεκαλέπτου και δευτερόλεπτα, τότε θεωρείται οτι έχει σημειωθεί στο πρώτο λεπτό του επόμενου δεκαλέπτου, π.

Προβλέψτε το χρονικό διάστημα που θα σημειωθεί το πρώτο γκολ ανά δεκαπεντάλεπτα. Αν το γκολ σημειωθεί στο τελευταίο λεπτό κάποιου δεκαπεντάλεπτου και δευτερόλεπτα, τότε θεωρείται οτι έχει σημειωθεί στο πρώτο λεπτό του επόμενου δεκαπεντάλεπτου, π.

Προβλέψτε το χρονικό διάστημα που θα σημειωθεί το επόμενο γκολ ανα δεκαπεντάλεπτα. Αν το επόμενο γκολ σημειωθεί κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, θεωρείται ότι σημειώθηκε στο 45ο λεπτό.

Αν το επόμενο γκολ σημειωθεί κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, θεωρείται ότι σημειώθηκε στο 90ο λεπτό. Αν το γκόλ σημειωθεί στο τελευταίο λεπτό κάποιου δεκαπεντάλεπτου και δευτερόλεπτα, τότε θεωρείται οτι έχει σημειωθεί στο πρώτο λεπτό του επόμενου δεκαπεντάλεπτου, π.

Μόλις σημειωθεί το επόμενο τέρμα Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ στο 1o ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ στην παράταση συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων Μόλις σημειωθεί το επόμενο τέρμα στη παράταση Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ στην διαδικασία των πέναλτι.

Μόλις σημειωθεί το επόμενο τέρμα στη διαδικασία των πέναλτι Προβλέψτε σε ποιο ημίχρονο θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ. Προβλέψετε αν το κάθε ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα έχει περισσότερα από 1,5 γκολ.

Προβλέψετε αν το κάθε ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα έχει λιγότερα από 1,5 γκολ. Προβλέψτε αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ή μόνο μια από τις δυο ή καμία.

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κάνει την πρώτη αλλαγή, αν και οι δύο ομάδες θα κάνουν την πρώτη αλλαγή την ίδια στιγμή ή αν δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα σκοράρει γκολ εκτός από αυτογκόλ ή όχι ενας παίκτης που θα μπεί στον αγώνα σαν αλλαγή.

Αν δεν υπάρχουν αλλαγές ή δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε την ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων ή αν δεν θα υπάρξει πέναλτι. Προβλέψτε αν θα κερδηθεί πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα υπάρξει αυτογκόλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Αν δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο.

Προβλέψτε τη διάρκεια των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου. Προβλέψτε τη διάρκεια των καθυστερήσεων του 2ου ημιχρόνου. Προβλέψτε αν κάποια από τις 2 ομάδες θα κερδίσει χωρίς να δεxτεί γκολ ή όχι στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα έχει το εναρκτήριο λάκτισμα. Μετά το εναρκτήριο λάκτισμα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το υπόλοιπο του αγώνα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων χωρίς να λαμβάνεται υπόψην το αποτέλεσμα την συγκεκριμένη στιγμή.

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το υπόλοιπο της συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων χωρίς να λαμβάνεται υπόψην το αποτέλεσμα την συγκεκριμένη στιγμή.

Προβλέψετε αν η εντός έδρας ομάδα θα κερδίσει κάποιο από τα 2 ημίχρονα. Προβλέψετε αν η εκτός έδρας ομάδα θα κερδίσει κάποιο από τα 2 ημίχρονα. Προβλέψετε αν η εντός έδρας ομάδα θα κερδίσει την εκτός έδρας ομάδα και στα 2 ημίχρονα.

Προβλέψετε αν η εκτός έδρας ομάδα θα κερδίσει την εντός έδρας ομάδα και στα 2 ημίχρονα. Προβλέψετε σε ποιο ημίχρονο η εκτός έδρας ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ. Προβλέψτε αν θα υπάρξει παράταση. Προβλέψτε αν θα υπάρξει γκολ στις. Τέλος της Προβλέψτε αν θα υπάρξει διαδικασία των πέναλτι.

Τέλος της Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει την διαδικασία των πέναλτι. Τέλος των πέναλτι Προβλέψτε την περίοδο όπου το παιχνίδι θα κριθεί κανονική διάρκεια, παράταση, διαδικασία των πέναλτι. Προβλέψτε την ομάδα που θα κερδίσει στην παράταση. Αν δεν υπάρχει παράταση το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε την ομάδα που θα κερδίσει στην διαδικασία των πέναλτι.

Αν δεν υπάρχει διαδικασία των πέναλτι το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου, του τελικού αποτελέσματος και της. Αν δεν υπάρξει παράταση το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου, του τελικού αποτελέσματος, της και των πέναλτι.

Αν δεν υπάρξουν παράταση ή πέναλτι το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβάνων των καθυστερήσεων, εάν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι και αν ο συνολικός αριθμός των γκολ θα είναι πάνω ή κάτω απο Χ γκολ, όλα συνδυασμένα σε ένα στοίχημα.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων σε συνδυασμό με το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων σε συνδυασμό με τον αριθμό γκολ πάνω ή κάτω από X γκολ. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων, χρησιμοποιώντας μια επιλογή η οποία περιλαμβάνει 2 διαφορετικά σημεία σε συνδυασμό με τον αριθμό γκολ πάνω ή κάτω από X γκολ.

Αν δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σημειώσει το πρώτο γκολ εκτός από αυτογκόλ και το διάστημα χρόνου του πρώτου γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει το τελευταίο γκολ εκτός από αυτογκόλ, και το διάστημα χρόνου του πρώτου γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Αν δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει οποιοδήποτε γκολ και το διάστημα χρόνου του πρώτου γκολ.

Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στον εναπομείναντα χρόνο για την κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ. Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στον εναπομείναντα χρόνο για την κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ.

Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στο 1ο ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ.

Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στο 1ο ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ. Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στο 1o ημίχρονο Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στο 1ο ημίχρονο Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο κόρνερ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο Κ.

X κόρνερ, X: Η εντός έδρας ομάδα θα είναι η νικήτρια 2: Η εκτός έδρας ομάδα θα είναι η νικήτρια Χάντικαπ κόρνερ 1ου ημιχρόνου 0: X κόρνερ, X κόρνερ: Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει στα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένου του χάντικαπ για μια από τις 2 ομάδες.

Όλα τα στοιχήματα σχετικά με κάρτες και πόντους ποινής θα διακανονίζονται μετά το τέλος του αγώνα ασχέτως αν το στοίχημα τοποθετηθεί είτε πρό έναρξης του αγώνα είτε ζωντανά. Κόκκινη κάρτα: Κίτρινη κάρτα: X γκολ, X γκολ: Η εκτός έδρας ομάδα θα είναι η νικήτρια Χ: Προβλέψτε ποιά ομάδα θα δεχθεί πρώτη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο Προβλέψτε αν θα έχει αποβολή στo 1o ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.

Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εντός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εκτός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εντός έδρας ομάδα στo 1o ημίχρονο Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εκτός έδρας ομάδα στo 1o ημίχρονο Προβλέψτε ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη κόκκινη κάρτα, αν θα την πάρουν και οι δύο ομάδες την ίδια στιγμή ή αν δεν θα υπάρξει κόκκινη κάρτα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη κίτρινη κάρτα, αν θα την πάρουν και οι δύο ομάδες την ίδια στιγμή ή αν δεν θα υπάρξει κίτρινη κάρτα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων, αφού ληφθεί υπόψην το χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες.

Τέλος της Τέλος της Νικητής Ομάδα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το γεγονός. Τέλος του Φιναλίστ Ομάδες Προβλέψτε τις φιναλίστ του.

Τέλος Θέση Ομάδα Προβλέψτε αν η ομάδα θα τερματίσει στις πρώτες Χ θέσεις. Τέλος Νικητής και φιναλίστ Ομάδες Προβλέψτε τον νικητή και φιναλίστ του. Στοίχημα σε συγκεκριμένη επιλογή είναι άκυρο μόνο εάν η επιλογή δεν είναι μέρος της επίσημης τελικής ομάδας δεν δηλωθεί στο τουρνουά. Σε περίπτωση που δηλωθεί αλλά δεν αγωνιστεί τότε τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή είναι έγκυρα.

Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας αρχίσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα του αγώνα θεωρούνται άκυρα εκτός και αν κάποια από τα στοιχήματα αυτά είχαν ήδη ολοκληρωθεί ή κριθεί. Ένα στοίχημα στο μπάσκετ καθορίζεται με βάση το αποτέλεσμα μετά τοv λεγόμενο επιπλέον χρόνο παράταση , εκτός εάν το συγκεκριμένο στοίχημα αναφέρει κάτι διαφορετικό.

Για σκοπούς υπολογισμού κερδών το 1ο ημίχρονο αποτελείται από τις ς 1, 2 και το 2ο ημίχρονο από τις ς 3 4 Ημερήσιο μέγιστο κέρδος ανά πελάτη ανα στοίχημα Τελικό αποτέλεσμα 1, 2 με παράταση 1: Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Εάν το αποτέλεσμα είναι ισοπαλία τα στοιχήματα επιστρέφονται. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα συμπεριλαμβανομένου τυχόν επιπλέον χρόνου, αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα, αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται.

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες. Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι από Χ πόντοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένης της.

Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι από Χ πόντοι στo 1ο ημίχρονο. Τέλος πρώτου ημιχρόνου Προβλέψτε πόσοι πόντοι θα σημειωθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται.

Προβλέψτε πόσοι πόντοι θα σημειωθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται. Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι από Χ πόντοι στην Υ περίοδο.

Τέλος πρώτης Προβλέψτε αν το σύνολο των πόντων στον αγώνα είναι μονός ή ζυγός αριθμός επιπλέον χρόνος συμπεριλαμβάνεται. Τέλος πρώτου ημιχρόνου Προβλέψτε αν το σύνολο των πόντων της Χ είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Προβλέψτε τα αποτελέσματα του 1ου και 2ου ημιχρόνου μαζί στο ίδιο στοίχημα, αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα του 1ου και 2ου ημιχρόνου υπέρ της μια από τις δυο ομάδες επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένου τυχόν επιπλέον χρόνου. Μέχρι να σκοραριστεί ο Χ πόντος Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τον Χ πόντο. Μέχρι να σκοραριστεί ο Χ πόντος Προβλέψτε αν θα υπάρξει παράταση. Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας σε νοκ άουτ θεσμό αρχίσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα για τα αποτελέσματα των σετ ή γκέιμς και του αγώνα θεωρούνται άκυρα εκτός και αν κάποια από τα στοιχήματα αυτά είχαν ήδη ολοκληρωθεί ή κριθεί.

Σε περίπτωση αλλαγής του συνολικού αριθμού σετ που παιχτούν σε έναν αγώνα, τα στοιχήματα αγώνα θα ισχύουν, ενώ τα στοιχήματα σετ θα είναι άκυρα, για παράδειγμα, εάν ένας αγώνας είχε προγραμματιστεί για “νίκη στα 5 σετ” και αλλάξει σε “νίκη στα 3 σετ”, λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλου τυπογραφικού λάθους.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης οποιασδήποτε από τις παρακάτω καταστάσεις, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Αλλαγή της επιφάνειας παιχνιδιού. Αλλαγή στον τόπο διεξαγωγής. Αλλαγή από κλειστό σε ανοικτό γήπεδο και αντίστροφα.

Ημερήσιο μέγιστο κέρδος ανά πελάτη ανα στοίχημα Τελικό αποτέλεσμα 1: Τέλος αγώνα Ακριβές σκορ σετ 2: Τέλος αγώνα Σύνολο των σετ 2, 3 ή 3, 4, 5 Προβλέψτε το τελικό σύνολο των σετ του παιχνιδιού.

Τέλος αγώνα Νικητής 1ου σετ 1: Τέλος πρώτου σέτ Νικητής 2ου σετ 1: Τέλος δευτέρου 2: Τέλος πρώτου σέτ Προβλέψτε αν θα παιχθούν περισσότερα ή λιγότερα από Χ γκέιμ στον αγώνα.

Τέλος του Y σετ Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από X γκέιμ στο σετ Y. Τέλος του Φιναλίστ Τα ονόματα των 2 διαγωνιζομένων Προβλέψτε τους φιναλίστ του. Τέλος Θέση Διαγωνιζόμενος Προβλέψτε αν ο διαγωνιζόμενος θα τερματίσει στις πρώτες Χ θέσεις. Τέλος Νικητής και φιναλίστ Τα ονόματα των 2 διαγωνιζομένων Προβλέψτε τον νικητή και φιναλίστ του.

Προβλέψτε αν θα σημειωθούν λιγότερα ή περισσότερα από X τέρματα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Προβλέψτε αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τελευταία στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τέλος Χ Χ περίοδος – διπλή ευκαιρία 1X: Τέλος X Χ περίοδος – συνολικά γκολ κάτω: Τέλος X Χ περίοδος – προβάδισμα 1: Τέλος X.

Τέλος X Χ περίοδος – μεγαλύτερος αριθμός γκολ 1: Equals εαν 2 ή περισσότερες περίοδοι έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Τέλος X Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τελευταία στη X περίοδο. X τέρματα, X τέρματα: Η εντός έδρας ομάδα να είναι η νικήτρια 2: Η εκτός έδρας ομάδα να είναι η νικήτρια Χ: Τέλος X Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αφού ληφθεί υπόψην το χάντικαπ προβάδισμα υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες: Σε περίπτωση ισοπαλίας οι επιλογές για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρούνται άκυρες και επιστρέφονται ή υπολογίζονται ως 1.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην X περίοδο. Τέλος X Νικητής Ομάδα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το γεγονός. Τέλος Θέση Ομάδα Προβλέψτε αν η ομάδα θα τερματίσει στις Χ πρώτες θέσεις.

Τέλος X Ημιχρόνου X ημίχρονο – διπλή ευκαιρία 1X: Τέλος X Ημιχρόνου. Τέλος X Ημιχρόνου Προβάδισμα γκολ 1: Προβλέψτε αν το σύνολο των τέρματων στο Χ ημίχρονο του αγώνα θα ειναι μονός ή ζυγός αριθμός. Προβλέψτε την διαφορά τερμάτων, στο τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στo X ημίχρονο.

Τέλος του. Στην περίπτωση που ένας διαιτητής δώσει μειώσεις πόντων, τα επίσημα αποτελέσματα θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς διευθέτησης, σε όλες τις αγορές. Για διοργανώσεις όπου ισοπαλίες μετά από διπλούς αγώνες έχουν ένα «χρυσό σετ» για να καθορίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στην περίπτωση όπου υπάρχει ισοπαλία στoυς κερδισμένους αγώνες , τότε το «χρυσό σετ» δεν υπολογίζεται για σκοπούς διευθέτησης.

Τέλος X σέτ Χ σετ – ακριβές σκορ όλα τα πιθανά αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας Προβλέψτε το τελικό ακριβές αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στο Χ σετ.

Τέλος X σέτ Χ σετ – προβάδισμα 1: Η εντός έδρας ομάδα θα περάσει πρώτη τους Χ πόντους στο X σετ 2: Η εκτός έδρας ομάδα θα περάσει πρώτη τους Χ πόντους στο X σετ Χ σετ ναί: Θα παικτεί X σετ όχι: Τέλος X σέτ Προβλέψτε ποια ομάδα θα περάσει πρώτη τους Χ πόντους του Χ σετ.

Τέλος X σέτ Προβλέψτε αν θα υπάρξει X σετ στον αγώνα. Τέλος X σέτ Πόσα σετ θα οδηγηθούν σε παράταση 0: Τέλος Νικητής και θέση Ομάδες Προβλέψτε τον νικητή και φιναλίστ του.

Όλα τα στοιχήματα πληρώνονται σύμφωνα με την επίσημη θέση στο πόντιουμ και όποιες επόμενες αλλαγές στα αποτελέσματα, είτε λόγω πειθαρχικής εκδίκασης ή διαφορετικά, θα αγνοούνται.

Όπου δεν έχει αποκτηθεί θέση στο βάθρο όλα τα στοιχήματα θα πληρώνονται σύμφωνα με τους κανόνες της Federation Internationale de L’Automobile FIA για την Φόρμουλα 1, FIM και άλλες επίσημες ομοσπονδίες κανονισμών.

Τα στοιχήματα ισχύουν ακόμη και αν ο ανταγωνιστής δεν αγωνιστεί. Η κούρσα ορίζεται ότι έχει ξεκινήσει αφότου έχει δοθεί το σήμα να ξεκινήσει ο γύρος της προθέρμανσης. Εάν ένας αγώνας σταματήσει και ξεκινήσει ξανά τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξάρτητα από όποια αλλαγή στην κατάταξη Ημερήσιο μέγιστο κέρδος ανά πελάτη ανα στοίχημα Νικητής Οδηγός Προβλέψετε τον νικητή του αγώνα.

Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα Τερματισμός στις πρώτες Χ θέσεις Οδηγός Προβλέψετε τον οδηγό που θα τερματίσει στους πρώτους Χ του αγώνα. Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα Γρηγορότερος γύρος Οδηγός Προβλέψετε τον οδηγό που θα πραγματοποιήσει τον γρηγορότερο γύρο. Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα Νικητής προκριματικών Οδηγός Προβλέψετε τον νικητή των προκριματικών του αγώνα.

Τέλος κανονικής διάρκειας των προκριματικών Τερματισμός στις πρώτες Χ θέσεις του προκριματικού αγώνα Οδηγός Προβλέψετε τον οδηγό που θα τερματίσει στους πρώτους Χ του προκριματικού αγώνα. Τέλος κανονικής διάρκειας των προκριματικών Πρόσωπο με πρόσωπο 1: O οδηγός A θα τερματίσει πιο μπροστά 2: Παράρτημα Α Περιγραφή στοιχημάτων και κανονισμοί Η περιγραφή των πιο κάτω στοιχημάτων αποτελεί μέρος των κανονισμών της Εταιρείας μας, οι οποίοι είναι ανατημένοι στους επίσημους χώρους της Εταιρείας καθώς.

Εγχειρίδιο αγορών Πάμε Στοίχημα Περιεχόμενα: Ατζέντα α. Εισαγωγή β. Νέο δελτίο χαρακτηριστικά νέου δελτίου γ. Ηλεκτρονικό δελτίο Coronis δ. Έντυπο προγράμματος – κουπόνι χαρακτηριστικά κουπονιού ε.

Ηλεκτρονικό έντυπο προγράμματος στο www. Τελικό Αποτέλεσμα Επιλογές: Διπλή ευκαιρία Επιλογές: Συνολικά Γκολ Επιλογές: Over, Under 4. Goal, No Goal Περιγραφή: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή όχι 1.

Basketball Μπάσκετ 1. Χάντικαπ πόντων με παράταση Περιγραφή: Νικητής αγώνα με πλεονέκτημα συμπερ. Παράταση 3. Παράταση 4. Στην αριστερή μπάρα επιλογών. Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό.

Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος. Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζονται οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων που θα μας δώσουν κάποια από τα τελευταία εισιτήρια του Παγκόσμιου κυπέλλου το Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Τα γκολ δίνουν την λύση στο στοίχημα Τα γκολ δίνουν την λύση στο στοίχημα για άλλη μία φορά Γεία σε όλους σας, τελείωσαν οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ και πλέον μπαίνουμε.

Τα πάντα ανοικτά στο Τότεναμ Γιουβέντους Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες τς φάσης του 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ματς, τα οποία είναι και τα δύο στην Αγγλία.

Θέση στη οχτάδα,. Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ Μονομαχία στο Νησί, μάχες παντού στους ομίλους Καλημέρα σας, σημαντικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας χτες στην Βοσνία, αφού παραμένει στην δεύτερη θέση, μπροστά. Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σε όλους σας, σήμερα Τρίτη, διεξάγονται δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Champions League και θα μας δώσουν τις δύο προτελευταίες ομάδες της τελικής.

Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ. Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Αυτή την εβδομάδα, που δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία υπάρχει Λιγκ Καπ.

Η εμβόλιμη. Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική.

Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Super League, που ουσιαστικά κλείνει ο πρώτος γύρος, που είχε αναβληθεί στα μέσα του Δεκέμβρη. Δύο αναμετρήσεις. Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική Καλημέρα σας, ξεκινά σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκόσμιου κυπέλλου για την Ευρωπαϊκή ζώνη, όπου υπάρχουν ακόμα ανοικτές θέσεις.

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του.

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του. Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και.

Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά.

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ Η έκπληξη της διοργάνωσης. Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Καλημέρα σας, σχεδόν γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με αρκετές επιλογές σε πολλά ματς.

Σήμερα, υπάρχει ο δεύτερος επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδος,. Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν.

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού.

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων. Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα σε όλους, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν φαβορί με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Χτες, είχαμε πολύ. Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro , για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους.

Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό στο στοίχημα, αφού μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έντονες συγκινήσεις, μπροστά.

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Δευτέρα, σήμερα και ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ανακτώντας δυνάμεις ενόψει Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Περιορισμένες οι επιλογές σήμερα, λόγω του μικρού αγωνιστικού.

Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Προκύπτουν οι τελευταίες θέσεις της οχτάδας Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των 16 του Champions League, με τις δύο αναμετρήσεις, από όπου θα προκύψουν οι δύο τελευταίες θέσεις στην τελική οχτάδα.

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro , αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται. Αν το επόμενο γκολ σημειωθεί κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, θεωρείται ότι σημειώθηκε στο 90ο λεπτό.

Αν το γκόλ σημειωθεί στο τελευταίο λεπτό κάποιου δεκαπεντάλεπτου και δευτερόλεπτα, τότε θεωρείται οτι έχει σημειωθεί στο πρώτο λεπτό του επόμενου δεκαπεντάλεπτου, π. Μόλις σημειωθεί το επόμενο τέρμα Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ στο 1o ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ στην παράταση συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων Μόλις σημειωθεί το επόμενο τέρμα στη παράταση Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει το επόμενο γκολ στην διαδικασία των πέναλτι.

Μόλις σημειωθεί το επόμενο τέρμα στη διαδικασία των πέναλτι Προβλέψτε σε ποιο ημίχρονο θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ.

Προβλέψετε αν το κάθε ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα έχει περισσότερα από 1,5 γκολ.

Προβλέψετε αν το κάθε ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα έχει λιγότερα από 1,5 γκολ. Προβλέψτε αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ή μόνο μια από τις δυο ή καμία.

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κάνει την πρώτη αλλαγή, αν και οι δύο ομάδες θα κάνουν την πρώτη αλλαγή την ίδια στιγμή ή αν δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα σκοράρει γκολ εκτός από αυτογκόλ ή όχι ενας παίκτης που θα μπεί στον αγώνα σαν αλλαγή.

Αν δεν υπάρχουν αλλαγές ή δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε την ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων ή αν δεν θα υπάρξει πέναλτι.

Προβλέψτε αν θα κερδηθεί πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα υπάρξει αυτογκόλ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Αν δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο.

Προβλέψτε τη διάρκεια των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου. Προβλέψτε τη διάρκεια των καθυστερήσεων του 2ου ημιχρόνου. Προβλέψτε αν κάποια από τις 2 ομάδες θα κερδίσει χωρίς να δεxτεί γκολ ή όχι στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα έχει το εναρκτήριο λάκτισμα.

Μετά το εναρκτήριο λάκτισμα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το υπόλοιπο του αγώνα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων χωρίς να λαμβάνεται υπόψην το αποτέλεσμα την συγκεκριμένη στιγμή.

Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το υπόλοιπο της συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων χωρίς να λαμβάνεται υπόψην το αποτέλεσμα την συγκεκριμένη στιγμή. Προβλέψετε αν η εντός έδρας ομάδα θα κερδίσει κάποιο από τα 2 ημίχρονα.

Προβλέψετε αν η εκτός έδρας ομάδα θα κερδίσει κάποιο από τα 2 ημίχρονα. Προβλέψετε αν η εντός έδρας ομάδα θα κερδίσει την εκτός έδρας ομάδα και στα 2 ημίχρονα.

Προβλέψετε αν η εκτός έδρας ομάδα θα κερδίσει την εντός έδρας ομάδα και στα 2 ημίχρονα. Προβλέψετε σε ποιο ημίχρονο η εκτός έδρας ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ. Προβλέψτε αν θα υπάρξει παράταση. Προβλέψτε αν θα υπάρξει γκολ στις. Τέλος της Προβλέψτε αν θα υπάρξει διαδικασία των πέναλτι.

Τέλος της Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει την διαδικασία των πέναλτι. Τέλος των πέναλτι Προβλέψτε την περίοδο όπου το παιχνίδι θα κριθεί κανονική διάρκεια, παράταση, διαδικασία των πέναλτι. Προβλέψτε την ομάδα που θα κερδίσει στην παράταση. Αν δεν υπάρχει παράταση το στοίχημα είναι χαμένο.

Προβλέψτε την ομάδα που θα κερδίσει στην διαδικασία των πέναλτι. Αν δεν υπάρχει διαδικασία των πέναλτι το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου, του τελικού αποτελέσματος και της. Αν δεν υπάρξει παράταση το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου, του τελικού αποτελέσματος, της και των πέναλτι.

Αν δεν υπάρξουν παράταση ή πέναλτι το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβάνων των καθυστερήσεων, εάν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι και αν ο συνολικός αριθμός των γκολ θα είναι πάνω ή κάτω απο Χ γκολ, όλα συνδυασμένα σε ένα στοίχημα.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων σε συνδυασμό με το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων σε συνδυασμό με τον αριθμό γκολ πάνω ή κάτω από X γκολ.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων, χρησιμοποιώντας μια επιλογή η οποία περιλαμβάνει 2 διαφορετικά σημεία σε συνδυασμό με τον αριθμό γκολ πάνω ή κάτω από X γκολ.

Αν δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σημειώσει το πρώτο γκολ εκτός από αυτογκόλ και το διάστημα χρόνου του πρώτου γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.

Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει το τελευταίο γκολ εκτός από αυτογκόλ, και το διάστημα χρόνου του πρώτου γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Αν δεν σημειωθεί γκολ το στοίχημα είναι χαμένο. Προβλέψτε ποιος παίκτης θα σκοράρει οποιοδήποτε γκολ και το διάστημα χρόνου του πρώτου γκολ.

Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στον εναπομείναντα χρόνο για την κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ. Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στον εναπομείναντα χρόνο για την κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ.

Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στο 1ο ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ. Προβλέψτε αν τα κόρνερ που θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στο 1ο ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από Χ.

Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εντός έδρας ομάδα στο 1o ημίχρονο Προβλέψτε ακριβώς πόσα κόρνερ θα κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα στο 1ο ημίχρονο Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο κόρνερ στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο Κ.

X κόρνερ, X: Η εντός έδρας ομάδα θα είναι η νικήτρια 2: Η εκτός έδρας ομάδα θα είναι η νικήτρια Χάντικαπ κόρνερ 1ου ημιχρόνου 0: X κόρνερ, X κόρνερ: Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει στα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένου του χάντικαπ για μια από τις 2 ομάδες.

Όλα τα στοιχήματα σχετικά με κάρτες και πόντους ποινής θα διακανονίζονται μετά το τέλος του αγώνα ασχέτως αν το στοίχημα τοποθετηθεί είτε πρό έναρξης του αγώνα είτε ζωντανά. Κόκκινη κάρτα: Κίτρινη κάρτα: X γκολ, X γκολ: Η εκτός έδρας ομάδα θα είναι η νικήτρια Χ: Προβλέψτε ποιά ομάδα θα δεχθεί πρώτη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο Προβλέψτε αν θα έχει αποβολή στo 1o ημίχρονο συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.

Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εντός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εκτός έδρας ομάδα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εντός έδρας ομάδα στo 1o ημίχρονο Προβλέψτε αν θα υπάρξει αποβολή παίκτη για την εκτός έδρας ομάδα στo 1o ημίχρονο Προβλέψτε ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη κόκκινη κάρτα, αν θα την πάρουν και οι δύο ομάδες την ίδια στιγμή ή αν δεν θα υπάρξει κόκκινη κάρτα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη κίτρινη κάρτα, αν θα την πάρουν και οι δύο ομάδες την ίδια στιγμή ή αν δεν θα υπάρξει κίτρινη κάρτα στην κανονική διάρκεια του αγώνα Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων, αφού ληφθεί υπόψην το χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες.

Τέλος της Τέλος της Νικητής Ομάδα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το γεγονός. Τέλος του Φιναλίστ Ομάδες Προβλέψτε τις φιναλίστ του. Τέλος Θέση Ομάδα Προβλέψτε αν η ομάδα θα τερματίσει στις πρώτες Χ θέσεις.

Τέλος Νικητής και φιναλίστ Ομάδες Προβλέψτε τον νικητή και φιναλίστ του. Στοίχημα σε συγκεκριμένη επιλογή είναι άκυρο μόνο εάν η επιλογή δεν είναι μέρος της επίσημης τελικής ομάδας δεν δηλωθεί στο τουρνουά.

Σε περίπτωση που δηλωθεί αλλά δεν αγωνιστεί τότε τα στοιχήματα σε αυτή την επιλογή είναι έγκυρα. Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας αρχίσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα του αγώνα θεωρούνται άκυρα εκτός και αν κάποια από τα στοιχήματα αυτά είχαν ήδη ολοκληρωθεί ή κριθεί.

Ένα στοίχημα στο μπάσκετ καθορίζεται με βάση το αποτέλεσμα μετά τοv λεγόμενο επιπλέον χρόνο παράταση , εκτός εάν το συγκεκριμένο στοίχημα αναφέρει κάτι διαφορετικό.

Για σκοπούς υπολογισμού κερδών το 1ο ημίχρονο αποτελείται από τις ς 1, 2 και το 2ο ημίχρονο από τις ς 3 4 Ημερήσιο μέγιστο κέρδος ανά πελάτη ανα στοίχημα Τελικό αποτέλεσμα 1, 2 με παράταση 1: Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Εάν το αποτέλεσμα είναι ισοπαλία τα στοιχήματα επιστρέφονται. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα συμπεριλαμβανομένου τυχόν επιπλέον χρόνου, αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα, αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται.

Προβλέψτε το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα χάντικαπ υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες. Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι από Χ πόντοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένης της.

Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι από Χ πόντοι στo 1ο ημίχρονο. Τέλος πρώτου ημιχρόνου Προβλέψτε πόσοι πόντοι θα σημειωθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται.

Προβλέψτε πόσοι πόντοι θα σημειωθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται. Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότεροι ή λιγότεροι από Χ πόντοι στην Υ περίοδο. Τέλος πρώτης Προβλέψτε αν το σύνολο των πόντων στον αγώνα είναι μονός ή ζυγός αριθμός επιπλέον χρόνος συμπεριλαμβάνεται.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου Προβλέψτε αν το σύνολο των πόντων της Χ είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Προβλέψτε τα αποτελέσματα του 1ου και 2ου ημιχρόνου μαζί στο ίδιο στοίχημα, αφού ληφθεί υπόψην το προβάδισμα του 1ου και 2ου ημιχρόνου υπέρ της μια από τις δυο ομάδες επιπλέον χρόνος δεν συμπεριλαμβάνεται.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένου τυχόν επιπλέον χρόνου. Μέχρι να σκοραριστεί ο Χ πόντος Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τον Χ πόντο.

Μέχρι να σκοραριστεί ο Χ πόντος Προβλέψτε αν θα υπάρξει παράταση. Σε περίπτωση που κάποιος αγώνας σε νοκ άουτ θεσμό αρχίσει αλλά δεν ολοκληρωθεί, όλα τα στοιχήματα για τα αποτελέσματα των σετ ή γκέιμς και του αγώνα θεωρούνται άκυρα εκτός και αν κάποια από τα στοιχήματα αυτά είχαν ήδη ολοκληρωθεί ή κριθεί.

Σε περίπτωση αλλαγής του συνολικού αριθμού σετ που παιχτούν σε έναν αγώνα, τα στοιχήματα αγώνα θα ισχύουν, ενώ τα στοιχήματα σετ θα είναι άκυρα, για παράδειγμα, εάν ένας αγώνας είχε προγραμματιστεί για “νίκη στα 5 σετ” και αλλάξει σε “νίκη στα 3 σετ”, λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλου τυπογραφικού λάθους.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης οποιασδήποτε από τις παρακάτω καταστάσεις, όλα τα στοιχήματα θα ισχύουν. Αλλαγή της επιφάνειας παιχνιδιού. Αλλαγή στον τόπο διεξαγωγής. Αλλαγή από κλειστό σε ανοικτό γήπεδο και αντίστροφα. Ημερήσιο μέγιστο κέρδος ανά πελάτη ανα στοίχημα Τελικό αποτέλεσμα 1: Τέλος αγώνα Ακριβές σκορ σετ 2: Τέλος αγώνα Σύνολο των σετ 2, 3 ή 3, 4, 5 Προβλέψτε το τελικό σύνολο των σετ του παιχνιδιού.

Τέλος αγώνα Νικητής 1ου σετ 1: Τέλος πρώτου σέτ Νικητής 2ου σετ 1: Τέλος δευτέρου 2: Τέλος πρώτου σέτ Προβλέψτε αν θα παιχθούν περισσότερα ή λιγότερα από Χ γκέιμ στον αγώνα.

Τέλος του Y σετ Προβλέψτε αν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από X γκέιμ στο σετ Y. Τέλος του Φιναλίστ Τα ονόματα των 2 διαγωνιζομένων Προβλέψτε τους φιναλίστ του. Τέλος Θέση Διαγωνιζόμενος Προβλέψτε αν ο διαγωνιζόμενος θα τερματίσει στις πρώτες Χ θέσεις.

Τέλος Νικητής και φιναλίστ Τα ονόματα των 2 διαγωνιζομένων Προβλέψτε τον νικητή και φιναλίστ του. Προβλέψτε αν θα σημειωθούν λιγότερα ή περισσότερα από X τέρματα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Προβλέψτε αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τελευταία στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τέλος Χ Χ περίοδος – διπλή ευκαιρία 1X: Τέλος X Χ περίοδος – συνολικά γκολ κάτω: Τέλος X Χ περίοδος – προβάδισμα 1: Τέλος X.

Τέλος X Χ περίοδος – μεγαλύτερος αριθμός γκολ 1: Equals εαν 2 ή περισσότερες περίοδοι έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Τέλος X Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει τελευταία στη X περίοδο.

X τέρματα, X τέρματα: Η εντός έδρας ομάδα να είναι η νικήτρια 2: Η εκτός έδρας ομάδα να είναι η νικήτρια Χ: Τέλος X Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αφού ληφθεί υπόψην το χάντικαπ προβάδισμα υπέρ της μίας από τις δύο ομάδες: Σε περίπτωση ισοπαλίας οι επιλογές για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρούνται άκυρες και επιστρέφονται ή υπολογίζονται ως 1.

Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στην X περίοδο. Τέλος X Νικητής Ομάδα Προβλέψτε ποια ομάδα θα κερδίσει το γεγονός. Τέλος Θέση Ομάδα Προβλέψτε αν η ομάδα θα τερματίσει στις Χ πρώτες θέσεις.

Τέλος X Ημιχρόνου X ημίχρονο – διπλή ευκαιρία 1X: Τέλος X Ημιχρόνου. Τέλος X Ημιχρόνου Προβάδισμα γκολ 1: Προβλέψτε αν το σύνολο των τέρματων στο Χ ημίχρονο του αγώνα θα ειναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Προβλέψτε την διαφορά τερμάτων, στο τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στo X ημίχρονο. Τέλος του. Στην περίπτωση που ένας διαιτητής δώσει μειώσεις πόντων, τα επίσημα αποτελέσματα θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς διευθέτησης, σε όλες τις αγορές.

Για διοργανώσεις όπου ισοπαλίες μετά από διπλούς αγώνες έχουν ένα «χρυσό σετ» για να καθορίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στην περίπτωση όπου υπάρχει ισοπαλία στoυς κερδισμένους αγώνες , τότε το «χρυσό σετ» δεν υπολογίζεται για σκοπούς διευθέτησης.

Τέλος X σέτ Χ σετ – ακριβές σκορ όλα τα πιθανά αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας Προβλέψτε το τελικό ακριβές αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Προβλέψτε το τελικό αποτέλεσμα στο Χ σετ.

Τέλος X σέτ Χ σετ – προβάδισμα 1: Η εντός έδρας ομάδα θα περάσει πρώτη τους Χ πόντους στο X σετ 2: Η εκτός έδρας ομάδα θα περάσει πρώτη τους Χ πόντους στο X σετ Χ σετ ναί: Θα παικτεί X σετ όχι: Τέλος X σέτ Προβλέψτε ποια ομάδα θα περάσει πρώτη τους Χ πόντους του Χ σετ.

Τέλος X σέτ Προβλέψτε αν θα υπάρξει X σετ στον αγώνα. Τέλος X σέτ Πόσα σετ θα οδηγηθούν σε παράταση 0: Τέλος Νικητής και θέση Ομάδες Προβλέψτε τον νικητή και φιναλίστ του. Όλα τα στοιχήματα πληρώνονται σύμφωνα με την επίσημη θέση στο πόντιουμ και όποιες επόμενες αλλαγές στα αποτελέσματα, είτε λόγω πειθαρχικής εκδίκασης ή διαφορετικά, θα αγνοούνται.

Όπου δεν έχει αποκτηθεί θέση στο βάθρο όλα τα στοιχήματα θα πληρώνονται σύμφωνα με τους κανόνες της Federation Internationale de L’Automobile FIA για την Φόρμουλα 1, FIM και άλλες επίσημες ομοσπονδίες κανονισμών.

Τα στοιχήματα ισχύουν ακόμη και αν ο ανταγωνιστής δεν αγωνιστεί. Η κούρσα ορίζεται ότι έχει ξεκινήσει αφότου έχει δοθεί το σήμα να ξεκινήσει ο γύρος της προθέρμανσης.

Εάν ένας αγώνας σταματήσει και ξεκινήσει ξανά τότε όλα τα στοιχήματα ισχύουν ανεξάρτητα από όποια αλλαγή στην κατάταξη Ημερήσιο μέγιστο κέρδος ανά πελάτη ανα στοίχημα Νικητής Οδηγός Προβλέψετε τον νικητή του αγώνα. Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα Τερματισμός στις πρώτες Χ θέσεις Οδηγός Προβλέψετε τον οδηγό που θα τερματίσει στους πρώτους Χ του αγώνα.

Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα Γρηγορότερος γύρος Οδηγός Προβλέψετε τον οδηγό που θα πραγματοποιήσει τον γρηγορότερο γύρο. Τέλος κανονικής διάρκειας του αγώνα Νικητής προκριματικών Οδηγός Προβλέψετε τον νικητή των προκριματικών του αγώνα. Τέλος κανονικής διάρκειας των προκριματικών Τερματισμός στις πρώτες Χ θέσεις του προκριματικού αγώνα Οδηγός Προβλέψετε τον οδηγό που θα τερματίσει στους πρώτους Χ του προκριματικού αγώνα.

Τέλος κανονικής διάρκειας των προκριματικών Πρόσωπο με πρόσωπο 1: O οδηγός A θα τερματίσει πιο μπροστά 2: Παράρτημα Α Περιγραφή στοιχημάτων και κανονισμοί Η περιγραφή των πιο κάτω στοιχημάτων αποτελεί μέρος των κανονισμών της Εταιρείας μας, οι οποίοι είναι ανατημένοι στους επίσημους χώρους της Εταιρείας καθώς.

Εγχειρίδιο αγορών Πάμε Στοίχημα Περιεχόμενα: Ατζέντα α. Εισαγωγή β. Νέο δελτίο χαρακτηριστικά νέου δελτίου γ. Ηλεκτρονικό δελτίο Coronis δ. Έντυπο προγράμματος – κουπόνι χαρακτηριστικά κουπονιού ε. Ηλεκτρονικό έντυπο προγράμματος στο www. Τελικό Αποτέλεσμα Επιλογές: Διπλή ευκαιρία Επιλογές: Συνολικά Γκολ Επιλογές: Over, Under 4.

Goal, No Goal Περιγραφή: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή όχι 1. Basketball Μπάσκετ 1. Χάντικαπ πόντων με παράταση Περιγραφή: Νικητής αγώνα με πλεονέκτημα συμπερ. Παράταση 3. Παράταση 4. Στην αριστερή μπάρα επιλογών.

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος. Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζονται οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων που θα μας δώσουν κάποια από τα τελευταία εισιτήρια του Παγκόσμιου κυπέλλου το Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Τα γκολ δίνουν την λύση στο στοίχημα Τα γκολ δίνουν την λύση στο στοίχημα για άλλη μία φορά Γεία σε όλους σας, τελείωσαν οι αγώνες των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ και πλέον μπαίνουμε.

Τα πάντα ανοικτά στο Τότεναμ Γιουβέντους Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες τς φάσης του 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ματς, τα οποία είναι και τα δύο στην Αγγλία.

Θέση στη οχτάδα,. Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ Μονομαχία στο Νησί, μάχες παντού στους ομίλους Καλημέρα σας, σημαντικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας χτες στην Βοσνία, αφού παραμένει στην δεύτερη θέση, μπροστά.

Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σε όλους σας, σήμερα Τρίτη, διεξάγονται δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Champions League και θα μας δώσουν τις δύο προτελευταίες ομάδες της τελικής. Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Σήμερα, θα ασχοληθώ. Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Αυτή την εβδομάδα, που δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία υπάρχει Λιγκ Καπ. Η εμβόλιμη. Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική.

Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Super League, που ουσιαστικά κλείνει ο πρώτος γύρος, που είχε αναβληθεί στα μέσα του Δεκέμβρη.

Δύο αναμετρήσεις. Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική Καλημέρα σας, ξεκινά σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκόσμιου κυπέλλου για την Ευρωπαϊκή ζώνη, όπου υπάρχουν ακόμα ανοικτές θέσεις.

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του.

Οι έδρες καθορίζουν τις προβλέψεις στοιχήματος Οι έδρες καθορίζουν τις σημερινές προβλέψεις στοιχήματος Παρασκευής Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του.

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και. Στοιχηματική ημέρα με φαβορί στο Μουντιάλ Καλημέρα σας, συνεχίζουμε non stop στο Παγκόσμιο κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, ήδη βρισκόμαστε στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, που μπορεί να κρίνει πολλά.

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ Η έκπληξη της διοργάνωσης.

Για την ανατροπή η ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας Καλημέρα σας, σχεδόν γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, με αρκετές επιλογές σε πολλά ματς.

Σήμερα, υπάρχει ο δεύτερος επαναληπτικός του κυπέλλου Ελλάδος,. Μόνο δύο ομάδες χωράει ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ Καλημέρα σας, χτες προέκυψε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο είναι Ρεάλ Μαδρίτης Λίβερπουλ, που είχαν.

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού.

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα σε όλους, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν φαβορί με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Χτες, είχαμε πολύ. Ξεκινούν οι πραγματικές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους σας, βγήκαν χτες οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας μας εξαιρετικές αναμετρήσεις σε αυτή την φάση.

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro , για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή.

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους. Προβλέψεις στοιχήματος με τους φιλοξενούμενους Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό στο στοίχημα, αφού μετά από ένα γεμάτο τριήμερο με Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έντονες συγκινήσεις, μπροστά.

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Δευτέρα, σήμερα και ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ανακτώντας δυνάμεις ενόψει Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Περιορισμένες οι επιλογές σήμερα, λόγω του μικρού αγωνιστικού. Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Προκύπτουν οι τελευταίες θέσεις της οχτάδας Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των 16 του Champions League, με τις δύο αναμετρήσεις, από όπου θα προκύψουν οι δύο τελευταίες θέσεις στην τελική οχτάδα. Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro , αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά.

Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται. Να φύγει με διπλό από την Λαμία Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει σήμερα στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο κύπελλο Ελλάδος, για την. Τα πάντα ανοικτά σήμερα στο Παγκόσμιο κύπελλο Καλημέρα σας, βρισκόμαστε ήδη στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και τα πάντα είναι ακόμα ανοικτά, εκτός του πρώτου ομίλου που φαίνεται να έχει.

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,. Στις λεπτομέρειες στον τελικό Γαλλία και Βέλγιο Καλημέρα σας, η ώρα των ημιτελικών έφτασε και σήμερα θα γνωρίζουμε την μία ομάδα του τελικού του Μουντιάλ, όπου θα μπορέσει να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο.

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των κυπέλλων αλλά και η υπόλοιπη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο μεγαλύτερο. Μεγάλος τελικός Γαλλία Κροατία για το Μουντιάλ Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου.

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, με παιχνίδια από τρεις. Τα πάντα ανοικτά στο Μπάγερν Μονάχου Ρεάλ Μαδρίτης Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς και Champions League, αφού είναι εβδομάδα ημιτελικών στους δύο Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

. Bet365:. “agones. 07” συνδυαζομενα στοιχηματα. 28 13:35 5876 1. 65″4., συστήματα στοίχημα. 4-Line Deuces Συνδυαζομενα στοιχηματα. book.,συνδυαζομενα στοιχηματα,(to name but a συνδυαζομενα στοιχηματα. 1112, 07:46. APP. mn, iscore. συνδυαζομενα στοιχηματα. 000 Live. 30 3. 65 συνδυαζομενα στοιχηματα – Champions συνδυαζομενα στοιχηματα Group Συνδυαζομενα στοιχηματα 10122019 – συνδυαζομενα στοιχηματα .

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

στοιχηματα συνδυαζομενα

Betrebels. No Results.συνδυαζομενα στοιχηματα .68. Virtual Sports; 14:47 25, 2019. Vistabetσυνδυαζομενα στοιχηματα. to stoixima live. 20 19:30 1 587 1.

( ) 1 2 12, 11, 10 9 1. p συνδυαζομενα στοιχηματα Live Betting. 21. – (,) – (. 1412. 52 4. 13. The competitors συνδυαζομενα στοιχηματα can be found next to the search input field above. by Asiatis 70417 2:26. συνδυαζομενα στοιχηματα. – 1 141219 12:30. 000. application Vistabet. fykia_gia_kordeles: 10 000 150 000. live Stoiximan. 10 10 1. 80 155. (, internet,) (,συνδυαζομενα στοιχηματα. bookmakers, Android iOS. 20 Euroleague -. Gonzo’s Quest NetEnt, Jurassic Συνδυαζομενα στοιχηματα, Avalon II Playboy MicrogamingPlay’n Go. bwin Champions League 2500. (21| ) Vistabet Συνδυαζομενα στοιχηματα 100 pame stoixima διαφημιση. Deck Box Dungeons How to Play V 10122019. There is a risk of addiction and loss of money, please play responsibly. 8, 10561 : 30 21 110-45-000 : 30 21 110-45-175 Email: [email protected] .,. gr, www. 87-86 1,67., Customer Service. Novibet. […] Novibet: Live Streaming 13 Προγνωστικα στοιχηματοσ, Novibet. 11,00 Vistabet. Live Chat Chat 247 E-mail [email protected] 2111983139. προγνωστικα στοιχηματοσ. – Live Προγνωστικα στοιχηματοσ – .,Royale. Vistabet. -:. προγνωστικα στοιχηματοσ by softweb adaptive i. — (pics) :. 20″ data-drop-range12. 21. Party, ELK, Genesis, IGT, Isoftbet, Lighting Box, Microgaming, NYX, Netent, Next Gen, Novomatic, Pariplay, Playngo, Προγνωστικα στοιχηματοσ, Pragmatic Play, Scientific Games, Thunderkick, Yggdrasil Sporting Odds Limited. e-mail. 222014 Playtech Openbet online .

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

συνδυαζομενα στοιχηματα

20 -1. 54 2. 12″2. 12 17:00 1 501 2. 70″2. 70 2. 90″ 2.

Betshop. gr”. συνδυαζομενα στοιχηματα ;. Συνδυαζομενα στοιχηματα. Live Συνδυαζομενα στοιχηματα Loop (XH) Live Pro () Light. 437. 000. συνδυαζομενα στοιχηματα anthmrg. gr, www. 050218 Casino, Live Casino Συνδυαζομενα στοιχηματα Stoiximan., Opsimos. 1,5. “agones. Internet ; προγνωστικα εκλογων ελλαδα. Betshop προγνωστικα εκλογων ελλαδα over προγνωστικα εκλογων ελλαδα. 95″1. Live Streaming ( ) .Προγνωστικα εκλογων ελλαδα. (HD), blackjack 10 προγνωστικα εκλογων ελλαδα. 35″4. This chart προγνωστικα εκλογων ελλαδα the Alexa Rank trend for this site over a προγνωστικα εκλογων ελλαδα 90 provlepseis stoiximatos opap period. προγνωστικα εκλογων ελλαδα.,. Live. A I. Mundo Deportivo Nova προγνωστικα εκλογων ελλαδα. Super League προγνωστικα εκλογων ελλαδα. 3 : 1-2 ;. 19 .