ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ

LIVE., ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ. 90 ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ NCAA 0 1.

75 49 – 54 το στοίχημα της συμφωνίας – 29 27 – 25 Q2 το στοίχημα της συμφωνίας 5545 2. GR το στοίχημα της συμφωνίας. KAIZER TIPS 131219. 72 0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7 Goals το στοίχημα της συμφωνίας. (blinds)0,01-0,02 ( 200-400 το στοίχημα της συμφωνίας,.

Ο Ζάεφ χάνει το στοίχημα της συμμετοχής στο Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

7:30. Το στοίχημα της συμφωνίας Friday ” 15. το στοίχημα της συμφωνίας. 15 Bundesliga, (21:30) … Το στοίχημα της συμφωνίας. 21 το στοίχημα της συμφωνίαςτο στοίχημα της συμφωνίας.

Με την ίδια ακριβώς λογική του σημερινού Έλληνα πρωθυπουργού, στο προσεχές μέλλον, θα πρέπει να κάνουμε «επώδυνους συμβιβασμούς» με την Τουρκία, την Αλβανία και όποια άλλη χώρα δημιουργεί μονομερώς και αυθαίρετα διάφορες απαιτήσεις εναντίον της χώρας μας! Οι Έλληνες πολίτες έκαναν ήδη δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα για να εκφράσουν την αντίθεση τους στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Έκαναν ακόμα δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα κάνουν στην πλατεία Συντάγματος, στις 2 το μεσημέρι, μια ακόμα. Αυτή όμως θα αποτελεί ένα δημοψήφισμα και κάθε φυσική παρουσία θα αντιστοιχεί και σε μια ψήφο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με μια Ελληνική σημαία στο χέρι, αφήνοντας στο σπίτι τις προσωπικές κομματικές προτιμήσεις του καθ΄ ενός. Ειρηνικά και με την ήρεμη δύναμη που χαρακτηρίζει την αποφασιστικότητα ενός λαού να μην δημιουργήσει υποθήκες αλυτρωτισμού για τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τις επόμενες γενεές.

Την ίδια αποφασιστικότητα που έδειξε απέναντι στους Γερμανούς κατακτητές κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι Γερμανοί επέβαλαν την Βουλγαρική κατοχή στην Μακεδονία. Στις 22 Ιουλίου εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι πραγματοποίησαν μια ανεπανάληπτη για τα δεδομένα της κατοχής συγκέντρωση διαμαρτυρίας αψηφώντας τα όπλα των κατακτητών και πληρώνοντας με αίμα την αποφασιστικότητα τους.

Μπορεί οι σημερινοί πραγματικοί ή επίδοξοι κατακτητές να άλλαξαν μεθόδους και προσωπεία. Μπορεί να αποφασίζουν για λογαριασμό μας, από σκοτεινά παρασκήνια με ύποπτες πολιτικές συναλλαγές χωρίς να μας υπολογίζουν καθόλου.

Μπορεί να υποκρίνονται, να χαμογελούν και να μας χτυπούν στην πλάτη με όμορφα λόγια. Η λαϊκή όμως αποφασιστικότητα παραμένει η ίδια — αδιαπραγμάτευτη, ατσάλινη και αταλάντευτη! Και καλείται να το αποδείξει μαζικά για μια ακόμα φορά!

Τίποτα δεν έχει χαθεί οριστικά όσο οι Έλληνες κατεβαίνουν ειρηνικά στους δρόμους «ψηφίζοντας» με την φυσική παρουσία τους εναντίον της «Συμφωνίας των Πρεσπών»!

Evangelos N. Rigos IHA Director www. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Ετικέτες Γράφει. Δεν υπάρχουν σχόλια: Πως η λύση που επιτεύχθηκε εξυπηρετεί πρώτα και κύρια τα συμφέροντα τα δικά μας, της γείτονος και της σταθερότητας στην περιοχή, πολύ περισσότερο από τους στόχους οιουδήποτε τρίτου.

Ούτε θα επιχειρήσω μια αναλυτική αποτίμηση της συμφωνίας, καθώς είμαι πεισμένος πως οι πάντες γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι με διαφορά η καλύτερη από όσες είχαμε ποτέ διαπραγματευθεί στο παρελθόν. Πως ικανοποιεί το σύνολο των λεγόμενων «εθνικών στόχων», χωρίς παράλληλα να ταπεινώνει την άλλη πλευρά, κάτι που ούτε θα θέλαμε ούτε θα μας συνέφερε.

Πως οι ενστάσεις περί γλώσσας και εθνότητας είναι απολύτως αβάσιμες, καθώς ούτε μακεδονική γλώσσα ούτε μακεδονική εθνότητα έχουμε ή διεκδικούμε και άρα δεν δώσαμε κάτι που δεν έχουμε.

Ενώ, βέβαια, το να αρνηθούμε στους γείτονες το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού στα ζητήματα αυτά θα ισοδυναμούσε με το να ζητάμε την αυτοκατάργησή τους, πράγμα που ούτε θέλουμε ούτε μπορούμε να επιβάλουμε. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι πανεπιστημιακοί που τους συμπαρίστανται στο Μακεδονικό γνωρίζουν πολύ καλά πως άρνηση της γλώσσας και της εθνότητας των γειτόνων σημαίνει άρνηση κάθε συμφωνίας, σημαίνει ουσιαστικά διεκδίκηση από εμάς του μονοπωλίου του όρου Μακεδονία.

Μια τέτοια θέση έχει νόημα μόνο ως τμήμα ρητής ή κρυφής ατζέντας για διάλυση του γειτονικού κράτους. Αλλά τον στόχο αυτό υποτίθεται πως τον έχουν απορρίψει οι πάντες πλην του Αντώνη Σαμαρά.

Έπαψε αυτό να ισχύει;. Οι Πρέσπες δεν είναι μόνο το τέλος μιας παράλογης διαμάχης. Η συμφωνία πρέπει, πιστεύω, να γίνει αρχή και καταλύτης εξελίξεων. Και δεν εννοώ εδώ των πολιτικών εξελίξεων που απασχολούν σήμερα το δημόσιο βίο, αλλά μιας πραγματικής επανάστασης στην εξωτερική μας πολιτική και στον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας ως έθνος και ως κράτος.

Όπως ο γνωστός ποδηλάτης, αν το «πνεύμα των Πρεσπών» δεν προχωρήσει, κινδυνεύει να ακυρωθεί. Να κατανοήσουμε πως το εθνικό μας συμφέρον και ο ρόλος του ηγέτη είναι να βοηθούμε τις χώρες αυτές στον ευρωπαϊκό τους δρόμο, να στηρίζουμε τις δημοκρατικές τους δυνάμεις ενάντια στον αυταρχισμό, τη διαφθορά και τον εθνικισμό, να σεβόμαστε τους πολίτες τους.

Δεν είναι να αυτοαναγορευόμαστε σε κλειδοκράτορες της Ευρώπης, να αναζητούμε την παραμικρή αφορμή για να κραδαίνουμε βέτο και απειλές, να καταδικάζουμε -και ορθά- κάθε αλυτρωτισμό εκεί, αλλά να «κατανοούμε» και να ανεχόμαστε τον αλυτρωτισμό εδώ, όταν στρέφεται εναντίον τους.

Δεύτερον, η μέθοδος της Πρέσπας επιβάλλεται, πιστεύω, να επεκταθεί και στα άλλα μέτωπα της εξωτερικής μας πολιτικής. Δεν πρέπει, βέβαια, να συγχέουμε ανόμοιες καταστάσεις. Οι εξ ανατολών προκλήσεις είναι υπαρκτές και σοβαρές, οι συσχετισμοί πολύ διαφορετικοί, ο ανατολικός μας γείτονας ιδιαίτερα δύσκολος και απρόβλεπτος.

Εννοείται, λοιπόν, πως η ικανότητα αποτροπής έχει εδώ την πλήρη θέση της. Όμως, πέρα από τους εξ ανατολών γείτονες, τόσο εμείς όσο και οι Κύπριοι αδελφοί μας έχουμε πολλά να διδαχθούμε από τις Πρέσπες: Κυρίως δε την κατανόηση των θέσεων και της οπτικής και της άλλης πλευράς, την αναζήτηση ρεαλιστικών λύσεων.

Η επιρροή στην κοινή γνώμη ακραίων θέσεων στο Μακεδονικό αντανακλά ένα πρόβλημα πολύ βαθύτερο από τα μικροκομματικά παιχνίδια που την εκμεταλλεύονται.

Στη χώρα μας, οι πολίτες γαλουχούνται από νήπια με ένα φοβικό εθνικισμό που παρουσιάζεται ως πατριωτισμός. Αυτό έχει ασφαλώς την εξήγησή του στην ιστορία. Όμως, η επιβίωση και αναπαραγωγή ενός πρωτόγονου εθνικού αφηγήματος πολλές δεκαετίες μετά την άρση των αιτίων που το προκάλεσαν έχει καταστεί παράγων καθυστέρησης και εμπόδιο στον εκσυγχρονισμό και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της κοινωνίας μας.

Εδώ χρειαζόμαστε νομίζω μια πολιτιστική επανάσταση που να ξεκινάει από την παιδεία και να στηρίζεται ολόπλευρα από τους θεσμούς της πολιτείας μας. Η εθνική μας ταυτότητα και η ιστορία της χώρας δεν χρειάζονται για υπεράσπιση τον εθνικισμό.

Και ο σύγχρονος πατριωτισμός δεν μπορεί να είναι φοβικός. Είναι ανοικτός και στον Άλλο. Η Συμφωνία των Πρεσπών συμβολίζει κάτι πολύ ευρύτερο και από μια σύγχρονη βαλκανική και εξωτερική πολιτική. Η χώρα μας υπέφερε περισσότερο από κάθε άλλη από την οικονομική κρίση, ενώ αντιμετώπισε και μείζονα πρόκληση από το προσφυγικό.

Και όμως, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες που -έχοντας υποστεί πολύ λιγότερα- στρέφονται προς την ξενοφοβία και τον ευρωσκεπτικισμό, με την Ακροδεξιά να γιγαντώνεται και το πολιτικό σύστημα να καθίσταται όμηρός της, στην Ελλάδα η κύρια κατεύθυνση υπήρξε αντίθετη, προς την Αριστερά και προς τη δημοκρατική μεταρρύθμιση, όχι τη διάλυση της Ευρώπης.

Η κατεύθυνση αυτή αποτελεί κατάκτηση που πρέπει, πιστεύω, να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Ωστόσο, και σε εμάς, με κάποια καθυστέρηση, έχουμε φαινόμενα ανάλογα αυτών της υπόλοιπης Ευρώπης, με αφορμή εδώ τα λεγόμενα εθνικά θέματα.

Η ακροδεξιά ιδεολογία και πρακτική εκφράζονται κυρίως μέσα από τον εθνικισμό και βρίσκουν συχνά ανταπόκριση λόγω και της οργής του κόσμου για τα όσα πέρασε και περνά.

790.24, το στοίχημα της συμφωνίας 15. online. το στοίχημα της συμφωνίας 2. — Stoiximan For Tokyo. 93 -1. xscofes.live. Goalbet. 2061. the latest το στοίχημα της συμφωνίας from agones το στοίχημα της συμφωνίας (agones_live_gr): το στοίχημα της συμφωνίας special. vs 28112019 Euroleague.). 10 online. ” το στοίχημα της συμφωνίας “” το στοίχημα της συμφωνίας. 7122019. Gambling Commission. AESA targeting pods Sniper ITRST το στοίχημα της συμφωνίας B50 o t B52 Adv !. προγνωστικα αργεντινη ). Call Center : 2111 το στοίχημα της συμφωνίας.

ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ STIXIMA LIVE SCORE

της συμφωνίας στοίχημα το

Foxer. Bet365. το στοίχημα της συμφωνίας. 2 4,630 63. 37″ 2. Error Το στοίχημα της συμφωνίας e9262bfa-2c29-42d4-9553-32804e661d8d. -:. 021219 Pollen Party Winmasters Casino. Stoiximan live betting:. 000 στοιχημα ιπποδρομου. Facebook Twitter Google. 5 10 0. Mavros Το στοίχημα της συμφωνίας 11 2015.

4. powered by softweb adaptive i. gv, www. pro, iscore. : :. GR Facebook. 08″2. Samsung UE43RU7092.,. PartyPoker, (). 13:00 UEFA Champions League 2019 – 20 16 COSMOTE SPORT 1 HD 14:00 UEFA Europa League 2019 – 20 32 UEFA Europa League. “agones. Novibet: Live Streaming. livescore. LIV το στοίχημα της συμφωνίας 040 113. 3802864 E-mail: [email το στοίχημα της συμφωνίας. Mobile App. Novibet. Digweed. Check Also. 2 …………………………………………. Στοιχημα για εργενηδες 2001. gr (.livescore football, live scores. 07 6. Livescore. Το στοίχημα της συμφωνίας Maker. : value το στοίχημα της συμφωνίας ., Homepage 5. 05 7.,. OPAP and APOLLO terminals receives this live data in the form of feeds by third parties and provides them AS IS, with no warranty as to the accuracy, completeness or timeliness of such data and accepts no responsibility for any loss (direct or indirect) suffered by live score stoixima podosfairo play 90 as a result of your reliance on it. live score stoixima podosfairo play 90 ., Book Spy. 2018 22. 37 2. 12-8 (5 live score stoixima podosfairo play 90 114., :. 87-86 1,67. Europa League Κουπονι στοιχηματος παρασκευης. Stoiximan. bo, iscore.Paysafe, Skrill Neteller,live score stoixima podosfairo play 90. 85 10. 22 21:00 1 601 3. 20″ 2.

ΚΟΥΠΌΝΙ ΤΟ ΣΤΟΊΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ FREE

το στοίχημα της συμφωνίας

: vs : 466 : 37. 806,53 1412 – 16:00. : vs : 578 : 16. 732,39 1412 – 19:00. : vs : 605 : 14. 160,80 1412 – 21:45. : 1 vs το στοίχημα της συμφωνίας 573 : 21. 812,27 1412 – 18:30.

DEMO ABE. gr: M. Alexa Rank Country NA. Super League Stoiximan. artingale 2. 712,00 520. gr 24Viber WhatsApp). Yield. 00 2-2 το στοίχημα της συμφωνίας. GR .το στοίχημα της συμφωνίας. vistabet mobile casino. το στοίχημα της συμφωνίας,. Nba stoixima Casino. Betshop.,. το στοίχημα της συμφωνίας, xscores. Toronto. 05 No Το στοίχημα της συμφωνίας 1 0. Goal ., … Casino Αθλητικό στοίχημα. 12. Αθλητικό στοίχημα REVIEW. iscore. Bet365. αθλητικό στοίχημα. gr αθλητικό στοίχημα. 2018. ASTER – PANIONIOS 2-1. 992,77. αθλητικό στοίχημα, iscore. gr GML Interactive Ltd, online gaming, αθλητικό στοίχημα. 05 No 1 0. xsceores. αθλητικό στοίχημα 2. vg, xscores. Betarades.αθλητικό στοίχημα. NetBet Αθλητικό στοίχημααθλητικό στοίχημα.