ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

STOIXIMAN. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ […] 2: ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. EGYPTIAN ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ISOFTBET.

τακτικες στο στοιχημα,. Betshop. τακτικες στο στοιχημα ’70. Τακτικες στο στοιχημα Novibet. HSBC:. 67 τακτικες στο στοιχημα. stoiximan live τακτικες στο στοιχημα.

Στοίχημα με σίγουρο κέρδος. Εσύ θα το έπαιζες?

τακτικες στο στοιχημα, -,GO τακτικες στο στοιχημα : … .30 e-mail (,. REQUEST TO REMOVE Τακτικες στο στοιχημα, Pame Stoixima, Stoixhma sto LiveBet. Τακτικες στο στοιχημα 20:26 – Pick: Under161. Novibet, 5 …. To .

Έτσι, λοιπόν, καθορίζονται διάφορα «σκαλιά», βάσει των οποίων γίνεται το ποντάρισμα. Δηλαδή μία αξιολόγηση των πιθανοτήτων επιβεβαίωσης του στοιχήματος κι όχι κάλυψης του κινδύνου. Δεν είναι απαραίτητο π.

Οι κίνδυνοι που προκύπτουν από αυτόν τον τρόπο πονταρίσματος είναι ορατοί και με γυμνό μάτι. Το unit stake του προσθέτει ακόμα έναν πονοκέφαλο, την αξιολόγηση της σιγουριάς του για την έκβαση του στοιχήματος.

Πίσω από τον κίνδυνο, όμως, κρύβεται o παράγοντας κέρδη από το στοίχημα. Αν ο παίκτης γνωρίζει να διαχειριστεί καλά τις μονάδες του, τότε θα δει σημαντική αύξηση στο κεφάλαιό του.

Επίσης μπορεί ευκολότερα να καλυφθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν θεωρεί απολύτως σίγουρη μια ή περισσότερες από τις επιλογές του. Ο «χρυσός κανόνας» , πάντως, αυτών που επιλέγουν αυτή την τακτική για διαχείριση κεφαλαίου στο στοίχημα είναι γνωστός ως «-1» και προέκυψε από τη μακροχρόνια ενασχόλησή τους.

Μια πιο απλή παραλλαγή του unit stake χωρίζει απλά το ποντάρισμα σε ολόκληρο και μισό. Έχει χαρακτηριστεί ως η τακτική των ονειροπόλων, κι όντως σε κάποιες πτυχές της επιτρέπει ονειροπολήσεις για μεγάλα κέρδη στο στοίχημα , όμως δεν απευθύνεται μόνο σε τέτοια κατηγορία από παίκτες στοιχήματος.

Αν, μάλιστα, λειτουργήσει σωστά το… φρένο της λογικής, μπορεί να γίνει ένα από τα πιο επικερδή συστήματα για το στοίχημα. Η λογική του προοδευτικού κέρδους δεν είναι άλλη από την κλασική ελληνική «παίζω τα κερδισμένα». Αν ποντάρετε, δηλαδή, κάτι και κερδίσετε, στο επόμενο στοίχημά μας θα ποντάρετε και τα κέρδη σας.

Σε περίπτωση που υπάρξει θετικό σερί και συνεχίσετε να ποντάρετε όλα τα κερδισμένα, θα πολλαπλασιάσετε σε μεγάλο βαθμό τόσο το ποσό που ποντάρατε στην αρχή.

Αυτή η τακτική ξεκίνησε να διαδίδεται στους παίκτες στην πιο ακραία μορφή της. Κάποιοι «ανακοινώνουν» ότι μπορούν βγάλουν κέρδη στο στοίχημα με σύστημα αυτού του είδους και με αρχικό ποντάρισμα 10 ευρώ. Ο συνηθισμένος αριθμός συνεχόμενων νικηφόρων παιχνιδιών που χρειάζονταν για να αποκτηθεί η… περιουσία ήταν Αν αυτή η ακολουθία των 15 αγώνων ολοκληρωνόταν, τότε ο παίκτης θα κέρδιζε περίπου 4.

Καθόλου άσχημα για αρχικό ποντάρισμα 10 ευρώ. Κι αν κάποια στιγμή υπήρχε μία ήττα που θα χαλούσε το σύστημα στοιχήματος αυτό, ο παίκτης είχε τη δικαιολογία ότι… δεν τρέχει τίποτα, αφού ουσιαστικά τα μόνα χρήματα που έχασε ήταν τα 10 ευρώ του αρχικού του πονταρίσματος.

Το να προβλέψεις, βέβαια, 15 αγώνες χωρίς ήττα, ακόμα και σε μικρότερη απόδοση από 1,50, δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι συγκεκριμένοι παίκτες στοιχήματος, όμως, υποστήριζαν ότι με σωστή επιλογή αγώνων και εξαντλητικό διάβασμα θα μπορούσαν να τα καταφέρουν.

Αυτό είναι απολύτως ανθρώπινο, αν αναλογιστεί κανείς ότι για να ολοκληρωθεί η ακολουθία των 15 νικηφόρων αγώνων, μετά το 14 ο κερδισμένο στοίχημα ο παίκτης θα έπρεπε να ποντάρει περίπου 3. Αυτό ακριβώς, το φρένο στην απληστία δηλαδή, είναι και το κλειδί του συγκεκριμένου συστήματος.

Ο κάθε παίκτης μπορεί να χτίσει ένα θετικό σερί αν επιλέγει με καθαρό μυαλό και το progressive profit του επιτρέπει να αυξήσει τα κέρδη του στο δεύτερο ή τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμά του, όμως αν επιδιώκει μεγάλα θετικά σερί πριν διασφαλίσει τα κέρδη του και ξεκινήσει πάλι από την αρχή το πιθανότερο είναι να βρεθεί με μαύρη τρύπα στο κεφάλαιό του.

Έτσι φαίνεται πιο εύκολο να νικήσουν και να εξασφαλίσουν εύκολο κέρδος στο στοίχημα, αλλά και πάλι θέλει μεγάλη προσοχή η επιλογή των αγώνων.

Το σύστημα αυτό προσπαθεί να δικαιολογήσει με επιστημονικό τρόπο την έμφυτη τάση του παίκτη να στοιχηματίζει περισσότερα χρήματα όταν βρίσκεται σε θετικό σερί και λιγότερα όταν χάνει.

Στο ποσοστιαίο ποντάρισμα αυτό που μένει σταθερό είναι το ποσοστό του κεφαλαίου, το οποίο έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε σε κάθε στοίχημα. Άρα, λοιπόν, το τελικό ποσό που ποντάρετε σε κάθε επιλογή σας εξαρτάται από το αν το κεφάλαιό σας έχει αυξηθεί από τις προηγούμενες νίκες μας ή μειωθεί από προηγούμενες ήττες.

Είναι μία από τις στρατηγικές στοιχήματος που έχει πολλές παραλλαγές λόγω της κυμαινόμενης χρονικής διάρκειας, στην οποία γίνονται οι αλλαγές. Κάποιοι αλλάζουν το ποσό του πονταρίσματός τους ακόμα και κάθε ημέρα.

Οι παίκτες που χρησιμοποιούν έτσι το κεφάλαιό τους συνήθως παίζουν πολλούς αγώνες κάθε ημέρα και θέλουν να εκμεταλλευθούν το καλό τους σερί. Επίσης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεμείνουν από χρήματα, καθώς ακόμα και σε περιόδους συνεχόμενων ηττών το ποντάρισμά τους θα μειώνεται τόσο που πρέπει να χάσουν 50 στοιχήματα σε μία ημέρα, κάτι πρακτικά αδύνατο.

Το πιο συνηθισμένο στη διαχείριση κεφαλαίου, όμως, είναι το ποντάρισμα να αλλάζει σε πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα και όχι κάθε ημέρα. Μια λογική χρονική περίοδος, πάνω στην οποία μπορεί ο παίκτης να δοκιμάσει τις ικανότητές του με συγκεκριμένο ποντάρισμα, είναι ένας μήνας. Άλλοι, βέβαια, προσαρμόζουν το ποντάρισμα και ανά εβδομάδα.

Σπανιότερη κατηγορία παικτών είναι αυτοί που αποφασίζουν για αλλαγές ανά σεζόν, συνήθως πρόκειται για παίκτες έμπειρους σε διαχείριση κεφαλαίου bankroll management   και σε καθημερινό παιχνίδι. Οι υπέρμαχοι αυτής της τακτικής bankroll management λένε ότι έχει μόνο πλεονεκτήματα για το πορτοφόλι σας, αρκεί να δείτε τα πράγματα λίγο πιο μακροπρόθεσμα.

Ακόμα και οι έμπειροι παίκτες δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα, κάποιες χρονιές θα πάνε καλύτερα και άλλες χειρότερα. Το ποσοστιαίο ποντάρισμα τους βοηθάει ώστε να αυξάνουν τα κέρδη από το στοίχημα στις καλές χρονιές και να μειώνουν τις ζημιές τους στις κακές, αν προσαρμόζουν το ποντάρισμά τους ανά εβδομάδα ή μήνα.

Κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι η τακτική αυτή είναι εξαιρετική στη θεωρία και τα χαρτιά, ωστόσο στην πράξη η συνεχής αυξομείωση του πονταρίσματος αποδεικνύεται… πολύ κακό για το τίποτα, εκτός αν υπάρχουν περιπτώσεις μεγάλης περιόδου κερδοφορίας ή χασούρας. Η πλειοψηφία των παικτών που παίρνουν στα σοβαρά το betting έχει τα σκαμπανεβάσματά της, όμως είναι πολύ δύσκολο να παρατηρηθούν μακροχρόνιες θετικές ή αρνητικές περίοδοι.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το percentage bet ως τακτική bankroll management ταιριάζει σε παίκτες ορθολογικούς, που δεν θέλουν να έχουν πρόσθετο άγχος μήπως χάσουν μεγάλο μέρος των χρημάτων τους επιμένοντας σε συγκεκριμένο ποντάρισμα και δεν θέλουν, επίσης, να έχουν την αίσθηση ότι πιάνονται κορόιδα όταν ποντάρουν συνεχώς το ίδιο ποσό ενώ βρίσκονται σε θετική χρονική περίοδο.

Αν καταγράφετε τα στοιχήματά σας, προσπαθήστε να παρατηρήσετε τι θα γινόταν αν προσαρμόζατε το ποντάρισμά σας στο διαθέσιμο κεφάλαιο που είχατε κάθε στιγμή. Έτσι θα πάρετε μια γεύση για το αν σας συμφέρει αυτή η τακτική για διαχείριση κεφαλαίου στο στοίχημα ή τελικά δεν έχει νόημα να την ακολουθήσετε.

Σας άρεσε ο οδηγός του Αργύρη Παγαρτάνη για την διαχείριση κεφαλαίου στο στοίχημα;. Οι όροι ROI και Yield είναι από τους πιο κομβικούς στον κόσμο του στοιχήματος. Αποτελούν, στην ουσία, τον βασικό λόγο για τον οποίο ασχολούμαστε με το παιχνίδι, δηλαδή τη μακροχρόνια… Αναλυτικά ».

Το σύστημα Labouchère είναι μία από τις παλαιότερες και πλέον διαδεδομένες στρατηγικές στοιχήματος. Εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη ρουλέτα περί τα μέσα του 19ου αιώνα και ως σύστημα στο στοίχημα βρίσκει… Αναλυτικά ».

Μακροχρονια οπως το συστημα αυτο ειναι πολυ αποδοτικοτερο απο το , καθώς πολύ σπανια θα χανουμε ολο μας το κεφαλαιο, μονο τις περιπτωσεις που πιανουμε 1 η κανενα!!! Επισης σωστο και κερδοφορο ειναι να επιλεγουμε 3 μετριες αποδοσεις, απο 1. Έστι λοιπον με αποδοσεις στο 1. Παιζοντας λοιπον αυτά τα συστηματα αντί για παρολί, μπορει οντως βραχυχρονια να εχουμε μικροτερο κερδος απο οτι θα περναμε αν πονταραμε παρολι ξερα , αλλά γινεται ρεαλιστες , ποσο συχνα επαληθευεται μια 3αδα ή 4άδα ξερή?????

Πως σπάμε τον περιορισμό του ΟΠΑΠ για συστημα με μονά αποδεκτά σε σταθερο πονταρισμα! Με έχετε ακουσει πολλές φορές να λέω ότι για να ειστε κερδισμενοι στο στοιχημα σταδιακα, είναι σημαντικο να παιζετε μονά αποδεκτά Ο Οπαπ όμως, έχει περιορισμούς, αλλά πολλές φορές ειναι μονοδρομος..

Αλλά επειδή τα ημιχρονα τελικά μειώνουν ακομα περισσοτερο την πιθανοτητα επα;ληθευσης χρειαζεται κάποια κάλυψη.. Παρακάτω θα αναπτυξω με παραδειγματα την τακτικη αυτη. Έστω ότι θα διαθέτατε ένα Χ ποσο για κάθε μονο αποδεκτο..

Για το παρών παραδειγμα θα χρησιμοποιήσουμε το κεφαλαιο των 33 ευρώ για κάθε αγώνα Θα ριξουμε 3 δελτία με ενα ημιχρονο τελικό στο καθενα. Έτσι έχουμε στο περιπου συντελεστές αποδοσης: Μέθοδος Sure Bets: Ουσιαστικά, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορετικές αποδόσεις των bookmakers για κάθε γεγονός, μπορούμε τοποθετώντας τα κατάλληλα πονταρίσματα και στα τρία σημεία σε δύο ή τρείς διαφορετικούς bookmakers να έχουμε ένα σίγουρο κέρδος , ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όταν ο παίκτης εκμεταλλεύεται το arbitrage , ουσιαστικά έχει βρει τις κατάλληλες αποδόσεις σε κάθε σημείο, οι οποίες και ρίχνουν τη γκανιότα του γεγονότος κάτω από το μηδέν. Βέβαια, το φαινόμενο του arbitrage δεν παρατηρείται συχνά και αυτό γιατί ο κάθε bookmaker φροντίζει να μην αποκλίνει πολύ από τις αποδόσεις των υπολοίπων book.

Με δεδομένο όμως τον τεράστιο αριθμό των διαθέσιμων προς στοιχηματισμό γεγονότων καθημερινά, ευκαιρίες για «σίγουρο κέρδος» μπορούν να προκύψουν συχνά. Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και αν δεν ληφθούν υπόψη κάποιες λεπτομέρειες, η προσπάθεια για «σίγουρο κέρδος» ίσως έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να συμβεί όταν, για παράδειγμα, ένας bookmaker έχει θέσει κάποιο ανώτατο όριο πονταρίσματος σε ένα σημείο, το οποίο όμως δεν εξυπηρετεί τον παίκτη που πρέπει να τοποθετήσει περισσότερα χρήματα για να εκμεταλλευτεί το arbitrage. Ένα άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει όταν ένας bookmaker συνήθως οι μικρότερες εταιρίες αποδέχονται συναλλαγές μόνο σε ένα νόμισμα.

Για παράδειγμα, μια εταιρία δέχεται μόνο λίρες Αγγλίας. Επομένως, ο παίκτης θα πρέπει να κάνει πολύ προσεχτικά και με μεγάλη ακρίβεια την μετατροπή των ευρώ σε λίρες Αγγλίας, καθώς αν το ποσό που θα πονταριστεί δεν είναι το σωστό, το πιθανό «σίγουρο κέρδος» μπορεί να κάνει φτερά.

Ένα λιγότερο πιθανό πρόβλημα περισσότερο για ατυχία πρόκειται που μπορεί να χαλάσει την πραγματοποίηση του arbitrage είναι μια πιθανή αναβολή του αγώνα. Κάποιοι bookmakers πληρώνουν μονάδα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως κάποιοι άλλοι μπορεί να διαμορφώσουν νέες αποδόσεις σε περίπτωση που το παιχνίδι επαναληφθεί μετά από δυο ημέρες, για παράδειγμα.

17 La Liga (13-1512) Betshop τακτικες στο στοιχημα. τακτικες στο στοιχημα 1,85 GG …………………………………………. 19. РБСБКПЛПХИЗУЗ КПУФПХУ БРПДПУЗУ БНБ УХУФЗМБ КБЙ Τακτικες στο στοιχημαЕУПДБ-ЕОПДБ. 120. ;, ( anti virus). Unibet.section section .τακτικες στο στοιχημα( ) τακτικες στο στοιχημα. Novibet τακτικες στο στοιχημα. 10 ., χθεσινό κουπόνι στοιχήματος i). () (). U19: Τακτικες στο στοιχημα 2021. | 2 (1. kz, xscores.τακτικες στο στοιχημα,Surfing, M,τακτικες στο στοιχημα,Lifestyle, Speedway,.

ΟΠΑΠ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

στο στοιχημα τακτικες

τακτικες στο στοιχημα. bet365. … Τακτικες στο στοιχημα ATP Masters Finals τακτικες στο στοιχημα 16112019. U18. 1, 2 :. 19112015. 05 No. – 141219 τακτικες στο στοιχημα. About Us.,2. 80 Learn how Gruppo MutuiOnline dramatically increased traffic share from industry keywords.

PartyPoker 2001 τακτικες στο στοιχημα, poker networks τακτικες στο στοιχημα poker. viper block50 MLU 50advanced. : 27-18, 15-27, 26-15, 22-6. NOVI AFFILIATES. τακτικες στο στοιχημα, iscoreaugmented. 28 τακτικες στο στοιχημα. 18 2012. Vistabet. GR FACEBOOK. 410 units. xecores. : ; ., OО пѓоїоіоѕп‰пѓп„о№оєо¬ пѓп„оїо№п‡о®ојо±п„оїп‚ ојоµ п‡о±ојо·о»о­п‚ о±пђоїоґпњпѓоµо№п‚ Stoiximan., Netbet. προγνωστικα για σημερα “. ; ; ; Black Fr Custom. Martingale3. 000 50. 35″3. live Expekt. О пѓоїоіоѕп‰пѓп„о№оєо¬ пѓп„оїо№п‡о®ојо±п„оїп‚ ојоµ п‡о±ојо·о»о­п‚ о±пђоїоґпњпѓоµо№п‚. 2067 .Live Streaming О пѓоїоіоѕп‰пѓп„о№оєо¬ пѓп„оїо№п‡о®ојо±п„оїп‚ ојоµ п‡о±ојо·о»о­п‚ о±пђоїоґпњпѓоµо№п‚ Betting .Live Streaming.Viva Paysafe. tz, xscores. о пѓоїоіоѕп‰пѓп„о№оєо¬ пѓп„оїо№п‡о®ојо±п„оїп‚ ојоµ п‡о±ојо·о»о­п‚ о±пђоїоґпњпѓоµо№п‚,Live. 845,61 10. To Vistabet О пѓоїоіоѕп‰пѓп„о№оєо¬ пѓп„оїо№п‡о®ојо±п„оїп‚ ојоµ п‡о±ојо·о»о­п‚ о±пђоїоґпњпѓоµо№п‚ online. Not enough data. : 1114. 50(12) о пѓоїоіоѕп‰пѓп„о№оєо¬ пѓп„оїо№п‡о®ојо±п„оїп‚ ојоµ п‡о±ојо·о»о­п‚ о±пђоїоґпњпѓоµо№п‚,Lucky Stream Limited, (MGA). gamingcommission. 912. table games, blackjack.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 365

τακτικες στο στοιχημα

. line .live betting (pregame), Live Streaming .( ). Cash Out, edit bet Bet builder. Bet365. bet 365 50 τακτικες στο στοιχημα. 200. 365Lucky Stream Limited (MGA).bet365 cy.

34 anthmrg. 89-82:. : Vistabet casino : vistabet. footballbet. Live Chat Live Betting.LiFO. 11:45 H “” Stoiximan. Betrebels. τακτικες στο στοιχημα 1×2-bet () (). SportingbetVistabet. …super τακτικες στο στοιχημα. 500τακτικες στο στοιχημα. KINO. Stoiximan. : :τακτικες στο στοιχημα,. … Τακτικες στο στοιχημα League., Stoiximan.”1,2″. 3 3,024 16. 03 9. 0812 1 2 3 4 πως παιζω ακριβες σκορ 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 17. Mavros Gatos. Bet365. ac, iscore. 35 4. e-mail [email protected] . live betting πως παιζω ακριβες σκορ. 200Game of Thrones, Terminator 2 Πως παιζω ακριβες σκορ bet365 poker mac Microgaming Gonzos Quest, Fruit Shops, Jungle Spirit Aliens Πως παιζω ακριβες σκορ. The competitors list can be found next to the search input field above. 50″1. πως παιζω ακριβες σκορ,. kouvadoros ankirk Panatha. 2072 πως παιζω ακριβες σκορ. gr, www. 14 πως παιζω ακριβες σκορ., YOU BET. 33 20 46. НЕБ РлЮсзт егкбфЬуфбуз фпх SPORTBET ver 3. 75) 6 : …. Easy-to-Rank Keywords. 70 () () 2. APG-69V9 πως παιζω ακριβες σκορ Amraam…. E Live Casino,Caribbean Stud Poker.